גיא פינס, גדול!

pompii

New member
גיא פינס, גדול!

סמדר שרה!!!חחחחחח,גדול!!! איזה חמודה סופי שנתנה כאפה והתפוצצה מצחוק. הם ממש אחלה, כולם! אהבתי את סופי,יעל הדר,כלנית... קטעים עם המשפטים הגרועים של ספיר ומה קרה לשיער של מאיה לעזאזל??? ספיר וכלנית בסדר עם הזהות המינית שלהן? חחח הקטעים של הסדרה כאילו בצחוק ממש מגניבים, אהבתי היה ממש צחוקים סופי והדר הכי מצחיקות,נקודה! חכו זה בינתיים אחר כך הריקוד המוזר של מאיה.

pompii

New member
חחחחח היה יפה, ומרגש../images/Emo13.gif...

איזה נשמה גידי "אני אני" חמוד. ספיר באמת מטומטמת, "כאילו יעני", מפגרת זאתי. איזה יופי הביצוע של כולם ביחד, זה ממש יפה, זה מרגש, עצוב
גידי ןאבנר ומאיה שרים ממש יפה!!!!!!!!! וואו כולם, זה מדהים, מאיפה הם למדו לשיר?? מתי ויעל לא שרים יפה כל כך וגם גלית וואו היה ממש יפה ולסיום:"תמשיכו לגעת באושר ואל תשכחו לשתות לחיי האהבה!"

swirrrly

New member
כן....

גיא פינס היה ממש-ממש-ממש שווה! גו גיא!!!1 איך נקרעתי מצחוק!!!!!!!!!!!

wow היה שווה לחכות ../images/Emo70.gif

איזה קטעים, איזה יופי - סופי איך שהיא חיכתה את כל סוגי המעריצים, קרעה אותי, נראה לי אני פשוט ארוץ ואחבק אותה - סתם. ויעל איך שהיא הרביצה למנחה "אני נחמדה?? אני חביבה????" ספיר - "אתה רוצה עכשיו כבר בלונדיניות יענו?" אבל איזה יופי השיר בסוף - הקליפ, סופי סחתן, שרה לא רע בכלל - רק אבנר ועמרם זמרים כבר לא יהיו.... ומי זאת הייתה בסוף, לא זיהיתי עם הצמות... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

dickies

New member
היה ממש יפה

יש מצב שאפשר להוריד את השיר אחרי ההקלטה הזאת עומר ברנע ודניאלה הלכו למסיבה אחרת יש לי תמונות שלהם משם הוא היה עם אותה חולצה והיא עם תוספת שיער הזאת כולם שרו בסדר חוץ מגלית היא לא יודעת לשיר

חשטפית

New member
הסיקור בגיא פינס היה פיצוץץץץ!!!

וואי איך נהנתי...לא הפסקתי לצחוק! כל הקטע עם הכפות כל הזמן...ממש קטעים:))) לפי דעתי מכל ההשוואות בין לחיי האהבה ולגעת באושר, לחיי האהבה יצאה שולטת!!! אין אין מה להגיד...לחיי האהבה זו הסדרה הכי טובה שיש! והקליפ...היה ממש יפה, לפי דעתי, דניאלה היחידה שבאמת שרה שם יפה. זה לא היה אמור להיות כזה מקצועי והכל, בסך הכל זה מזכרת כזו, ומאוד נחמד שכולם השתתפו. אה רגע, מה עם גיל!? אני שמתי לב בזמן האחרון שהוא ב-כ-ל-ל לא מתראיין וכל זה... לפי דעתי זה ממש סנובי מצידו! נכון שהוא שחקן מכובד והכל אבל בכל זאת, יש גבול... אפילו למסיבת סיום הוא לא הגיע...ולא השתתף בקליפ... לא כלום!!! דייי דיי דניאלה כזו בובה!!! איזה יפה היה לה עם הצמות האלו והתוספת שיער שהיא עשתה!!!!!! לפי דעתי היא יפה,מהממת!

זאת הייתה דניאלה?

ווי, לא זיהיתי אותה... באמת שרה מצוין, פתחה שם ת´פה כמו שצריך, אבל גם סופי שרה לא רע... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

תגובותי על התוכנית בגיא פינס!!

יאללה- ראיתם????? איזה ענק, תודו! אני פשוט לא מאמינה, איזה שטעים מגניבים היו היום! ואני ציפיתי למשהו לא ממש ארוך, אבל תוכנית שלמה היתה על לחיי האהבה והשוואות וראיונות וכאלה, מדהים! אהבתי גם את הקטע של הכאפות, זה היה מצחיק לאללה (רק מי זה שנתנו לו כאפות כל הזמן?) ואיזה חמודה יעל הדר, ראיתם איזה רעה היא שיחקה אותה ואיך שהיא דברה עם זאת הרעה מ"לגעת באושר"? (היעל דןאני, איחס איזה סנובה) נראה דווקא שכל השחקנים ביחסים טובים אחד עם השני! נראה כאילו הם עושים כיף ביחד, מה? די, איזה חמודה סופי צדקה!!!!!!!!! ראיתם אותה, איזה מתוקונת היא היתה כשהתראינה, נקרעתי ממנה הכי הרבה נראה לי! איזה פרצופים היא עשתה כשתארה את התגובות של האנשים ברחוב..מזה קרעה אותי חבל"ז! כל הקטעים היו מגניבים ומפוצצים מצחוק! יהודה כזה חמוד!!!! ראיתם שכל השחקנים שרו? מה חשבתם? מי שר הכי יפה? אני אומרת לכם, נההיתי אדומה מצחוק כי כמעט אף אחד לא יודע לשיר בגרוש! שישארו שחקנים! :) סופי צדקה שרה די בסדר אבל די מאומץ יעל הדר ומיכל קפטה לא יודעות לשיר בגרוש והקובי הזה, איזה צחוק, הוא שר מהתחת (תסלחו לי...) ועומר ברנע שר כמו איזה האבל! יהודה לוי שר מקסים (הכי יפה לדעתי) יש לו את הקול הוא היה גם בלהקה צבאית! ממש יפה.. מה אתם אומרים, נכון אסתי שרה טוב? סחטיק. זהו, נהנתי מאד! איזה זוהר- לימוזינות, ג´אקוזי, הסדרה עשתה אותם, הא? ביי ביי....

וואלה, ניבה - כל מילה !!!!

אסתי, סופי, גידי שרו ממש יפה שכחת רק מאיה כמובן איזה סולו הרביצה שם - חבל"ז, גם מתאים לה עם הצמות... וסופי כבר אמרתי, פשוט קרעה אותי, אין, הכאפות, הפרצופים, המעריצים - הכל! גדולה זאתי גדולה! אגב זה שחטף מכות היה חיים המנחה מטעם גיא פינס. - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

נוני 17

New member
סופי שרה ממש יפה!

וגם יהודה לוי שר מאוד יפה, אני חשבתי שאני אראה אותך שם. ניראה שכלנית וספיר חברות, אסתי שרה מאוד יפה.

למעלה