גזירה לפי פרמטר היי, איך עושים את שאלה זו? תודה רבה.
A AnarchistPhilosopher Well-known member 26/1/16 #2 אתה משתמש בנוסחא הבאה: dy/dx = dy/d\theta / dx/d\theta 
L lifeofpai New member 26/1/16 #3 יוצא לי: אבל זו לא השאלה. אני מוצא ערכי THETA ואני צריך ערכי X, מה עושים מפה?   יוצא לי THETA = 2pi*k
יוצא לי: אבל זו לא השאלה. אני מוצא ערכי THETA ואני צריך ערכי X, מה עושים מפה?   יוצא לי THETA = 2pi*k
A AnarchistPhilosopher Well-known member 26/1/16 #4 אתה לוקח את התטות שנמצאות בתחום המתאים ומציב בחזרה במשוואה עבור X, בהנחה שאין לך טעות בחישוב.  
L lifeofpai New member 26/1/16 #5 תודה, אשמח לביקורת היי, יש לי על זה מבחן בימים הקרובים וזה שאלה שלא תורגלה הרבה, אשמח אם תוכל להעביר ביקורת וחידודים.   שוב תודה.
תודה, אשמח לביקורת היי, יש לי על זה מבחן בימים הקרובים וזה שאלה שלא תורגלה הרבה, אשמח אם תוכל להעביר ביקורת וחידודים.   שוב תודה.
A AnarchistPhilosopher Well-known member 26/1/16 #6 לא גזרת נכון לפי תטא. זה צריך לצאת: a sin(\theta)/a(1-cos(\theta))הוא מתאפס עבור תטא שווה ל-2pi k בגלל התחום שמציינים נשאר לנו רק תטא שווה לאפס ושווה ל2pi מציבים ב-X ומקבלים שני ערכים. אפס ו-2pi a.  
לא גזרת נכון לפי תטא. זה צריך לצאת: a sin(\theta)/a(1-cos(\theta))הוא מתאפס עבור תטא שווה ל-2pi k בגלל התחום שמציינים נשאר לנו רק תטא שווה לאפס ושווה ל2pi מציבים ב-X ומקבלים שני ערכים. אפס ו-2pi a.  
A AnarchistPhilosopher Well-known member 26/1/16 #7 למעשה אם אני זוכר נכון הוא מתאפס עבור pi*k לכן יש לך שלושה ערכים אפס pi ו-2pi.  
ט טלמון סילבר New member 27/1/16 #9 תיקון dy/dx = sin(θ) / (1 - cos(θ)) = 2sin(θ/2)cos(θ/2) / 2sin²(θ/2) = cot(θ/2) dy/dx = 0 cot(θ/2) = 0 θ/2 = (π/2) • (2k + 1) θ = π(2k + 1) θ = π x = aπ
תיקון dy/dx = sin(θ) / (1 - cos(θ)) = 2sin(θ/2)cos(θ/2) / 2sin²(θ/2) = cot(θ/2) dy/dx = 0 cot(θ/2) = 0 θ/2 = (π/2) • (2k + 1) θ = π(2k + 1) θ = π x = aπ
A AnarchistPhilosopher Well-known member 27/1/16 #10 כן, חשבתי על זה בזמן שהתאמנתי שבזמן שסינוס מתאפס גם המכנה מתאפס למעט בנקודה PI.