גיא !

omni96

New member
שמע

הילד מסכן ילד קטן לא יודע מה הוא רוצה מעצמו תיהיה אתה בוגר ואל תרביץ לו אבל תאיים עליו אל תרד לרמה שלו

מ מ מיתר

New member
אחי הוא לא קטן כמו שהוא נשמע

הוא בגובה שלי!! טוב זה לא נקרא... הוא בגובה של חבר שלי!! ותאמין לי שעם הוא היה מספיק גבר גבר לקלל אותנו אז שיהיה מספק גבר גבר לחטוף מכות.. ואחי עזוב הם לא כאלו קטנים כמו שהם נשמעים אני יצלם כשנילך מכות ואני יעלה לפה

omni96

New member
מה קשור??

אני אומר לך אל תיהיה דפוק אבל אם אתה רוצה אז סבבה אם מה שעושה לך את זה זה ללכת מכות

מ מ מיתר

New member
זה לא מה שעושהלי את זה...

אבל מה שמעצבן זה שהילדים האלו משחקים גברים ליד חברים שלהם ליד בנות "חחח איזה הומו יש לו שיער ארוך.." "יא סקייטר טיפש" חחח בקיצור אנחנו לא בטוח נרביץ לו רק נשפיל אותו ליד חברים שלו עזוב אותך אחי אתה תראה את הקלטת כבר ותבין

JACKASS 4 LIFE

New member
אממממם...

אלימות אליומות... לא דבר חיוני, בעצם אולי. שמע, אני בימקומך הייתי תופס אותו נותן לו גג 2-3 סטירות לפנים ומול כל החברים שלו משפיל אותו כמו שבחיים שלו לא ישפילו אותו. אני אישית, הייתי מעדיף לקבל כמה פיצוצים לפנים מאשר ההשפלה...

lee3008

New member
למה? אני הייתי מעיפה להם כמה

כאפות.. שער ארוך זה יפהההה.... וסקייטר טיפש.. בלאט אין דבר כזה.. חוץ מזה אנשים כמוהם הולכים ברחות ונוגעות לילדות חפות מפשע ב.. איבר מינם בלי רשותם! אז צריך להשמיד אנשים כאלה

JACKASS 4 LIFE

New member
זה נורא מציק לי...

אני חייב לתקן אותך.. אין דבר כזה סקייטרים טיפשיים! יש פוזרים טיפשיים! *לא כל מי שנוסע על סקייט הוא סקייטר....

omni96

New member
גם לי זה נורא מציק

אז אני אתקן אותך בשנית ואני יודע מה שאני אומר יש בראשון סקייטרים טיפשים שהם סקייטרים טובים ולא סתם מהתלבים מסקייט ולא נוסעים אלא באמת משקיעים אבל הם עושים דברים דבילים ואני לא אפרט וכל הפוזרים הם טיפשים וכן...גם בראשון יש פוזרים

bobby6killer

New member
גלעד לא נחשב הוא טמבל!!!!!!!!!!!!!

מצטער שהבאתי אותו לעשות איתנו שטויות בטיו"ש והוא נגע לך בתחת...הוא סתם טמבל מעפן הוא תמיד מסריח מזיעה וכולם רומזים לו והוא לא מבין... והוא שהוא בא לרדת מהאוטובוס בטיו"ש אז הוא בא למנהל ואמר לו "ביי חיים" ובא לחבק אותו אז המנהל כזה מתרחק אחורה ואומר כזה:"אני היום לא מחבק אף אחד אפילו לא את אישתי" והשמן לא מבין חח סתם תכלס לפעמים הוא בסדר...

sk8r

New member
wow

איזה גבררר מרביץ לילדים קטנים עזוב אותם בשקט ולך תרביץ לעצמך

מ מ מיתר

New member
מה אתה מתערב אתם לא מבינים

אתם לא מכירים את הילדים האלו חכו תראו אותם מה אתם חושבים אנ יערס שהוא בא אומר לי משפט ואני מוריד לו מכות?! לילדים האלו יש הרבה ביטחון עצמי ליד חברים שלהם! נראה אותכם ילד בא אליכם מתחיל לקלל סבבה אתם לא שמים צודקים הוא מתחיל לזרקות דברים מתחיל לירוק עליכם ומתחיל להשפיל אותכם אני לא רוצה לזיין אותו במכות רק להשפיל אותו ליד חברים שלו שיקלוט וזהו....

s n r

New member
אתה אפילו לא יודע למה אז מה אתה

משחק אותה נזיר

MiNUsH

New member
סליחה כן אבל אני מסכימה עם ה"נזיר"

מה אתם בכלל יורדים לרמה שלהם הם משעמם להם והם אומרים לכם כל מיני דברים אז???????? תתעלמו מה אתם תינוקותתת ואחר כך אתם עוד מתלהבים מזה ועושים מזה צחוק ואנחנו גברים ואיי איך השפלנו אותםם יוו גברר

מ מ מיתר

New member
ת'אמת כן ולא

כן כי לא יודע ולא כי לא הבנתי כלום ממה שרשמת.. דבר שני אתם לא מכירים את הסיפור אתם לא מכירים את הילדים אז שבו בלול

MiNUsH

New member
לא הבנת כי הייתי כל כך עצבנית

שחצי שם זה טעיוית ואם אתה רוצה שנשב בלול או לא יודעת מה ואנחנו לא מכירים את הסיפור אז מה אתה בכלל כותב את זה כאן?? מה שאני מבינה מזה זה שאתה כתבת את זה רקק כדי לקבל תגובות שאתה רוצה יאהה יאהה גבר גבר והם כן מכירים את הסיפור בע בע בע וכשאומרים לך משהו לא טוב על ההתנהגות שלך ועל מה שעשית אז פתאום לא מכירים את הסיפור...תחליט...

מ מ מיתר

New member
נצל"ש+עזרה!!!

מי יודע לעשות פה ראסטות ויכול לעשות לי אצל טומי שעם בעזרת השם הלוואי הלוואיייייי שירשו לי לבוא ואז יעשה לי?

omni96

New member
כרמן יודעת לעשות

אני בטוחחחחחחח שהיא תסכים לעשות לך חחח סתם

למעלה