את אנשי הקשר ניתן לראות שם; את התמונות עדיין לא, אבל הן מגובות. אם תירשם ל-DROPBOX (שירות גיבוי ענן פלוס), תוכל לראות את התמונות - בלבד, כי אין תמיכה בגיבוי של אנשי קשר. כך שכדאי להיות רשום לשניהם.