גיא !

omni96

New member
גיא !

שמע שמע אני רוצה לעשות אתר ל-JKY אבל אני צריך תמונות והרבה ! ואם למישהו יש רעיון מיוחד לאתר שיכתוב פה - זה חשוב ואגב אתמול המסיבה הייתה אדירה ! ויש שמועה על מסיבה נוספת באזור ואני לא יכול להגיד יותר מזה

bobby6killer

New member
היה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היה אחת המסיבות הטובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוו היה פשוט חזק וכנראה יש עוד אחת באסקייפ עוד שבועיים אבל בטח יהיה מלא פאנקיסטים רוסים בני-זונות...

Sonata Arctica1

New member
חחח אחי.. פנקיסטים מפחידים..

אתה הולך לשם למסיבת רוק וזה נראה כמו גרמניה הנאצית... לא כדאי...

BiAAcH

New member
אחים שלי....

פעם אחרונה שהייתי שם לא היו כמעט פאנקיסטים, היחידים היו איזה להקה שהופיעה שם, שד"א ראיתי שכל החברים שלה היו במסיבה אתמול, אם ראיתם שניים עם ווסטים מג'ינס ואחד מהם בלונונדיני עם מגולח בצדדים, זה הם....

JACKASS 4 LIFE

New member
חחחח גרמניה הנאצית......

חחח הכי מפחיד זה לעשות איתם פוגו...יש עליהם 700 קילו ניטים ונעליי צבא כאלו נירא לי זה ניקרא באטש...משהוא דומה.... אבל דוגרי, הם הכי גברים. ולפחות להם יש עקרונות..להבדיל מהרוקיסטים...

BiAAcH

New member
באמת הייתה מסיבה פצצה!!

ואללה, היה כ"כ טוב, היה כל כך מצחיק ברחבה של המטאל עם כל המטורפים האלה, נכנסתי לפוגו שם וכמעט שברו לי את היד, וכל הכתפיים והידיים שלי מתות מכל המכות האלה, אבל הכי טוב היה בצ'ופ סווי, זה היה ברחבה הגדולה, בפזמון פשוט כל הרחבה הייתה פוגו, כזה בקטע השקט כל אחד רוקד לאט, באיזי, פתאום מגיע הפזמון - באנג, 80 אנשים בפוגו מטורף, ועליתי שם על שיטה מעולה, לרוץ לאמצע הפוגו, לעצום עיניים, להתחיל להתפרע כמו משוגע, לרוץ לכל הכיוונים, לבעוט לכל הכיוונים, ואללה, זה כל כך כיף!!! והמסיבה הבאה באמת באסקייפ, לא יודע מה שאר החבר'ה של JKY יגידו, אני מת על המקום הזה...

BiAAcH

New member
אהה...

ורק עכשיו אני הולך להתקלח, היה לי יום כל כך מעייף!!! אז ככה, הגעתי הבייתה באיזה 5 וחצי, הלכתי לישון עד 7, קמתי ונסעתי עם אחים שלי למרינה הרצליה, התחרינו בתחרות שייט, אז ב-10 וחצי יצאנו מהמרינה לתחרות וחזרנו ב-2, סידרנו קצת ואז הייתה ארוחה וחלוקת פרסים, כמובן, אני כדוב גאה חיסלתי כמונות של שיפודים, ואח"כ הם הביאו גלידת שמנת ממש ממש איכותית, אז אכלתי 4 גביעים מלאים בגלידה, והיה ממש טוב, ואז, בגלל שישנתי רק שעה וחצי בלילה, וכל היום הייתי על הרגליים, החלטתי ללכת הבייתה, אז התחלנו ללכת לכיוון האוטו ופתאום מצאנו חנות אאוטלט של אונים קוויקסילבר וכו', אז שכנעתי את אמא שלי לקנות לי מכנסיים לכבוד פסח, באגיס אפורות של אוניל, ואז הלכנו לאוטו, הגעתי הבייתה באיזה 6 וחצי, ונרדמתי עד עכשיו, ועכשיו אני נאבק להוציא את כל האפור הזה מהאף... למי שלא יודע, תמיד אחרי שיש במסיבה את המכונות עשן האלה, האף מתמלא בג'יפה והנזלת הופכת להיות אפורה... בעע... אז עכשיו קמתי, ואני אמור להתכונן למבחן בביולוגיה, אבל ממש אין לי כוח, אז אני שוב אקבל 55...

omni96

New member
גיא ?!?

איך הנזלת שלך אפורה ?!?! די אתה מפחיד אה ותאמין לי כשתשמע איזו מסיבה יש לא באסקייפ אם תיהיה בכלל אתה תרצה ללכת !

omni96

New member
גיא ?!?

איך הנזלת שלך אפורה ?!?! די אתה מפחיד אה ותאמין לי כשתשמע איזו מסיבה יש לא באסקייפ אם תיהיה בכלל אתה תרצה ללכת !

BiAAcH

New member
מממ, עכשיו כשאני חושב על זה....

אנחנו היחידים שהיינו במסיבה הראשונה!! שפיצי, תומי, יסמין, בן אמיר, עמית, אופיר (נראה לי) רחל, אלון, משה, עוז, אלי ואני!!!

מ מ מיתר

New member
נצל"""""""""""""""""""""""""""ש

עם אתם זוכרים לפני ארבע חודשיים או חודשיים סיפרתי לכם שאני וז'ק חזרנו מסשן עצבני בשדה ניצן ואז כשהורידנו אותנו במיתר עקבנו אחרינו 4 בנים ו 3 בנות והם היו דתיים בקיצור הם ירדו עלינו בגלל שיש לנו שיער ארוך ואנחנו "סקייטרים" ואחד מהם הוא זה ש"הנהיג" את כולם והם ירקו עלינו ולא רצינו להרביץ להם בגלל שא. הם קטניםמאיתנו הם כיתה ז' אנחנו ט' וב. היו לידם בנות לא נעים כזה בקיצור חיכנו שהבנות ילכו ואז הם הלכו ואז הדתיים שמו לב שאנחנו עוקבים אחריהם ואז הם התחילו לבכות ולברוח בקיצור אתמול ישבנו ליד הבית כנס וחיכנו לבן זונה ואז חברים שלו באו ושאלו מה אנחנו רוצים ואז אמרנו "לתת לו מכות" ואז אמרנו שלא ניתן לו מכות רק שיבוא אלינו בקיצור חבר שלי התחיל לצלם וזה והילד הבן זונה בא ואני וז'ק השפלנו אותו חחחחחחחחח הוא בכה וכל זה וזה היה מזה מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור השפלנו לו את הצורה אבל לא הרבצנו לו כי הוא כזה התחנן שלא וכל זה ויש להם חבר שהוא רוצה להרביץ לנו חחח הוא כיתה ז' וסתם ילד אפס ולו אנחנו הולכים לתת מכות ונצלם והכל למה מי שצילם הפעם שכח ללחוץ על הכפתור שמתחיל לצלם... בכל מקרה אל תדאגו אני יעלה לפה תמונות כשנתפוס את הבן זונה!!

למעלה