גזעי סוסים...

oldenburg

New member
גזעי סוסים...

אגב, מה זה כל השעירות פה בצ'אט?... לא הבנתי ת'קטע..
הקיצר... האם הפריסיאן מתאים לרכיבת ווסטרן?... ו... כששאלתי היום את המדריך שלי איזה סוסים מתאימים לרכיבת ווסטרן הוא אמר לי: קווטר, מורגן ו... אנדלוסי!! אז למה אומרים לי פה שאנדלוסי לא מתאים לווסטרן
זו תמונה של פריסיאן

oldenburg

New member
חחח... אני יודע שהוא יפה...

אבל האם הוא מתאים לווסטרן?... שמעתי שלאחרונה הם התחילו להיות גם לווסטרן...

RoNy S

New member
זה הגזע הכי יפה בעולם ../images/Emo99.gif

קניתי בגרמניה כזה ספר עם מלא מלא סוסים אז יש שם מלא תמונות של כאלה והם למכירה והם כאלה מדהימים וגם אבא שלי הביא לי מארה"ב אנציקלופדיה של סוסים אז יש שם מלא חומר על גזעים אז יש שם חומר עליהם אם אתם רוצים שאני יעלה אז תגידו...

כל סוס מתאים כל סוג רכיבה.

ככה שגם אם אנדלוסי יכול להיות רק דרסאג' או אנגליש הז לא נכון עדיין אפשר לרכב עליו ווסטרן. על כל סוס חוץ ממיניאטורי אפשר לרכב את שני הסגנונות! למרות שיש סוסים שיורת טובים לסגנון אחד וסוסים שיותר מתאימים לסגנון אחר. והעינין של השיעירות זה בדיחה קטנה של יאיר וחבריו שבאמת חשובים שזה מזיז לי.

אני לא ממש בטוחה שכל סוס מתאים לכל

סוג של רכיבה... קכי למשל...פוני. או סוס מיניאטורי (או איך שלא כותבים את זה אני כל הזמן מתבלבלת) איך איפשר לקפוץ איתם???? ועם סוס מיניאטורי אי איפשר לרכב בכלל.. אז זה לא ממש נכון... וקכי למשל..סוס בלגי..אני לא חושבת שאפשר לעשות דראסז' טוב עם סוס בלגי..!

צודקת.

אבל על סוס מיניאטורי אי אפשר בכלל לרכב! אז אמרתי שהוא יוצא דופן. ופוני, יש קפיצות פוני אם את לא יודעת ואי אפשר לעשות איתו דראסג'? אולי אי אפשר לעשות דרסאג' טוב אבל אפשר לעשות אתו דרסאג'. וסוס בלגי? כמו שאמרתי... הוא לא יעשה דרסאג' טוב אבבל הוא יכול לעשות דרסאג'.

למעלה