גט רייט ב- fresh!!!!!

גט רייט ב- fresh!!!!!

אז עוד אתמול אורן אמר לי שהוא ראה כמה פעמים את גט רייט באמ טי וי, ואפילו שאלתי אותו אם זה ב-"פרש" אבל הוא אמר שלא, והנה, אתמול ככה בשתיים פתאום אני שומע את החצוצרות המוכרות חחח! איך התרגשתי! זאת הפעם הראשונה שאני רואה את הקליפ בטלויזיה והיה ממש כיף לדעת שאיתי עוד מלא אנשים מהארצות המסכנות של אירופה (הונגריה סלובניה וכאלה) רואים את הקליפ! בשבוע הקרוב הולכים לחרוש מלאאאא את השיר איזה כיף!!!

Get Right

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

חחח למרות שכבר ראיתי אותו פולל פעמים בmtv base... אני לא מת על הקליפ
הוא מדהים, אבל ללא ספק הוא לא אחד מה"הכי טובים שלה"...

Get Right

New member
חחחחחח טיפעשש

והקליפ הכי טוב שלה הוא waiting for tonight
והשיר הכי טוב שלה הוא
"jenny from the block

לוויטינג באמת יש אחלה קליפ

אבל jftb זה לא כזה שיר טוב, כאילו- הוא יפה, אבל מכאן ועד להגיד שהוא הכי טוב של ג'ני יש עוד דרך ארוכה חחחח טוב אבל כל אחד והטעם שלו....

Get Right

New member
אוי אתה מדבר שטויות...

הרמה האינבידואלית הפיזקלית של ג'ני פרום דה בלוק זה היפ הופ ממוחסר, חבל שהשיר היה כזה להיט רק בגלל עורכי הרדיו האמריקאים, אתה לא מבין כלום במוזיקה, רק אני יודע, ואם תמשיך להתווכח איתי אני לא יחלוק את הידע הרב שלי במוזקיה שיש לי איתך... ושלא תעז להגיד כלום על המצעד הבריטי, זהו מצעד היפוטרומי וסטטי וסנטמנטי חחחחח, אל תדאג, לא ירדתי לרמה הזאת באמת, זה פשוט יחקוי עלוב של וונגה

../images/Emo6.gif

חחחחחחח אני כבר ממזמן הגעתי למסקנה ששניכם פשוט אוהבים לריב, ושניכם נהנים מכל הקטע הזה בייניכם!

Get Right

New member
חחחחח אתה והתאוריות שלך....

חח תכף תגיד שאני והוא פשוט מתים אחד על השני וזה תירוץ רק כדי לדבר אחד עם השני....

../images/Emo3.gifלא לא לא

זאת התיאוריה שלי עליך ועל ליאת!
אתה וונגה רבים סתם כי זה כיך לכם, אתם נהנים מזה ונהנים לשנוא אחד את השני אתה וליאת רבים כי ככה אתם מראים את האהבה הנסתרת שלכם אחד לשני, כבר הסברתי לכם את זה בפירוט!

Get Right

New member
חחחחחחחחח../images/Emo13.gif

חחחח
אם מדברים על ריבים, אתמול אני וליאת ערכנו את הריב הלילי שלנו באיי סי קיו על "גט רייט" חחחח

חחחחחחח

אני שמח שנהניתם חחחח בטח זה היה ככה- איתי: אני שונא את גט רייט, הוא זבל לעומת השירים מהדהימים של סיירה שלי שהיא בכלל קוקסינל כנראה ליאת: טיפעשש אין לך מושג מהחיים שלך, גט רייט מדהים! (או במילים אחרות- אני לא סובלת אותו אבל קשה לי להודות שאני לא אוהבת שיר של ג'ני)....

Get Right

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחח ענקקקק, הצלחת לעודד אותי חחחחחחחחח

אני לא ממש אוהב את השחורות האלה

זה שחור יותר מידי, וכל האפרו האמריקאיות האלה יש לסת של סוס, שיער קש ושפתיים מגעילות בעעעעע
אם כבר שחור אז שיהיה משהו כזה

Get Right

New member
באמת, שמתי לב...

למה תמיד לכל האפרו האמריקאיות יש לסט של סוס

חכה שניה

אני רק הולך לשאול את דרווין ממציא האבולוציה הוא פה ליידי... למה נראה לך שאני יודע??????

Get Right

New member
חחחח

כי אתה מתעניין בנושא הזה... ודרבין הטיפעשש הזה המציא דברים מפגרים ולא הגיוניים... תשאל את אלוהים...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif יואווו ענקקק ../images/Emo6.gif

"שהיא בכלל קוקסינל כנראה" חחחחחחחחח אבא שלי חולה על סיירה, ואני ואמא שלי תמיד אומרות לו שהיא נראית כמו קוקסינל... חחחח הוא מתעצבן!!! :)

Get Right

New member
את רצינית../images/Emo35.gif

תגידי לו שיהיה אבא שלי
ואיך הוא מכיר אותה
חחח אני והוא היינו מסתדרים טוב.. תמיד שאני שם סיירה אבא שלי אומר שזה זבל ואומר לי שאני אצרוב מחדש כי צרבתי לא טוב ובגלל זה שומעים ציפצופים כאלא, טיפעשששש

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחח כןןן....

אבא שלי מכור ל- Mtv Base, היפ-הופ וראפ. הוא חולה על סיירה!!! משגע אותי כל היום... כל פעם שהוא אומר משהו על סיירה, אני נזכרת בך, כי לא הרבה אוהבים אותה, כולם אומרים שהיא נראית כמו גבר
אז אבא שלי אומר "נו, אתם הישראלים לא מבינים כלום!" חחחחחחחחחח אני נקרעת כשהוא אומר את זה... (הוא אמריקאי) אמרתי לו שאני דווקא מכירה מישהו שגם אוהב אותה... חחחח הוא שיגע אותי לצרוב לו דיסק עם השיר שלה, והוא חורשששש עליו באוטו פווולל ווליום... משוגעעעעע
כל היום הוא מחכה מול הטלוויזיה שיהיה הקליפ שלה... וחוץ ממנה, הוא מת על מוזיקה שחורה... כל היום הוא על MTV BASE, הוא זה שאמר לי באותו יום שהיה את הקליפ Get Right וקרא לי לראות :) חחחחחח הוא מצחיקקקק!
אני חולה עליו! (למרות שהוא תמיד מעצבן אותי בכוונה ואומר שסיירה יותר טובה בהרבה מג'ניפר- היה רוצה!
)

למעלה