גידול חיה - טיפים ??

גידול חיה - טיפים ??

היי שלחתי קאש ואני רוצה לקנות חיה שתלווה אותי
יש עיצות? טיפים? מה אני צריכה לדעת על גידולה, אוכל? יש חיה מועדפת או שכולם אותודבר בגדול? חשבתי על קוף.. מה דעתכם?

miss_t

New member
הוצאה כספית ../images/Emo3.gif

הבנתי שלגדל חיה זו השקעה, בעיקר באוכל. אם את רוצה חיה- הייתי ממליצה לצרף לה את הMESO MAGNET. בעקרון יש ספר שאפשר לקנות במשחק (500 מסוס) שנותן את הפקודות האפשריות לכל חיה. לא כל החיות אותו הדבר, הבנתי שיש כאלו שקלות יותר לאימון (מהקריאה בעמוד של החיות בCS), וכך עולות מהר יותר רמות.

btekx

New member
כמה מידע על רמות של חיה

ישנם חיה שעולה מהר וישנם שעולה לאט מדי ע"י פקודות יודעים ע"י קנייה ספר מידע על חיה- אם לחיה ישנם רמות שאפשר לתת פקודות למשל דינו בוי/גריל (דינוזאור) רמה 1-30 אפשר ללמד אותו לשבת, "אני אוהב אותך" וכו'.. רמה 20-30 פוקדות חדש כמו אפשר לדבר (SAY) רמה 30 אפשר לאלף לישון... כשיש רמות ללאלף סימן שיש נק' EXP של חיה עול מהר ע"י פוקדות למשל SAY 3 נק' בגלל שיש 3 רמות שונות של פקודות אם פחות רמות ללאלף סימן שמעט נק' לאמן למשל לדרקונים רמה 1 בסיס ומרמה 22 פוקדות חדש וזהו (רק 2 נק' עלייה וזהו אין 3) כדומה למלאך מוות (Jr. Reaper) אין רמות לעלות הכול פקודות מרמה 1 וזהו- כול פקודות שווה 1 נק' (ולכן זה עולה לאט יותר) פקודות- ככל שצלחת לאלף עולה נק' רוב החיות מחמד יודעים ללמד לדבר רק מרמה 15 (Jr. Reaper למשל יודע כבר מרמה ראשון...) תוכל לכתוב הודעה של חיה (בועה שחיה ידבר ולא אתה בעצמך, ע"י כתיבה בהתחלה /pet... כמובן הכול רק מרמה 15...) כשיש לך חיה מחמד אפשר לעשות קווסטים- בעיר Kerning City תדבר עם ילדה בשם Nella ואז תלך לעיר Ellinia ותלך למעלה ותמשיך עד ל Victoria Road: Forest North of Ellinia ותמצא שם חתול ויבקש ממך כדור צמר שנמצא בתוך מפלצת רפש (Slime) יש פרס קטן, לא משהו. חיה לא ממש תורם לדמות אלא אם תהוסיף (בקנייה Nexon Cash) שק חיה מחמד ומגנט ושק התרופות ועוד... כמו אסיפה מטבעות אוטמאי... זה יותר קל... בקווה שהבנת..

One Minute

New member
הייתה לי חייה שמתה לפני 5 ימים, תשובות ];

יש עיצות - קודם כל, תקני קודם את הספר פקודות לחיה וקצת [הרבה] אוכל לפני שאת קונה את החיה שבחרת. הייתי ממליץ לך לקחת ארנב או קוף או פינגווין או האסקי או גור כלבים כזה, הם ממש חמודים. :] טיפים - תחרשי את הפקודות ועד רמה 8 תעשי את המסלול של החיות בהנסיס .משם אפשר ללכת ללודי [מומלץ] =]. ביום אחד עליתי עם החיה לרמה 10 רק בגלל המסלול ההוא בהנסיס. גידולה - אל תגידי לה הרבה ihateyou, זה סתם מעצבן אותה O: אה ו... אוכל - אל תאכילי מתי שזה גבוה יותר מ80. סתם בזבוז יש חיה מועדפת - החייה שאת לא תתעצבני ממנה אם היא לא תבצע פקודות היא החייה המועדפת בשבילך. אבל הייתי ממליץ על מה שרשמתי למעלה. אה דרך אגב- אם את יכולה תקני לה שם וITEM POUCH וMESO MAGNET. :]

deisy

New member
גם בלי להכיר

וגם את של אחרים.. רואים רעב.. פשוט פרצוף עצוב...

deisy

New member
חיה עוזרת אבל

רק אם יש לה מגנטים... יש לי ארנב שחור, חמוד
אל הוא יעיל רק אם יש לו מגנטים שאוספים את הכסף והדרופים. האמת, זה בהחלט יעיל, פחות זמן ופחות התעסקות עם האיסוף.. צריך לדאוג לה לאוכל, אחרת היא נכנסת בחזרה לסלוט שלה, האוכל לא יקר, ולא מתבזבז מהר יחסית.. כשאני לא מתאמנת למשל, אני מכניסה את ארנב חזרה לסלוט, כי סתם חבל על האוכל המתבזבז.. החיה עולה רמות, צריך לתת לה פקודות, לכל חיה יש פקודות אחרות (poop - תעשי קקי, sit - שבי וכו'..) כל פקודה מעלה לה ניקוד, וכל מספר מנקודות החיה עולה רמה, ככל שהיא תהיה רמה גבוהה יותר היא תהיה מסוגלת להענות ליותר פקודות ובשלב מסויים גם לדבר כשפוקדים אליה לדבר.. בגדול, אני אוהבת את רעיון החיה בגלל שהיא אוספת דרופים וכסף ולכן היא יעילה. מה שכן, אחרי 3 חודשים היא נגמרת, וצריך לקנות מחדש מים מיוחדים להחיות אותה וגם את המגנטים מחדש כי הם נעלמים, כמו רוב הדברים של הקאש... לגבי איזו חיה - פשוט מה שאת אוהבת! תהני!

deisy

New member
קלפי משחק שבאים עם קודים לקאש שופ

קונים אותם כרגע רק בארה"ב... פשוט הייתי שם לא מזמן וקניתי כמה חבילות

deisy

New member
הבן שלי באמת היה מאושר...

כל חבילה משהוא כמו 1.5 דולר, בכל חבילה יש מינימום קלף 1 שמכיל קוד, וכל החבילה כוללת 9 קלפי משחק.

deisy

New member
אווו... יש לי כבר רשימה ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

איך נקראים הקלפים האלה ובאיזה חנויות

שארה"ב אפשר לקנות אותם? יש לי דוד שעובד שם, אז אני אבקש ממנו לקנות לי

deisy

New member
הם נקראים ITCG ואני מצאתי באחת מחנויות

הצעצועים שיש הם... תריץ חיפשו בגוגל, אחותי קנתה באינטרנט ועשו לה משלוח הביתה, לישראל...

למעלה