גוש שלום

pilovich shahaf

New member
s.r שים לב,במשך 11/4 שעה כתבת../images/Emo31.gif

...ארבע תגובות/הודעות באותו דיון/שירשור ובאותו נושא, אחת אחרי השניה ומשום מה מנהל הפורום מאפשר לך לעשות את זה, נו מילא זה לא מה שחושף את זיכרונך הסלקטיבי והמגמתי, בהחלט לא לקוי, כי אתה הוכחת כשאתה רוצה לזכור את זוכר, אבל מה לעשות אתה זוכר וכותב רק מה שנוח לך בכלל ולמטרות שאתה משרת..."שילטון האוליגרכיה במדינת ישראל.."
שים לב לתגובתי אליך לעיל בנושא דומה, ואני חושב שבזה מסתיים לעת עתה הדו שיח בינינו, הוא יתחדש רק אם תחליט להיות הוגן בכלל ובעל יושרה ציבורית בעולם הוירטואלי. ...משום מה אתה מזכיר לי את "יאסר עראפת"- מדבר וכותב רק מה שבא לו, זוכר מה שבא לו, מדבר בתיקשורת לעם ישראל ולעולם בורסיה אחת ולעמו בורסיה אחרת, כמו הנאום שלו "נאום השאהידים", דרך אגב מה דעתך על הנאום בכלל והשאהידים בפרט...
{שאלה רטורית גרידא-שאלה שהתשובה ידועה עליה...
} מבחן התוצאה. פ"ש.
מילחמה עכשיו ומיד...אין לנו
אחר ולידיעתך גם הבית שלך בקיבוץ מענית הוא מנקודת ראותך לא שייך לך הוא היה שיך ושוב מנקודת ראותך לפלשטינאי ששמעון פרס גרש מאדמתו....

s.r.

New member
שחף- אתה בחור מתנשא, עוד..

רגע תמנה עצמך לשופט עליון ?! מבהיל לראות איך אתה מלביש דברים על אנשים שאינך מכיר כלל !!! ברור לכל שאתה "גרופי" של שרון ביבי לימור, שמיהרו בבהלה לשחרר את השייח אחמאד יאסין... וה"אמא" של הפיגועים נוחתים עלינו ! השנה האחרונה "שנת מלכותו" של שרון, היא הגרועה ביותר בטירור זה 50 שנה !! תפנים זאת ו..תודה שזה נכון !!!

pilovich shahaf

New member
s.r לעובדות את קורא התנשאות...../images/Emo31.gif

...בתגובתך זו הוכחת לי/לכולנו את עיורונך בכלל וסכנתך לדמוקרטיה במדינת ישראל...
מבחן התוצאה. פ"ש.
מילחמה עכשיו ומיד...אין לנו
אחר ולידיעתך גם הבית שלך בקיבוץ מענית הוא מנקודת ראותך לא שייך לך הוא היה שיך ושוב מנקודת ראותך לפלשטינאי ששמעון פרס גרש מאדמתו...

eizimen

New member
גוש שלום../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

ברצינות אני מבין את האנשים האלה, זה טוב שלום ,אבל צריך שהצד השני ירצה את אותו דבר, איאפשר לעשות שלום באופן חד צדדי! כולנו רוצים שלום! וזה לא מנופול של אף אחד, אבל זה צריך לכנס לראש של הצד השני גם לרצות שלום. בנתיים הם רק חושבים, איך להתפוצץ ולהרוג כמה שיותר יהודים, אז מה הטעם בווכח הזה ביננו, צריך לאחד את השורות ולהתאחד לשמור על עצמנו ועל המדינה היחידה שלנו.

למעלה