גיבורים שלי?!

Tanath

New member
אני מוחה!

לישון זה אף פעם לא תירוץ פתטי. חוץ מזה שדרקונים משתדלים לישון 25 שעות ביממה לפחות, וכידוע אסור להפריע לדרקונים לישון. בקשר למפגש, אני אולי אגיע, אם אני אצליח לקום...

תגובות לכולם

אוקיי. שמעתי ועתה אגיב. 10:00 זאת אכן שעת שינה מעולה, וגם אני נוטה להתעורר לרוב בשעות משונות כמו 12:00 בצהריים וכו´, אבל תחשבו על זה כמטרה נעלה. ותמיד אפשר לקבוע על 11:00 או 11:30, אבל לא אחרי, כי זה כבר יהיה סתם מאוחר. ובקשר לרמץ - הנה, עשיתי את מה שביקשת. עוד לא קבעת טיול לחנוכה, ואתה כבר יודע שיש לך מה לעשות ביומשלישי אם אתה לא יוצא לטיול (חיוך זדוני אליך, מותק
), אז עכשיו אתה יכול להתחשב בעניין ולא לצאת בחנוכה, כך שהנה, יופי, פיניתי לך את החג. עוד משהו שאני צריכה לפתור בשביל לראות את כולם סופסוף?

ננסק

New member
אני בא, בטוח, רק תגידו מתי.

אפילו אדחה שעות לימודים בשביל זה.

אז זהו? זה כולם?

חסרים אנשים. זה לא טוב. יש בפורום הזה המון אנשים, ושמעתי רק מ...כמה? חמישה? שישה? שהם יגיעו. אז אני מבינה את אלה שצעירים מכדי למרוד בהוריהם האוסרים עליהם להגיע לת"א, אבל - כל האחרים - זה לא מקובל בכלל. גם רמץ!!!

יומחופש, איש, יומחופש...

לא יזיק לך אחד. לדעתי יש לך כמה שמורים. ובשבילנו לא תיקח??? מה גם, שאם באמת זה ייצא יומרביעי והכל, נוכל לארגן איזה פגישה אח"כ. אבל זה כבר במסרים וכו´. אז מה אתה אומר? אתה וגיל, אפשר לבקש מכם לעשות את ההקרבה הקלה הזאת בשבילנו?

hsotrt

New member
מסכים בהחלט!@!

אממממ... שניי אפשרויות בידיינו: 1. קומה עליונה עליונה של אזריאלי 2. מדרגות הסימינטק! שניי מקומות קלים להגעה מתחנת רכבת השלום! אם מישהו צריך הדרכה אז אין בעייה להיפגש ברציף הרכבת... [את ביצי אני כבר מכיר במראה אז זה לא תהייה בעיה לאתר! :)]

נקודה בעייתית...

הבעיה העיקרית היא שחנויות הספרים שאני מכירה, ויש כמה וכמה כאלה (לפחות 5), נמצאות ברובן באיזור קינג ג´ורג´ ואלנבי, כך שתהיה לנו הרבה הליכה. מה גם, שיש חנות וחצי שנמצאת ליד התחנה המרכזית הישנה. עדיף שתבואו עם הרבה כוח, ולדעתי ממש ממש ממש עדיף להיפגש בסנטר ולא ליד הסינמטק. ככה יהיה לנו פחות זמן הליכה בחום ובשמש, או לחילופין - בקור וברוח/גשם.

Tanath

New member
וגם יש מספיק אוטובוסים שמגיעים לשם

ממש לא קשה להגיע לסנטר. רק תגידו מאיפה ונמצא דרך :)

Tanath

New member
אני אישית מגיעה מהרצליה

קו 47 ו-48 מגיעים מהאזור שלי לדיזינגוף סנטר. מהתחנה המרכזית בתל אביב יש את קו 5.

נו, זה פותר את הבעיות.

אז אל תגידו שלא. עכשיו, סופית, מי בא? כל מי שבא מוזמן לשלוח לי מסר בנוגע לעניין, רק שאני אדע בערך כמה אנשים מתכוונים לבוא. אולי, אם יבואו מספיק, נארגן משהו חוץ מ"שוד חנויות הספרים" הגדול. כל מה שאני יודעת הוא שאני איתכם עד 17:30 בערך. לצערי הרב, יש אנשים שיש להם מרתון מתמטיקה לפני בגרות... יאק.

למעלה