גיגי123...

גיגי123...

יש לנו הרבה מהמשותף!! שנינו אוהבות את נירוווווו המוווושלם! אחותי אני כבר רואה טובות בעתיד..

אני איכנס במישווווווווווווווו

אני לא מבינה כלום במתמטיקה!!! שמישו יעזור ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

אבי אולי אני יכולה לעזור...

אני אומנם יותר קטנה ממך אבל אני לומדת דברים שאת אפילו לא יודעת...מה השאלה? אני לא מבטיחה תשובה....

RaZiK4

New member
תביאי ת'תרגילים אני יפתור לך../images/Emo70.gif

+
חוץ מזה שאמור ליהיות לך תשובות בספר
ואיזה ספר את לומדת
בטח גם של בני גורן, שהרס לכולנו את הילדות.

וואלה הרס לכולנו את הילדות.....

ולי יש עוד הרבה ללמוד מהספרים שלו....כבר יש לנו תוכנית: בעוד חודש לערך נסיים את אלגברה חלק ב', ונתחיל את ג'. בשנה הבאה, שלושה חודשים בערך לאחר תחילת הלימודים (או פחות) נסיים את חלק ג' ואז נתחיל את אלגברה (4-5 יחידות לימוד).....אוף!!! ואנחנו עכשיו לומדים גם את גיאומטריה של המישור במקביל....ואני רק בכיתה ח'!!!!

einbal13

New member
../images/Emo45.gif אני בדיוק כמוך כיתה ח' והכול

בני גורן אוףףףף

i love אפרת

New member
חחחחח יואו עכשיו אני מבינהההההההההה

פעם ממש בהתחלה של הפוורם אני הייתי בכיתה ו' ומישו כתב את המשפט הזה "בני גורן שהרס לכולנו את הילדות" ולא הבנתי כי הייתי בכיתה ו' וכמובן הגעתי לכיתה ז' ועכשיו אני מבינה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והוא באמת הורס לי את הילדות

את רק בכיתה ז'????

יש לך עוד 6 שנים ללמוד??? איך אני מרחמת עלייך!! אני לא הייתי עומדת בזה! כאילו זה פול, אני נזכרת בכל שנותיי במקיף וכאילו גא"ד, איך עברתי את כל זה אלוהים????? זה ממש ייסורים!!

בונא דיכאת אותה עכשיו רצח חחחח

איזה כיף לי נשארה רק עוד שנה וחצי של תקופת מאסר!

ולי עוד חצי שנה!!

סורי, פשוט אני גם בדיכי, הייתי צריכה לשתף איתי מישו!! איזה מרשעת אני!!

i love אפרת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא נורא אביאני ישרוד כמו שאת שרדת

אני לומדת חומר של כיתה י'...אביטל

איזה כיתה את??חח...... סורי חחח אין מצב שאני יבין כלום ממש את לומדת...

שנה הבאה אני עושה בגרות במתמטיקהההה

ואני עכשיו בכיתה ח'!!!!!!!! אני עושה שנה הבאה 5 יחידות במתמטיקה!!!!!!!אימלההההההההה... אבל חחחחח ס22ה כי אני לא ילמד בכית י'ב מתמטיקקה וכל הכיתה שלי כן!! אני ברשף.....אז כל מי ששם עושה בגרות בכיתה ט'.......(אנחנו לומדים חומר של כיתה י')אימלהההה אבל זה מפחידדדדדדדדדדד

מהההההה?!

בכיתה ט'?!?!
אני בי"א ורק השנה אני מתחילה עם הבגרות במתמטיקה..אני עושה השנה 3 יח"ל מתוך 5..

למעלה