גיבורים שלי?!

גיבורים שלי?!

אתם נורא שפנים, הידעתם? בטח שאין הרבה מפגשי פורום במקום הזה, הרי בכל פעם שמישהו מתחיל ליזום משהו, כולכם מתעלמים באלגנטיות ומחכים בזהירות יומיים-שלושה עד שההודעה תגלוש מטה-מטה, אל תהומות הנשייה (או עמוד 2). חבר"ה, אני מציעה, בשלישית לדעתי, פגישה של כולנו, במהלך איזה יום (תמיד יש את חנוכה), למען המטרה הטובה של הצלת ספרים משומשים מחנויות המקור שלהם אל בתינו החמים והאוהבים. are you men (women) enough to do it??? ואפילו לא עניתם לי כמו שצריך על הסקר הנחמד שביקשתי להריץ פה. אתם לא אוהבים אותי???
ביצה - בכלל לא מרוצה ורוצה להרגיש מפוצה.

רמץ

New member
אה, כן?!../images/Emo46.gif

את שפנפנה בעצמך!
... ... ...במובן הרע של המילה! אם היה לך אומץ, היית כותבת תאריך ושעה ואז כולם היו מתחילים לכתוב על מה נוח ומה לא נוח להם ושלום על ישראל!

אוקיי, תאריך ושעה (עדיין גמישים)

יומחמישי ה-28 בנובמבר, יום לפני ערב חנוכה, בוקר-עד-אחה"צ, מה שאומר בערך 10:00, בדיזנגוף סנטר ת"א. או לחילופין - חנוכה. מישהו בא?

ahiv

New member
כן!

יום חמישי, 28 בנובמבר. שעה 10:00 בבוקר. אני שם. כל מי שאיתנו שירים את ידו, מי שלא יכול, או שפשוט יקליט כדי שלא יפסיד, או שיחכה לפרק החוזר שישודר כ...שבוע שבועיים אח"כ, אני מאמין. על כל פנים, אני מצטער על חוצפתי, אבל מישהו חייב להזיז משהו, כי ציבור שחקני התפקידים ידוע כמפונק משהו. לכן, כל הכבוד לבייצי על היוזמה שלה. כמו שאמרתי, אני אהיה שם.

exit_from_here

New member
לא

אני עדיין בביצפר לצערי...החופש רק מיום ראשון. ולא אני לא יכול להבריז..בטח שלא ביום חמישי הזה...

exit_from_here

New member
ועוד משהו (לא שכחתי "לא")

אל תצחקו עליי אבל איך מגיעים לדיזינגוף סנטר?

exit_from_here

New member
אם אני מגיע אז...

כנראה שמתחנה מרכזית ואם יהיה משהו נדיר אז אני אבוא ברכבת אבל אל תטרחו אני אשאר בבית עם הסמור והג´וקים שלי ונעשה לנו סבב לבד!
נראה לי שאני אקח מונית ואגב-למה על הבוקר?

מה ז"א משהו נדיר?

הבוקר מתאים יותר לכל העניין, גם כי יותר נחמד להסתובב בבוקר כשרוב העולם נמצא בעבודה, גם בחנוכה, וגם כי אחה"צ כבר מתחיל להיות חושך וקר יחסית, ויש קצת לחץ שכזה, כי החנויות נסגרות בשלב מסוים, ומכיוון שלא מדובר ברשת של חנויות וכו´, אתה לא יכול לדעת מתי הן נסגרות...

exit_from_here

New member
לא (לא רציתי להרוס ת´רצף)

משהו נדיר,אם חבר שלי מב"ש יבוא אז יכול להיות שאני אגיע ברכבת,אבל כנראה שאם אני אגיע זה יהיה באוטובוס, ובבוקר זה קשה לי כי אני גר רחוק אז אולי אני אצטרף באמצע...טוב נראה כבר...

תאריך שני - אמצע חנוכה. כן או לא?

יומרביעי בחנוכה? זה יוצא ה-4 בדצמבר. וכן, זה חשוב שזה יהיה יומרביעי ולא חמישי, במיוחד אם יש חופש באוניברסיטאות ובעבודות ובבתיה"ס, כי ביומחמישי אני מוגבלת בזמן (לימודי מתמטיקה, כן, תצחקו תצחקו...). אז מה אומרים? 4.12.2002, 10:00, סנטר? וכן, עדיף להגיע לסנטר מאשר לעזריאלי, כי מדובר על סיבוב בחנויות ספרים משומשים, שנמצאות הרבה יותר קרוב לסנטר מאשר לעזריאלי...

רמץ

New member
נוסיף עוד "לא" למדורה...../images/Emo117.gif

אני אחזור מהטיול אולי אולי אולי ב-10:00 בערב! יום שישי מחוץ לתמונה? נ.ב. דרקו, התירוץ שלך פטתי! ...אבל עולה בקנה אחד עם הכוונות שלי...

למעלה