גיגי123...

sHiReLuSh

New member
היום היה לי מבחן במתמטיקה ..

ואני ב יא' אולי נוכל לעזור לך .......

בפעם האלף.....

ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!! ל-ש-ר-ש-ר!!!!!!!!

חחח

עדיף שאני לא יספר לכם מה אני לומדת (סך הכל עם 6 ספרים ואני בכיתה ח') אני עודה בגרות בכיתה י' (3 יחידות) ועוד 2 בי"א

חחחח אני רואה שדווקא

מצאתם דרך להסתדר ולנצל את השרשור! בני גורן! גרררררררר אני לומדת בספר שלו! כבר שנה ועכשיו שנה שנייה גרררר

גיגי123

New member
אה???????????????../images/Emo98.gif

טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

mary17

New member
גם לי בני הרס את הילדות

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(הקפצה סמויה) או שלא

גיגי123

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo98.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה קרועה היאאאא