גיבסון גנובה?

RoieL

New member
גיבסון גנובה?

אבא שלי שמע היום בתוכנית של רפי רשף על גיטריסט של להקה שמקליטה בימים אלה אלבום, היתה לו גיבסון בת משהו כמו 17 שנה [קאסטום מייד] והיא נגנבה. הגיטריסט אמר שהגוף בצבע אדום ועל הקייס יש מדבקה של שם הלהקה. למישהו מכם יש מושג על מי מדובר? מאיזו להקה?

TheMo

New member
עצוב כשגיטרה נגנבת.

לגנוב כלי נגינה (במיוחד כזה שנמצא עם הנגן שלו כל כך הרבה שנים) זה מעשה כל כך שפל... אני יודע שהתזמון לא טוב, אבל לדעתי (ובלי קשר בכלל לשפלות הגניבה!) הבנאדם לא ממש משתמש בגיטרה שלו.. אלבום שלם - ארבעה וחצי אקורדים :/ אני עדיין אומר שלגנוב כלי נגינה זה נוראי. אם אני אוהב או לא אוהב את בית הבובות לא קשור.

jazzisco

New member
שמע,

אני בכלל לא שומע כיום פופ- רוק. אבל גם ארבע אקורדים זה מצוין. אם אלו האקורדים האופטימלים ללחן, אז מה לעשות? שמע, מוזיקה שכזאת משעממת אותי. אבל זה לא העניין, נגן צריך לדעת לשרת את השיר בצורה הטובה ביותר. גם אם זה אומר לנגן חמש אקורדים כל השיר. המוזיקה צריכה לבוא מהראש (מהלב), ואם זה מה שעובר בראש של הנגן אז בעיה שלו. נגנים שסתם מחפשים לסבך כל הזמן בשביל שיגידו עליהם שהם תותחים רק נשמעים רע ברוב הזמן. חוץ מזה, בלוז קלאסי זה אחד הסגנונות הכי פשוטים שיש. יש כאן משהו שמזלזל?

TheMo

New member
אוקיי, מקבל.

ובכל זאת מפריע לי שכל השירים שלהם על אותם אקורדים.

לא הבנת את הטענה שלו,

לדעתי.הבעיה שלו עם בית הבובות זה שכל השירים שלהם,כל אחד ואחד מהשירים באלבום בנויים על אותם האקורדים. ואני מסכים,קצת יצירתיות לא הרגה אף אחד.לעומת זאת-מי אנחנו שנשפוט?

RoieL

New member
כן, זה שלושה

אם אני זוכר נכון. בכל מקרה זה קצת פחות משירים של יוני רכטר ומתי כספי, לצורך העניין, למרות שלדעתי השיר הזה לא נופל מלא מעט שירים של מתי.

אני במקרה ראיתי אותם בהופעה בבצפר

הביאו לנו אותם... ודווקא מאוד אהבתי את היכולת נגינה של נתן. אני לא שומע אותם בכלל, אבל אחרי ההופעה שניסיתי לשמוע כמה שירים מהאלבום שלהם הוא באמת נשמע רע... בהופעה הוא ניגן סולואים ממש יפים ובכלל דברים לא רק שלהם, בדיוק ומהירות ממש יפה. סתם למחשבה...

eran377

New member
גם אני זכיתי לראות הופעה שלהם

ההתרשמות שלי הייתה שרוקר הוא ממש לא, אבל גיטריסט קלאסי לא רע בכלל. הם ניגנו שם איזה קטע קלאסי ששכחתי את שמו (של באך), זה היה ביצוע נחמד מאוד.

RoieL

New member
גם אני../images/Emo45.gif

נדחפתי למסיבה במכללה שליד הבית ספר שלי כשהם הופיעו שם והסאונד שלו, כמו הסולואים שהוא נתן שם, פשוט מעולים. הוא ממש לא מגיע למיצוי באלבום שלהם [שלא תחשבו חס וחלילה שאני שומע אותם.. אחותי קנתה בדיוטי פרי
]

XCLASS

New member
למה חס וחלילה?

אני קניתי את הדיסק שלהם ואני לא מתבייש בזה בכלל... הם בהחלט הרכב ששווה שמיעה גם אם הם היו בנויים על שני אקורדים... צריך לשמוע את כל האלבום כדי להבין שיחסית יש להם גיוון ושירים לא רעים בכלל (ולמרות כל זה עדיין שמעתי את הדיסק מעט מאוד פעמים כי יש לי אפשרות חבירה בין להקת רוק ישראלית פשוטה ונחמדה לבין להקות כמו פינק פלויד...)

למעלה