ג'טרו טאל

melancholy man

New member
ג'טרו טאל

למי שחוזר עכשיו מההופעה, נו?, תספרו משהו לזקנים שנשארו בבית... איך היה?

yushii

New member
מי אמרת בן 58?

חזרתי לפני זמן מה מההופעה של ג'טרו טל, ואני עדיין המום. היא היתה מצוינת. קרוב למושלמת. אפילו נהניתי מ-2-3 השירים החדשים שנוגנו שם. אבל אני ממש לא מצליח להבין איך בן אדם בן 58 מקפץ על הבמה בשמחה כמו ילד בן 5, איך?? בכל מקרה, ההופעה התחילה באיחור של שעה, אז הגיע ההלם הראשוני של "רגע, במרחק 10 מטר ממני עומד איאן אנדרסון". ההופעה נמשכה שעתיים וכללה אכן את השירים מהפלייליסט שהיתה באתר של אורי ברייטמן. שיא וסוף ההופעה היה למעשה רצף של 3 שירים מאקוולנג: אקוולנג, וינד אפ (ממש הפתיע אותי ששמו את זה, זה השיר האהוב עלי באלבום!), ולוקומוטיב ברת'. במהלך כל ההופעה נראה כאילו כל הנגנים ממש נהנים, זה לא נראה מאולץ, לא אוטומטי, לא מונוטוני ולא כלום. בקיצור נהניתי מכל רגע, ראיתי אגדת רוק, ויש לי מה לספר לנכדים!

Miss CB

New member
פשוט אדיר

האמת לא היה נעים לי ככה באמצע הלילה לפתוח על זה שרשור, אבל היי, אם כבר שאלת...
הופעה מעולה, כלומר, קשה לדעת - אולי לא טבוה כמו שנדמה לי ופשוט בכיך של הרגע וכל הבולשיט הזה, בכל אופן אני נהנתי מאוד, ההופעה עצמה הייתה אנרגתית, בקושי הכרתי שירים אבל נהנתי מכל רגע (לא נתנו אפילו שיר אחד משירי היער!), הם תותחים, איאן גם מצחיק מאוד ("השיר הבא הוא.. לכל מי שפה בקהל אוהב מוסיקה קלאסית - תכסו את האזניים, אנחנו עומדים להרוס יצירה" או משהו דומה), וגם היה כיף לפגוש שוב את החבר'ה מהפורום *אלו שהסכימו להיפגש איתנו אהמ אהמ* והיי, מרטין באר עשה לי (לנו) שלום מהמכונית שלהם, זה היה שווה שלושתרבעי שעה של חיפוש אחריהם והרוסי המפחיד ההוא
יש הרבה תמונות, מעלה אחת טובה בשביל הכיף, אם תרצו עוד.. אין זו אגדה..

Miss CB

New member
נו פרובלם

שמע יש לי פה איזה 25 תמונות, מתוכן בערך 4 של החבר'ה מהפורום שאני מחכה כמובן לאישור להעלות אותן, בנתיים הנה עוד כמה יפות.. באר ואנדרסון

Miss CB

New member
מאת'ר גוס

בגרסא אקסטרה-ארוכה ומיוחדת, ביצוע נהדר

Miss CB

New member
לפני אחרונה

כי אני מרגישה קצת מטופשת מההתלהבות הרבה שסחפה אותי
-אנדרסון מביא אותה בריקוד עצבני

HelterSkelter1

New member
הביצוע למאת'ר גוס היה מדהים

לטעמי הביצוע הכי טוב בהופעה. אין לי ממש יכולת\חשק\כח לכתוב ביקורת או התרשמות, לכן רק אציין שהיה מצויין. השירים מהאלבום החדש של איאן אנדרסון הפתיעו אותי מאוד לטובה, אך הקטע מהאלבום של מרטין באר היה חלש, לדעתי. רק לי השיר "בודפשט" מזכיר לפרקים את דייר סטרייטס? (|חרופ) לילה טוב נ.ב. תמשיכי עם התמונות

Miss CB

New member
באמת ביצוע מצוין

דווקא הקטע של באר היה נחמד לאללה, ובעניין בודפשט, כן נראה לי שזה קונצנזוס - היום הייתה הפעם הראשונה ששמתי אותו, ופתאום נפל לי האסימון, "אז זה השיר שמדברים עליו שהוא קנופפלרי!" חרופ? נהה, שיר חביב..

melancholy man

New member
אחלה

רק בקשה קטנה, כי אני מאוד רגיש לעניין של אואטינג וגם כי החברה פה צעירים והורים עלולים לשאול שאלות, מי שמאשר לסיבי לפרסם תמונה שלו שישלח לי מסר במקביל, אחרת אני אאלץ למחוק.

Miss CB

New member
בדיוק לכן שאלתי קודם..

מקסימום נסדר משהו, מי שירצה לראות תמונה של החברה שיבקש ואני אשלח לו באימייל או משו, במקום ממש לפרסם את זה פה.

Miss CB

New member
כן, טוב, תמונות שלנו אני לא אפרסם

אבל בנתיים הנה תמונה של עובד במה בריטי, עם כמה.. מזכרות... מקהל מסוים בהופעה
פרס למי שמנחש מי הביא(ה) לו מה! (ואת זה אני לא מעלה לגלריה
)

ThePiper

New member
חחח ג'יזס קרייסט!!!

זה פשוט קורע!! לרגע חששתי שהמעשה לא יוכל להתבצע בגלל כל השומרים הנאצים האלו :S

MajorWinters

New member