גו ניראל!

גו ניראל!

אתרע מזלכם ונפלתם על מנהל פורום שחובב את "הדוגמניות 2" (לינק לא סמוי לבלוג המיוחד). בכל מקרה - הערב ישודר הגמר - מי תנצח? אליסיה? מימי? ניראל? שרשרו הימורים והעדפות

GPZiv

New member
תוחזר מישל לאלתר!!

אבל לדעתי מימי תנצח. מטרת התוכנית הזו היא למצוא זן חדש של דוגמנית, ודוגמנית אתיופית כמוה, עוד לא היתה במדינת ישראל. מראה שאר המתמודדות קצת מאוס כך שלדעתי למימי ישנם סיכויים טובים.

Barvazoom

New member
מימי יפהפיה!!! אקזוטית ברמות...

לדעתי מגיע לה לזכות. לא עקבתי אחרי הסדרה כדי לדעת אם היא בחלה באינטריגוט כלשהו אבל ככה מהתמונה היא נראית אחלה :]

נועם m

New member
תתביישו לכם

הדוגמניות? לאן הגענו?! כשנפתחו שרשורים על "אבודים" עוד יכולתי להבין, אבל הדוגמניות?!
זה כמעט גרוע כמו לרצוח בעלי חיים ולאכול אותם! כלומר, לרצוח פרות ולאכול אותן...עוף זה בסדר...כי הוא ציפור...

נועם m

New member
ולתומי חשבתי...

כשראיתי את ההודעה של צפניה שמדובר באיזו קבוצת כדורגל... איזו בחורה אני?
אבל באמת...הדוגמניותתת.אתם כאלה...בנים...

האמת...

שהתכוונתי להתחרט רק בגלל איך שהיא הייתה על האוויר ושוב כריסטין קרעה אותי עם ההברקות שלה
שיחקה אותה באוויר חייבים ציין! ואיזה שיר...
ובסוף המנצחת העיקרית היא מי אם לא אחת ..... נראל

אליסיה

מימי וניראל בכלל לא יודעות אנגלית ושלא יספרו לי שלא צריך.חוצמזה יש לה לוק נהדר

האמת... שאף אחת מהן לא משהו...

מידי פעם הסתכלתי קצת בתוכנית... (לפעמים היא משעשעת
) בכל מקרה, אליסיה פשוט מוזרה ברמות מטורפות ואין לה מראה של דוגמנית (גם לא פוזות) ניראל... בהתחלה חיבבתי את ניראל כי דיי ריחמתי עליה ועל כל הגזענות נגדה, אבל האמת היא שהיא כבר הוציאה את זה מפרופורציות ורוב השנאה נגדה זה בכלל לא בגלל שהיא ערבייה (שתצא מהבועה!) היא גם לא כזו יפה ומתלהבת בטירוף... אז גם אותה אני לא רוצה לראות מנצחת... ומימי, סתם פוצה. פרצוף מדהים (שמבוזבז על הבנאדם הלא נכון), וגוף קצת מעוות... אין לה אופי של דוגמנית... היחידות שהייתי רוצה לראות מנצחות הן מישל (הבנאדם הכי נורמלי שהיה שם) או קריסטין (בלונדה טיפשה לאללה אבל היא מהממת). אני יודעת... זה עצוב שאני רואה את זה... גם אני נפלתי לבור הרדידות ולא הצלחתי לצאת ממנו....

למעלה