"גיבורי ישראל"

ק ש ר

New member
"גיבורי ישראל"

רוקדים על דמם של אחי, חברי לפלוגה וחללים נוספים והרוגי פיגועים. http://news.walla.co.il/?w=//884215 באמת תודה לכם, מתנחלים יקרים, 3 שנים מאז ההלוויה של אחי לא היו לי דמעות בעיניים, בזכותכם גיליתי מחדש את ההרגשה.
 

קקטוסץ

New member
למה אתה כבר מצפה מהמתנחלים?

אין להם לא כבוד לחיילים שמגנים עליהם ולא בושה בפני המתים שהם מחללים את זכרם (אם כי אני לא מכלילה). וברוך מרזל בכלל לא מפתיע אותי. הוא אידיוט.
 

קקטוסץ

New member
אוי נו

תחסכי ממני. אמרתי שאני לא מכלילה, כלומר שיש מתנחלים כאלו (אולי אף מיעוט כזה של מתנחלים) ויש מתנחלים אחרים שהם לא עושים את הדברים שציינתי בהודעתי. זה לא סוד כמה מתנחלים יש בדיוק כמו שזה לא סוד כמה יהודים יש במדינה או כמה בלגים חיים בבלגיה.
 
תתפלאי

רוב האנשים שדיברתי איתם בטוחים ש"המתנחלים" זה חבורה של 20-30 איש שגרה על גבעה מבודדת לייד שכם ומגדלת 2 עזים ותרנגולת.
 

מִיכַלי

New member
סליחה?!

"אין להם לא כבוד לחיילים שמגנים עליהם ולא בושה בפני המתים שהם מחללים את זכרם" את שמה לב למה שאת כותבת? שתדעי לך שלציבור המתנחלים יש הכי הרבה כבוד לחיילים שמגנים עליהם. אני רואה כמה חיילים מוזמנים למשפחות ביישוב שלי בשישי לארוחת שבת. כמה משלוחי מנות וצ'ופרים מקבלים החיילים במחסומים פה ליד. ילדים שעושים סיירת קפה ומחלקים קפה לכל החיילים בסביבת היישוב שלהם. הכי קל לקחת מקרה אחד ולהכליל על פיו ציבור שלם. גם כל התל אביבים הם אשכנזים, שמאלנים, צמחונים, יפי נפש שהדבר היחיד שמעניין אותם זה הג'יפ שחונה להם בחנייה והתלוש משכורת. אה?
 

y a m a i

New member
מקרה אחד?

לקחתי חלק בהתנתקות ועוד לא הוצאתי מהראש את כל מילות הנאצה של "אוהבינו".
 

רוני13

New member
טוב נראה...

נראה איך את תגיבי שייגרשו אותך מהבית בכוח! אני בטו שתגידי למי שייפנה אותך כמה את אוהבת אותו נכון?
 

y a m a i

New member
יש סיבה שאתה מדבר אלי בלשון נקבה?

ועכשיו יחס ענייני יותר- א. אני בחיים לא אבזה את השואה, כמו שהם עשו. ב. אני לא אפריע לחייל או שוטר בעת מילוי תפקידו. ג. אני אכבד את הדמוקרטיה ואת המדינה שלי.
 

רוני13

New member
כן...!

ואני מאוד מאמין לך...אף אחד לא יודע מה הם עברו! לך אתה תעמוד בצד שלהם...שייפנו אותך ועוד בשביל אויב לאן הגענו?!
 

y a m a i

New member
../images/Emo6.gif וזה הטיעון שלך?

"אני לא מאמין לך" נו באמת... עזוב, שמתי לב ששיחות רציניות לא ניתן לנהל איתך. באמת לאן הגענו? לאן הגענו שאלפי אזרחים בוגדים במולדת? שאלפי אזרחים לוקחים את החוק לידיים? לאן הגענו?
 

רוני13

New member
לאן הגענו?

שאנחנו כל כך חסרי אונים שאנחנו מחליטים להביא לאויב שטחים בלי תמורה על כך? לאן הגענו שהפכנו לארץ ישראל-ארה"ב? לאן הגענו שהעם מפולג בגלל דעות פוליטיות? לאן הגענו שלערבים שוכחים כל פיגוע שאי פעם הם עשו ושמתנחלים מאוד קיצוניים עושים משהו רע מכלילים את זה על כל הימין וזוכרים להם את זה לכל החיים? אלו שאלות שמאוד מטרידות...ואף אחד לא עונה עליהם!
 

y a m a i

New member
לא ענית

לאן הגענו שאלפי אזרחים שמים עצמם מעל החוק ויוצאים נגד המדינה?
 

רוני13

New member
הם...

הם רצו משאל עם ולא קיבלו! שרון פחד באותה תקופה הוא ידע שהרוב נגד אז הוא החליט פשוט לדלג על משאל עם ולגשת לעניין-ומהר!
 

y a m a i

New member
המדינה חייבת להם משהו?

מה זה "הם רצו"? ההתנתקות עברה פעמיים בכנסת, לא צריך יותר מזה, לא לפי החוק.
 
למעלה