גזענות חרדית!!!

לא אמרתי

ש`פיברוק קולות` בניגוד לדעת תורה!אולי ההפך?מי אמר שהחכמה היא למצוא את האיסורים? המקילים הם רבנים גדולים ואל לנו לזלזל בהם! יש לי כבוד אליהם בתור חלק ממניהיגי הדור בדיוק כמו שאני אכבד אדמו``רים אפי` שאני לא אלך על פיהם. רק אמרתי שהרבנים שמנחים אותי,אותך ואת שאר הציבור החרדי בכל מקרה מחמירים והרבנות הראשית לא קשורה אל המגזר שלנו (לפחות היתה צריכה לא להיות קשורה..) אז שאלתי-מדוע לכבוש גם את השטח הזה?

אנחנו דואגים להם.

זה כמו שאחיך הקטן ירצה לקפוץ מהחלון,תתני לו? לא. למה? כי את אוהבת אותו. אותו דבר גם פה אנחנו דואגים לטובתם.

דואגים להם..

זו דאגה? אנחנו דואגים שלא הולכים ע``פ הרבנים שלנו? זה מראה על זלזול ברבנים אחרים! הם קבעו להם את הרבנים שלהם ויש להם הזכות ללכת ע``פ פסיקתם. אולי סאטמר יתחילו לדאוג לך כי מבחינתם הכרה במדינה זה עבירה חמורה?, מה שאני רוצה להגיד זה שכל אחד חושב שהאמת אצלו וזה באמת נכון כל עוד יש רב שפוסק.ככה דרכה של היהדות

כי רק אנחנו מוכנים לקום ולזעוק על מה שבאמת

העולם החרדי צריך...ומיזרחיסטים מה קשור הם מיתנהגים ממש כמו חילוני אין כ"כ הבדלים יש אצליהם מלא עם מיכנסים רבנות טלויזיה בבית..וכו ..{אני לא מדברת על החרדלניקים}...אבוי לנו אם הם ינהלו לנו את החיים...

אכן, אנחנו הטובים מכולם!

מה, גם בזה עלינו להתבייש?? טוב זה מושג יחסי. אנחנו הטובים ביותר לא בגלל שאנחנו במצב אידיאלי, אלא בגלל שאין ציבור במצב טוב מאיתנו.

שחצנות?

לקרב גרים למרות שמעולם לא כוונו להתגייר? הלזה תקרא יהדות? אנחנו השחצנים או אותם שמגיירים ללא מחייב? האם שחצן הוא מי ששומר תורה ומצוות או אותו המעניק חותמת גומי לכל רצונותיו של חילוני עם הארץ העומד בראשות הממשלה? ניתן להם הכל, הרבנות תהיה שלהם, הפוליטיקה שלהם, ה-כ-ל! האם הם מונעים נישואי תערובת בישראל או שמא מרבים באמצעות הכנסת גויים ``כאילו`` לעם ישראל? האם הם ממעטים מיסיונרים משיחיים או שמא מרבים באמצעות כתב גירות מדומיין שכל גוי שמבקש יכול לקבל?

למעלה