גזענות

תנסה להתקבל ותעדכן אותנו

בהצלחה. (למרות שאתה נראה סתם רוצה להאשים ערבים בגזענות). אני חושבת שלא יתנגדו לסטודנט יהודי.

איתיet

New member
תלוי מה הקריטריונים

לא צריך להיות צבועים. אין מקום למוסד להשכלה גבוהה ליהודים בלבד או לערבים בלבד.

sela v

New member
איפה היה רשום שזה רק לערבים?

האם תתנגד שיהיה מוסד ללימודים גבוהים שמלמדים בו בשפה הערבית? אל תשכח שערבית היא שפה רשמית.

לא גזענות ולא בטיח

זהו ניסיון להתגבר על מדיניות אפליה מכוונת מאז קום המדינה נגד האזרחים הערבים. אפליה שמתחילה בהפרדה בבתי ספר היסודיים, תקציב ירוד, תנאי לימוד קשים , תוכניות לימוד לאומניות יהודיות, זלזול בהיסטוריה של הערבים. לא רק זאת אלא ישראל הכירה במכללות למתנחלים יהודים בלבד אליהם ערבים לא יכולים להתקבל ואם היו מנסים היו מסכנים את חייהם. אז אנא הפסק אתי עם הגזענות המוסווה שלך.

sela v

New member
יוסף הפורום הזה הפך

לפורום שהימין שולט בו, וכמו שאמרתי זה מטרתם לחסל הדברות בין פלסטינאים ליהודים, אבל אולי הם יחסלו את זה פה, אבל בשטח ימשיכו אנשים להפגש. חבל שרק מדיום כמו האינטרנט שהיה יכול לקרב בין מספר אנשים רב יותר נחשל. אני מאמין שאני מיציתי את עצמי עם חבורת הגזענים, שכמובן אף גזען לא יודה שהוא גזען. הכל זה בשם תורת הגזע או במקרה זה טוהר הדת או הלאום היהודי.

איתיet

New member
גזען מתנכר לשורשים שלו

מי שעושה מעצמו מסכן, יתייחסו אליו כמסכן ולא משנה האם הוא באמת מסכן. כמו ערי הפיתוח שמנציחות את היותן נחשלות במקום להתייחס לעצמן כמו עיר ואם בישראל.

איתיet

New member
מרזל לא פונקציה ולא נושא הדיון

דו קיום הוא בין שני צדדים יריבים. אתה לא פונקציה, השנאה שלך מופנית למי שחושב שונה ממך. אני מתייחס לחברי לא עפ"י מאפיינים לאומיים. חברי הם בני אדם.

מבקש לחסום את SELA V על הקריאה

על חלק מהאנשים כאן לגזענות או שישלחו תלונות למנהלי הפורום ומנהלי תפוז

motyka

New member
תגובה עננינית יש לך?

מדוע לדעתך אמירותיו אינן נכונות?

איתיet

New member
איזו מן שאלה זו?

סגנון כתיבה, תשובות, ניסוח שאלות. אני מעריך אנשים שלא מסתתרים מאחורי דעתם, גם כמנהלי פורום בתפוז.

תגובה עניינית נמחקת על ידך וזו גם

הסיבה כנראה שאין הרבה מבקרים בפורום הזה אלא בודדים שמבינים לאן נושבת הרוח. שתנהג בשוויון כלפי כל בני האדם שרושמים הודעות בפורום ותחסום אנשים שקוראים לאחרים גזענים אז אני יענה לך בצורה עניינית. ואני לא מדבר על שוורץ אותו אני מכיר מפורומים של מפלגת העבודה ומרצ משם נפלט בבוז ע"י מנהלי הפורום וחבריו

לא רעיון חדש

זו התוכנית המקורית, הקמת מכללה לערבים בלבד, זה לא אומר שלא יקבלו יהודים, זה לא סותר את הכוונה והתוכנית. לי אישית זה לא נראה ישים, זה לא הולך לקרות.

למעלה