הזכרתי את עניין הגייז בגלל
שזה היה מגיע גם ככה. שם כסף על זה. ולכן כמו עו"ד טוב (ואני לא. סתם עניין של גנים פולניים) אני מגן על מרשי (כלומר, אני) עוד לפני כן. אני לא באמת מזכיר את עניין היותי גיי בכל הודעה. נא לבדוק ת'עובדות לפני שמתנפלים (נשאר לי עוד קצת מתדמית העו"ד). כשזה מתאים ונכון לדעתי, אני כותב על זה. בדיוק כמו שאתם מדברים פה לעיתים על בחורות וסקס. מישהו מרים על זה גבה? לא, כי אתם סטרייטים וזה "הנורמה". רק כשאני אומר משהו על גייז אתם ישר חותכים לי ת'וורידים. אגב, בדוק וזכור לי פה הודעות שלכם (ואני לא אנקוב בשמות) שדיברו עלי בהקשר ההומוסקסואלי מבלי שאמרתי מילה אחת. לא טענתי שמישהו פה הומופוב כלפי או בכלל. אני פשוט טוען שיש המון סטיגמות שלא נכונות להכללה, ושאני אישית פוגש בהן לעיתים קרובות לצערי. אני לא מנסה להתבלט בעניין הזה. אני מנצל אותו כשזה רלוונטי, וכשצריך גם בשביל הומור עצמי. אין לי בעיה עם זה. אבל לרב זה פשוט לא מגיע על טהרת ההומור. בכל אופן, זו לא תהייה ההודעה האחרונה שלי שתערב כמובן את עניין הגייז. אנחנו חלק מהחברה, חלק נכבד מתחום הפרסום, מאחורי הקלעים ולעיתים גם בפרונט שלו. וכמו שאמרתי בעבר, אני בטוח שאני לא היחיד בפורום בעל נטיות הומוסקסואליות (כולל לסביות כמובן), ולכן אם הם/ן היו פוצים פה את פיהם מידי פעם ומדברים על זה חופשי כמוני, לא הייתם רואים בי איום/שעיר לעזאזל. אני לוקח את ההיערות שלכם בקלות כמו תמיד. אנחנו לא מכירים ואין לנו חובות זה כלפי זה. זה פורום ויש פה מקום לכולם ולהכל. לא מסוגלים להתמודד? תמצאו מקום אחר. נשמע כועס? לא נורא. אתם, תשנו היטב בלילה.