לצפניה
א. גם אני הייתי בעדה, שמחתי שהיא נבחרה ב. בקטע האחרון אמרו- הדוגמנית נבחרה ב 28% מן הקולות, אבל "נשאיר אתכם במתח"- פני שלושתן היו חתומות. הרי מבחינה מתמטית פשוטה היה ניתן לחשב בקלות שאם היא נבחרה ב 28% מקולות הצופים- בשקלול קולות השופטים זו חייבת להיות רק ניראל- כלומר מתמטית היה אפשר להבין מיד שזאת ניראל טרם הכריזו את שמה. לו ניראל הייתה יכולה לעשות מתמטיקה פשוטה- באותו רגע שאמרו 28% מקולות הצופים בבית- הייתה עושה 'יש!'. אבל כמובן שמתמטיקה זרה לדוגמניות, והן היו בהלם אחרי שהכריזו ש 28% מן הצופים בבית בחרו בזו שתהיה 'הדוגמנית הבאה של ישראל'. ג. כמומחה לדוגמניות אנא הסבר לי- באיזו תחרות הגונה בעולם 2 שנזרקות חוזרות לגמר- או במילים אחרות- איזה סוג פרוצדורה זו? אודה ואתוודה- עקבתי באדיקות אחר החיקוי העלוב האמריקני של הדוגמניות- זה עם טיירה בנקס שמנסה להיות גלית גוטמן מס' 2- אבל כאן לא עקבתי ( ראה ערך- לימודי משפטים ) וכמשפטנית שהכל אצלה כללים, חוקים, נהלים ומנהל תקין רציתי לדעת מהו הנוהל אשר מאפשר החזרת דוגמנית שעפה למירוץ. ד. כשראיתי את הפרצוף הרדוד של אלישיה, ואת הפרצוף הפלסטיקי החלול של הברבי הזו- וואט-אבר הניים שלה, התפללתי שהן לא יזכו אחרת הייתי מקיאה. ה. עם כל הכבוד לרצון לתת כבוד לאתיופים- כל יום אני הולכת ברחוב או עולה לאוטובוס ורואה מלנתלפים אתיופיות מדהימות שכל אחת מהן הייתה יכולה להיות דוגמנית על- הן עדה הכי יפה בארץ- נבצר ממני מדוע, בכדי 'לתת כבוד לאתיופיות' בחרו דווקא במימי- היא יפה, אבל אינה מגיעה לקרסוליים של האתיופיות שאני רואה כל יום בשכונה שלי- פשוט אתיופיות זו העדה הכי יפה, יש שם ברביות שחורות בשפע, שלא צריך לנבור עמוק בעדה בכדי לחפש שם 'יפות'- כל אתיופית שלישית נראית כמו דוגמנית על. אז בחרו דווקא במימי שהיא בינונית ומטה? txt