גוש סמית בממפיס ???

Orenseg

New member
אם החוזה לא front-loaded, כריס וואלאס אידיוט

חוזה front-loaded הוא חוזה לפיו סכום הכסף שהשחקן מקבל בכל עונה נמוך מהעונה הקודמת. לקירק היינריך יש חוזה front-loaded, והוא נראה ככה: עונה 1: $11,250,000 עונה 2: $10,250,000 עונה 3: $9,750,000 עונה 4: $9,250,000 עונה 5: $8,250,000 אם סמית' חתם על חוזה front-loaded, הוא מגדיל את הסיכויים שההוקס לא ישוו את ההצעה שלו (הצעה נמוכה יחסית למה שההוקס היו מציעים לו). עם 48,253,405$ בפיירול הגריזליס כבר לא ישלמו מס מותרות העונה, אבל ההנהלה המטומטמת של ההוקס (61,326,243$ בפיירול) יכולה לוותר על סמית' בדיוק בגלל השיקולים האלה.

מס מותרות משלמים עם עוברים את 71 מיליון

וההוקס כרגע עם 54,803,671, הם לא יעברו את מס המותרות בכל מקרה. עם זאת זה לא נראה לי הגיוני שאטלנטה הציעו לסמית פחות מהחוזה שהוא חתם עם ממפיס, נראה לי שפשוט הוא רוצה לברוח מאטלנטה והוא יבקש מאטלנטה לא להשוות את ההצעה ולתת לו ללכת, בכל מקרה אטלנטה מפסידה - או שהיא מקבלת סמית ממורמר או שהיא מאבדת אותו.

Orenseg

New member
לא מדויק

ההוקס עדיין לא הכריזו שהם נפטרים מזכויות הבירד על צ'ילדרס (ובמקרה שלא יעשו את זה, אם יצא מהחוזה באולימפיאקוס כבר בקיץ הקרוב וינסה לחזור לNBA הוא יהיה עדיין שחקן חופשי מוגבל של ההוקס. בעוד שנתיים כבר לא), ולכן הן עדיין מכבידות להם על הפיירול. כשמחשבים את המשכורות עם החוזה של רנדולף מוריס (מינימום, 797,581$), הערכה שלי של החוזה של מו אוונס (עדיין לא ידוע כמה יקבל העונה, אני מעריך שזה חוזה "ישר" והוא יקבל 2.5M$ בכל עונה) וזכויות הבירד של צ'ילדרס וג'רמי ריצ'רדסון (לא כולל הזכויות של סמית', כי הוא מקבל חוזה חדש), הפיירול יוצא: 61,455,941$. בנוסף, עם סמית' להוקס יש 11 שחקנים חתומים והם יצטרכו להחתים לפחות עוד 2 כדי למלא את הסגל. שניהם יקבלו לפחות משכורת מינימום והקבוצה תשלם על שניהם לפחות 1,595,162$. זה אומר שהפיירול מתנפח לפחות ל63M$ בלי סמית'. אם אני לא טועה, חוזה front-loaded של 58M$ ל5 שנים יכול להתחיל ב$12M/$13M, במקום ב8M/$9M$. אפילו אם הקבוצה תפטר מהזכויות על צ'ילדרס הם יכולים להגיע לlux tax אם זה החוזה עליו חתם סמית'. אני ממליץ להתעדכן בענייני משכורות פה: http://www.storytellerscontracts.info/resources/08-09salaries.htm עוד לא עלו לפה ההתפתחויות האחרונות (החתמות מהשבוע האחרון), אבל הוא מציג מידע עדכני יותר בנושא מאתרים אחרים שאני מכיר.

Orenseg

New member
צודק, ערבבתי קצת בין ההחתמות למס.

תודה על הלינק האתר. הוא הכניס את המשכורת של אוונס, אבל יש בו טעות בחישוב של הפיירול: למייק ביבי היה "טרייד קיקר" בחוזה שהעלה את המשכורת שלו בעונה הקודמת ב$483,603 ובעונה הנוכחית ב$1,318,917. כתבתי בטעות שלהוקס יש 11 שחקנים בסגל עם סמית' (החשבתי בטעות את הcap holds), כשלמעשה יש להם רק 9. אם הם ישלימו את הסגל עם 4 שחקנים בחוזה מינימום, הם יצטרכו להוציא עוד $3,190,324.

אני חושב שזכויות בירד משפיעות רק על החתמת

שחקנים חופשיים. אני לא חושב שהשארת זכויות בירד נחשבות בפיירוול.

rapgamer4ever

New member
ויש כמובן יתרון נוסף בפרונט לואדד

לשחקן זה משתלם יותר מבחינת הריביות, בסוף יוצא לו מכל הסיפור מליון או 2 יותר. לבעלים זה פחות שיקול כי אותו יותר מעניין לשמור על תקרה מאוזנת, שזה כאמור היתרון השני בחוזה מהסוג הזה. אגב, אני די מופתע שלא משתמשים בזה יותר. זה יעיל בכל מצב שהשחקן לא מקבל משכורת מקסימום.

וסון יו בלייקרס

הו דה פאק איז סון יו הזה??? מוגר כ"מג'יק ג'ונסון" הסיני, רכז בגובה 2 מ'.

STEVE NASH

New member
אכן כן, רכז בגובה 2.05

סיני, מוסר מרהיב. וירטואוז ברמות גבוהות מאוד, ביוטיוב יש לא מעט סרטונים שלו, הוא מחפש קודם כל את המסירה, מאוד מאוד מוכשר.

rapgamer4ever

New member
גימיק שיווקי, מכל הבחינות

מאוד מאוד נדירים שחקנים בכזה גובה שיכולים לתפקד כרכזים. יחד עם זה שהוא יגיע דוקא ל-ל.א (עם כל ה"מג'יק הסיני")., וכל סיני בליגה הוא פוטנציאל שיווקי, לדעתי הוא מסתכם בזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין ספק

נבחר סיבוב שני והוחתם אפילו בלי שיראו אותו במשחקי ליגת הקיץ. החתמה שיווקית נטו...שחקן סיני בלוס אנג'לס, תחשבו כמה כסף הלייקרס הולכים לעשות מזה.

למעלה