הבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי בינלאומי
ל לידע כללי New member 1/4/08 #30 שאלה לגבי מים שמחיים את החיה אפשר לקנות אותו רק בקאש או שאפשר להכין אותה איכשהו במייפל? ראיתי בספר שכתוב משהו כמו כדי לקנות שיקוי חיים צריך ללכת לאיזה מישהו (לא זוכרת את השם כרגע)...
שאלה לגבי מים שמחיים את החיה אפשר לקנות אותו רק בקאש או שאפשר להכין אותה איכשהו במייפל? ראיתי בספר שכתוב משהו כמו כדי לקנות שיקוי חיים צריך ללכת לאיזה מישהו (לא זוכרת את השם כרגע)...
ל לידע כללי New member 1/4/08 #33 זאת אומרת שצריך גם משימה והחיות אותה ולא רק קאש?? ואגב, מתי להחיות אותה? ממש קרוב ל90 יום?
P P o o f i New member 31/3/08 #7 ../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif נמ אני לא אוהבת את החיות האלה שאפשר לראות אותם בכל פינה, יש לי חזיר שחור והוא כל כך חמוד. במיוחד כשהוא ישן. D: אם כבר המלצות אז הKargo והחזיר השחור ממש חמודים.
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif נמ אני לא אוהבת את החיות האלה שאפשר לראות אותם בכל פינה, יש לי חזיר שחור והוא כל כך חמוד. במיוחד כשהוא ישן. D: אם כבר המלצות אז הKargo והחזיר השחור ממש חמודים.
ס סימסון האחד New member 31/3/08 #8 אני ממליץ על על בלרוג יש להם מראה מגניב והם בממוצע של כמה קל לאמן
M MR Lordi New member 31/3/08 #9 היה לי יטי... שמת לא מזמן... והדברים היחידים שהוא רצה לעשות זה לרקוד ולעשות קקי -_- ולאכול
M miss_t New member 1/4/08 #19 ../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש לך תמונה של בוגי בוגי?!
ל לידע כללי New member 3/4/08 #35 * עו שאלה קטנה בבקשה ** האם הדרקון שווה את המחיר הכ"כ גבוה שלו? לדעתכם כדאי לקנות אותו ??????????????
* עו שאלה קטנה בבקשה ** האם הדרקון שווה את המחיר הכ"כ גבוה שלו? לדעתכם כדאי לקנות אותו ??????????????