הוא בגובה שלי!! טוב זה לא נקרא... הוא בגובה של חבר שלי!! ותאמין לי שעם הוא היה מספיק גבר גבר לקלל אותנו אז שיהיה מספק גבר גבר לחטוף מכות.. ואחי עזוב הם לא כאלו קטנים כמו שהם נשמעים אני יצלם כשנילך מכות ואני יעלה לפה
אבל מה שמעצבן זה שהילדים האלו משחקים גברים ליד חברים שלהם ליד בנות "חחח איזה הומו יש לו שיער ארוך.." "יא סקייטר טיפש" חחח בקיצור אנחנו לא בטוח נרביץ לו רק נשפיל אותו ליד חברים שלו עזוב אותך אחי אתה תראה את הקלטת כבר ותבין
אלימות אליומות... לא דבר חיוני, בעצם אולי. שמע, אני בימקומך הייתי תופס אותו נותן לו גג 2-3 סטירות לפנים ומול כל החברים שלו משפיל אותו כמו שבחיים שלו לא ישפילו אותו. אני אישית, הייתי מעדיף לקבל כמה פיצוצים לפנים מאשר ההשפלה...
כאפות.. שער ארוך זה יפהההה.... וסקייטר טיפש.. בלאט אין דבר כזה.. חוץ מזה אנשים כמוהם הולכים ברחות ונוגעות לילדות חפות מפשע ב.. איבר מינם בלי רשותם! אז צריך להשמיד אנשים כאלה
אז אני אתקן אותך בשנית ואני יודע מה שאני אומר יש בראשון סקייטרים טיפשים שהם סקייטרים טובים ולא סתם מהתלבים מסקייט ולא נוסעים אלא באמת משקיעים אבל הם עושים דברים דבילים ואני לא אפרט וכל הפוזרים הם טיפשים וכן...גם בראשון יש פוזרים
מצטער שהבאתי אותו לעשות איתנו שטויות בטיו"ש והוא נגע לך בתחת...הוא סתם טמבל מעפן הוא תמיד מסריח מזיעה וכולם רומזים לו והוא לא מבין... והוא שהוא בא לרדת מהאוטובוס בטיו"ש אז הוא בא למנהל ואמר לו "ביי חיים" ובא לחבק אותו אז המנהל כזה מתרחק אחורה ואומר כזה:"אני היום לא מחבק אף אחד אפילו לא את אישתי" והשמן לא מבין חח סתם תכלס לפעמים הוא בסדר...
אתם לא מכירים את הילדים האלו חכו תראו אותם מה אתם חושבים אנ יערס שהוא בא אומר לי משפט ואני מוריד לו מכות?! לילדים האלו יש הרבה ביטחון עצמי ליד חברים שלהם! נראה אותכם ילד בא אליכם מתחיל לקלל סבבה אתם לא שמים צודקים הוא מתחיל לזרקות דברים מתחיל לירוק עליכם ומתחיל להשפיל אותכם אני לא רוצה לזיין אותו במכות רק להשפיל אותו ליד חברים שלו שיקלוט וזהו....
מה אתם בכלל יורדים לרמה שלהם הם משעמם להם והם אומרים לכם כל מיני דברים אז???????? תתעלמו מה אתם תינוקותתת ואחר כך אתם עוד מתלהבים מזה ועושים מזה צחוק ואנחנו גברים ואיי איך השפלנו אותםם יוו גברר
שחצי שם זה טעיוית ואם אתה רוצה שנשב בלול או לא יודעת מה ואנחנו לא מכירים את הסיפור אז מה אתה בכלל כותב את זה כאן?? מה שאני מבינה מזה זה שאתה כתבת את זה רקק כדי לקבל תגובות שאתה רוצה יאהה יאהה גבר גבר והם כן מכירים את הסיפור בע בע בע וכשאומרים לך משהו לא טוב על ההתנהגות שלך ועל מה שעשית אז פתאום לא מכירים את הסיפור...תחליט...