"גיבורי ישראל"

קקטוסץ

New member
תסבירי לי

איזה כבוד היה להם בדיוק לחיילים כשהם זרקו עליהם אבנים, בלוקים ואיחלו להם למות? או שהם תכננו לשלוח להם משלוח מנות אח"כ ולקוות שיהיה בסדר?

בתור בן אדם

שמשתמש בהכללות די הרבה אני רואה שהתחלת לפתח אליהן אנטי.. במיוחד כשהן נוגעות לציבור החביב עליך ביותר.. אז אם יש לך התנגדות עקרונית לדבר מסויים אני מציעה לך לעמוד מאחוריו לאורך כל הדרך.. אחרת אנשים עוד עלולים לפרש זאת כ.... צביעות.

רוני13

New member
חס וחלילה...

אני רק מזכיר לה את כל הפעמים שהיא מעירה לי על הכללות!

lithium1914

New member
כלומר...

אתה מפסיק לרחם על אנשים כשהם נפגשים עם פלשתינאים?

אני מפסיק לרחם על אנשים

שהולכים להתלטף עם הרוצחים של הבנים שלהם. ואם הייתי יכול הייתי שם אותם תחת מעקב פסיכיאטרי. חבורת מזוכיסטים.

konda

New member
כל פלשיתנאי הוא רוצח ?

או שמא פשוט נוח לך לחשוב ככה ? פורום משפחות שכולות, הנו פורום של משפחות אשר ילדיהם החפים מפשע נרצחו במהלך המלחמה.

כל פלסטיני הוא, נכון לעכשיו, אוייב

לא באופן אישי אלא מבחינה קולקטיבית. בזמן מלחמה אתה לא מתחיל למיין את האוייב העומד מולך לתומכים, חפים מפשע, מחבלים, מחבלים עם דם על הידיים, מחבלים בלי דם על הידיים אבל עם מידת נעליים מעל 45... ככה לא מנצחים מלחמות וככה לא מגיעים להכרעות. כדי להרחיק מאיתנו את הטרור צריך לעשות הפרדה מוחלטת. לפני הכל. אח"כ נתחיל לבדוק מי ידידותי ומי לא. בזמן מלחמה וכשעומדות ותלויות עשרות התרעות על פיגועים, אי אפשר לתת לקבוצת אזרחי המדינה להגיע למשפחות של טרוריסטים ולהתנחם בזרועותיהם. אני גם לא מאמין שהילדים האלה כ"כ חפים מפשע כמו שאת\ה מנסה להציג אותם. מקסימום חף מפשע שבסה"כ זרק איזה בקבוק תבערה, או אבן על חייל...

בנתיים

מי שזרק באופן מוכח אבנים על אנשים היו המתנחלים. הייתי מציעה לך את אותה ההצעה שנתתי לחבר רוני 13.. לבחון את המציאות בעיניים פחות או יותר שוות העובדה שהילדים שזרקו אבנים היו יהודיים לא צריכה להוות סיבה להקלה בחומרה של המעשה.

רוני13

New member
אל תקלו...

מה שמעצבן אותי זה לא שאתם לא מקלים בעונש אלא שפתאום שכחתם את כל המעשים שהערבים הצדיקים עשו-נראה לי שבאמת התבלבלתם ושכחתם מי האויב האמיתי!

נכון, אין הוכחות לידויי אבנים של

פלסטינים על ישראלים. איזו הפגנת בורות מצדי
ושוב, אמרתי את זה גם מקודם אבל למען המתקשים בקריאה אני אחזור על עצמי- אני לא תומך במעשה שלהם. ואם אנחנו כבר מתחילים בקריאות לענישה- אולי מוטב שנתחיל בעשרות [אם לא מאות] המפגינים מהשמאל הקיצוני נגד הגדר שמדיי שבוע מעוררים פרובוקציה במקום אחר, מיידים אבנים על חיילים ומשתתפים בהפגנות אלימות לצד מחבלים. אני חושב שהם יותר מסוכנים מחבורת ילדים בני 10.

עשרות מפגיני השמאל

מתי פעם אחרונה היית שם? יש שם קבוצה קבועה של כ 15-20 איש שעושים מעשה כל כך חשוב.. רובם אנרכיסטים כך שהם אפילו לא נחשבים שמאל. לא אמרתי שפלשתינאים לא זורקים אבנים.. תפסיקו לראות רק מה שבא לכם בכל דבר שאני כותבת, רק אמרתי שכמו שאני הייתי מצפה שפלסטינים שזורקים אבנם יענשו כך גם הייתי מצפה מיהודים. אני מעולם לא ראיתי מפגינות שמאל מידות אבנים-האבנים שנזרקות נזרקות ע"י נוער מהכפר ובדרך כלל מפגינות מנסות למנוע את זריקתן. עובדה שבכל ההפגנות האלימות הללו נפגעו פחות חילות מאשר ביום אחד עם המפגינות החביבות בעמונה.

רוני13

New member
אחם אחם...

עוד פעם את מחסירה פרטים! גם החיילים והיס"מניקים לא היו כאלו נשמות טהורות-ביום ההוא יצאו משם יותר מתנחלים פצועים מאשר חיילים! אחד במצב אנוש בגלל ששוטר לא ידע מתי צריך להפסיק להכות סתם!

y a m a i

New member
אתה שוכח,

שלכוחות הבטחון יש זכות חוקית להשתמש בכוח על מנת לאכוף את החוק, למתפרעים אין.

רוני13

New member
טוב...

הם התחילו להרביץ לפני שניתנה להם הזכות-וגם מבקר המדינה טען שהם השתמשו בכוח מופרז!

y a m a i

New member
לעומת פוליטיקאים אחרים שטענו ההפך.

מה זה "התחילו להרביץ לפני שניתנה להם הזכות"? הזכות קיימת בחוק, בערך אותה כמות זמן שקיימת המדינה. אם לא נותנים להם לאכוף את החוק, עליהם להשתמש בכוח.

למעלה