גיא פינס, גדול!

לחשטפית

שמעתי את גיל מדבר ברדיו 99FM והוא אמר שהוא לא אוהב להתראיין והוא לא אוהב דברים מהסוג הזה.בגלל זה הוא לא היה במסיבה או לא מתראיין... לא נורא...הוא לא כ"כ חסר...
יעל

אני ממש לא אוהבת את דניאלה וירצר

איכס איזה ילדה מתלהבת...איך היא רוקדת באמת כמו אחת שלקחה יותר מידי מנת אקסטזי..ממש לא אהבתי אותה...איך היא שרה- איזה מתלהבת!!! ויעל דוןאני כזאת מפגרת גם במציאות... כלנית (יסמין) נראת בסדר דווקא, חמודה, והחברה של יהודה די מכוערת. וגיל כנראה סנוב.... סופי גדולה!!!! מתה עליה, כפארה! :) (*מתוקונת*)

לרותם!

היי לך...(קבלת את ההודעה שלי) שנינו קרועות על סופי ,הא? כן...היא היתה מדהימה, איזה מתוקה, איזה חיוכים, איזה צחוקים איתה. איזה....סופי. כן, שכחתי את דניאלה - מה היא חושבת שהיא זמרת אופרה? שתרגיעה!

לניבה

פעם ראשונה שאני לא מסכימה איתך, בעיני דניאלה ממש חמודה גם משחקת יפה, אבל סופי מדהימה אתמל בגיא היא היתה פשוט מקסימה, צוחקת, משוחררת מלאת מרץ היא מס´ 1 ללא ספק, את יעל הדר אני לא ממש אוהבת , לא יודעת לא מסתדר לי .... דווקא את איריס מרטינז אני ממש מחבבת, ואת אבי פניני, וכמובן את גידוש החמוד, והעיקר גילוש לא היה, אבל ניסו לכסות על זה עם תמונות מהסדרה, בסוף היו פספוסים, ןראו את השחקנים מתפקעים מצחוק, הקטע עם גיל והחוקר היה חמוד לאללה, פעם ראשונה שאני רואה את גיל מחייך בפה מלא הוא פשוט מדהים , איך כתבת? כפארה עליו בי עזית

לי היה ממש חסר

אבל כבר אמרתי שהוא סנוב לא מוזר שהשחקן הראשי לא יהיה במסיבת הסיום?ובכ"ז אני חולה עליו עזית הצנחנית

צודקת לגבי גיל

גם אני חושבת שהוא סנוב, אבל אולי אולי ביישן, אמנם זה מנוגד אבל הגיוני ובכל זאת אני חולה עליו עזית

יעל הדר הייתה גדולה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

הכי הצחיק אותי - כשקובי התחיל לשיר. זה היה ממש זעזוע לעומת הקודמים לו... ואיך אסתי שרה! יעל הדר שרה לא רע... היה מדהים

dickies

New member
כבר הספקת?!

יוווו איזה תמונה יפה יש שם של עומר
יאא תודה לך!

dickies

New member
זה נראה כאילו מאיה גומרת עכשיו

מה ניסגר איתה אממ טוווווווווווווב

bzzzz

New member
היה ממש יפההההההה!!!!!!

איך שכולם שרו והכאפות שנתנו לחיים (המראיין) איזה חמודה יעל הדר וגם מתי אטלס שהוא לא רצה להראות את המכתב!! וסופי הייתה ממש חמודה! והקטע עם מתי אטלס וסופי שהם הסתכלו בספר! אין הייתה תוכנית פצצה!! רק מה שהרס זה עמרם בלי חולצה בג´קוזי...בלעעע!!! בקיצור היה ממש שווה!

מדהים ביותר!!!

יעל הדר הרגה אותי כשהיא התחילה להחטיף למנחה, חמודה זאתי! ובכלל כולם, נראה לי אני אקליט ואצפה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

bzzzz

New member
דניאלה נראית כאילו היא על

סמים! חשבתי יש לה התכווצויות ועיוותים! פחחחחחח....גם השער שלה לא היה משהו...

bzzzz

New member
התכוונתי ש...

היא נראית על סמים כשהיא רוקדת....

וואי וואי וואי

היי מה שלומכם? ראיתם את הספיישל שהיה אצל גיא פינס? וואי איזה פרק פ-צ-צ-ה היה היום. ד"א שמעתי היום ברדיו 99 FM את גיל פרנק מדבר.הוא סתם דיבר משהו.. יעל

נוני 17

New member
נכון היה באמת יפה אתמול בגיא פינס!

השיער של מאיה היה ניראה כמו קיפד, איפה דורון היה?

למעלה