גו בריטני גו

• פותח הנושא mc80
  • פורסם בתאריך

mc80

Member
גו בריטני גו

סוף סוף היא הגיעה לפרסום בישראל. אחלה קאבר, אחלה פרסומת.

shedonYaar

New member
אכן יופי של פרסומת

הלכו קצת רחוק אבל מתוק מתוק.. ועשוי טוב (להבדיל מהסופגניות שלהם...)

mc80

Member
זה שיש לך דעה על בריטני

שנובעת סתם מכל הרעש שעושים על הפופית הזו ודומותיה, זה לא אומר שזה נכון. אם הטעם שלך לא נופל בג'אנר הזה, לא אומר שאתה צריך לפסול אותה. לדעתי עשו פה שימוש ממש יפה ונכון של הלהיט שלה. בגלל שזו בריטני אז זה גרוע? זה מוריד? הפעם אני לא חושב כך. זה מתיישב היטב על הלוק והמסר. גם אני לא מת על הרבה סוגי מוסיקה, אבל אם יש התאמה שנשמעת אחלה, מה רע? אגב, גם מוסיקה ישראלית אני כמעט ולא שומע. אבל בזכות כוכב נולד לדורותיו, נחשפתי לשירים ולביצועים מדהימים של שירים ואמנים. אז למה לא לחדש ולהפתיע גם עם בריטני חביבת הטראש לדעת רבים? אולי הם יאהבו אותה עכשיו. תמיד מגלים פן אחר של אמן וג'נר כשזה מגיע בתרכובת שנשמעת לך טוב יותר פתאום. ושתבין, אני לא מעריץ פנאטי שלה, ואין לי פוסטרים במקום קירות שלה. וזה שאני הומו לא בהכרח מהווה את הסיבה שאני "מגן" עליה ועל הבחירה בפרסומת הזו. יש ככ הרבה סטריאוטיפים שאני יכול לשבור לך בקלות על גייז. אז נא להתעלם מהשיוך הלא רלוונטי. ומצטער שלקחתי לך את הבכורה בהודעה. לא שמתי לב לכך.

MooHoo

New member
סליחה, אבל הייתי חייב

מי אמר משהו על גייז? מה זה קשור בכלל? "נא להתעלם מהשיוך הלא רלוונטי"?!!? מישהו חוץ ממך הזכיר את זה? דיברו פה על בריטני. בפעם האחרונה שבדקתי היא לא הייתה גיי! למה בכל הודעה שלך חייב להיות אזכור לנושא? למה אתה חושב שנטייתך המינית משנה לנו? ובבקשה ממך, עשה מה שביקשת מאיתנו לעשות, ותתעלם מהשיוך הלא רלונטי ותפסיק להזכיר אותו בכל פעם. כי זה באמת לא רלוונטי.

TIC

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ראשית, נראה לי שלא קראת את ההודעה שלי. אין לי הסבר אחר לתגובה שלך. זה יכול היה להיות באותה מידה שאנן סטריט, ג'ה רול, מריה, אחינוכם ניני, הביטלס, KRS-ONE ואייזלי ברד'רס. ההודעה שלי היתה תקפה באותה המידה: לא אייטיז. שנית, אני מציע שתתחיל להפסיק לנפנף בגאוותך, כי היא לא רלוונטית ואתה ממשיך לדחוף אותה בכל פעם. רד מזה, בנאדם. לאף אחד (לי בכל אופן) לא ממש מזיז אם אתה גיי, סטרייט, בי ו/או אחר. שלישית, תרגיש חופשי לפתוח כמה שרשורים שבא לך. הפורום לא של אבא שלי. חשבתי שלגייז יש חוש הומור מפותח.
TIC.

mc80

Member
הזכרתי את עניין הגייז בגלל

שזה היה מגיע גם ככה. שם כסף על זה. ולכן כמו עו"ד טוב (ואני לא. סתם עניין של גנים פולניים) אני מגן על מרשי (כלומר, אני) עוד לפני כן. אני לא באמת מזכיר את עניין היותי גיי בכל הודעה. נא לבדוק ת'עובדות לפני שמתנפלים (נשאר לי עוד קצת מתדמית העו"ד). כשזה מתאים ונכון לדעתי, אני כותב על זה. בדיוק כמו שאתם מדברים פה לעיתים על בחורות וסקס. מישהו מרים על זה גבה? לא, כי אתם סטרייטים וזה "הנורמה". רק כשאני אומר משהו על גייז אתם ישר חותכים לי ת'וורידים. אגב, בדוק וזכור לי פה הודעות שלכם (ואני לא אנקוב בשמות) שדיברו עלי בהקשר ההומוסקסואלי מבלי שאמרתי מילה אחת. לא טענתי שמישהו פה הומופוב כלפי או בכלל. אני פשוט טוען שיש המון סטיגמות שלא נכונות להכללה, ושאני אישית פוגש בהן לעיתים קרובות לצערי. אני לא מנסה להתבלט בעניין הזה. אני מנצל אותו כשזה רלוונטי, וכשצריך גם בשביל הומור עצמי. אין לי בעיה עם זה. אבל לרב זה פשוט לא מגיע על טהרת ההומור. בכל אופן, זו לא תהייה ההודעה האחרונה שלי שתערב כמובן את עניין הגייז. אנחנו חלק מהחברה, חלק נכבד מתחום הפרסום, מאחורי הקלעים ולעיתים גם בפרונט שלו. וכמו שאמרתי בעבר, אני בטוח שאני לא היחיד בפורום בעל נטיות הומוסקסואליות (כולל לסביות כמובן), ולכן אם הם/ן היו פוצים פה את פיהם מידי פעם ומדברים על זה חופשי כמוני, לא הייתם רואים בי איום/שעיר לעזאזל. אני לוקח את ההיערות שלכם בקלות כמו תמיד. אנחנו לא מכירים ואין לנו חובות זה כלפי זה. זה פורום ויש פה מקום לכולם ולהכל. לא מסוגלים להתמודד? תמצאו מקום אחר. נשמע כועס? לא נורא. אתם, תשנו היטב בלילה.

TaxiMedia

New member
כמה סימבולי

בדיוק עכשיו אמרו לה - לא! במקום אחר (קצת יותר חשוב מפלאפון) אגב, אני איתך בעניין פלאפון.

למעלה