גוש סמית בממפיס ???

גוש סמית בממפיס ???

The Grizzlies have signed Hawks restricted free agent Josh Smith to a $58 million offer sheet, according to Ronald Tillery of the Memphis Edge. No word yet on the length of the offer. The Hawks have promised to match any offers for Smith, and they now have seven days to prove it. "Should the Griz land Smith he is expected to play power forward alongside Rudy Gay at small forward, O.J. Mayo at shooting guard and Mike Conley at point guard," writes Tillery. The Grizzlies (and Hawks) desperately need Smith's shot-blocking ability, and if Smith goes to Memphis, Hakim Warrick would come off the bench. But it's hard to imagine the Hawks losing both Josh Childress and Smith this summer.

carmelo

New member
בשעה טובה

או שממפיס יוצאים טוב מהטרייד על גאסול - לא הגיעו איתו לשום מקום, סמית צעיר יותר וניתן לומר שבאותה רמה פחות או יותר - או שבהוקס סופסוף יפתחו ארנקים וישאירו את הג'וש הזה לפחות.

rapgamer4ever

New member
כנראה שמדובר בחוזה ל-5 שנים

ואם זה 6, אין לי ספק שההוקס ישוו את ההצעה. לדעתי גם 5 למען האמת. הבעיה בסיפור היא ההנהלה של ממפיס. ג'וש סמית' הוא לא PF אמיתי, הוא לא יוכל להתמודד עם הביג מנים שיש במערב. הוא באמת אתלט אדיר אבל אין לו משחק פוסט מפותח וגם הידית שלו לא מהמשובחות. ממפיס צריכים ללכת על ביג מן אמיתי, מאיו-גיי-סמית' נשמע מגניב אבל לא יביא אותם לשום מקום. אני לא מוצא הרבה הגיון בהתנהלות של הקבוצה הזאת, הפעם אני חושב שהם פשוט לא ישלמו על טעות כזאת כי ההוקס ישוו את ההצעה. שאלה גדולה יותר היא האם ממפיס ילחמו עליו ויעלו את המחיר, אני מקווה לטובת כל הצדדים פרט לג'וש עצמו שלא.

6 שנים זה בטוח לא

רק אטלנטה היתה יכולה להציע לג'וש סמית חוזה ל 6 שנים כי הוא היה שחקן שלה, המקסימום שממפיס היתה יכולה להציע לו זה 5 שנים. ברגע שסמית חתם על החוזה בממפיס, ממפיס לא יכולה לעלות את המחיר, השאלה היחידה היא איפה הוא ישחק תחת אותו חוזה בממפיס או אטלנטה.

נשמע טוב

קונלי,מאיו,גאי,סמית',מיליצ'יץ'..חמישייה ראויה ביותר! אין בה כוכב על אלא חבורה של צעירים.. אז בעונה-שתיים הקרובות אולי זה לא יספיק ליותר מסיבוב 1 של פלייאוף..אבל עוד 3 שנים ככה אם השחקנים לא יתפזרו לכל מיני מקומות אז ממפיס תיהיה כוח עולה במערב..(אני עדיין חושב שאם הם יצליחו להחתים סנטר רציני בטרייד תמורת מיליצ'יץ'+בחירת דראפט או שניים זה יהיה מצוין ויתן ת'חותמת הסופית על חמישייה מצויינת!) אבל השאלה הגדולה היא מה באמת מאיו שווה והאם קונלי ישתדרג ויהפוך לרכז מהשורה..

הגיל הממוצע של החמישייה הזו זה 21 בערך

זה כנראה יבטיח להם את המקום האחרון בליגה שנה נוספת.

Orenseg

New member
זה בדיוק 21 ../images/Emo13.gif

אבל זה לא אומר שהם יהיו במקום האחרון בליגה, בדיוק כמו שהספרס לא סיימו במקום הראשון את העונה הרגילה ולא לקחו אליפות למרות שהם הכי זקנים. ממוצע הגיל בסגל של הבלייזרס (אם קופונן יחתום ולא כולל לפרנץ, שלא ממש משחק ולא חלק מהתוכניות העתידיות) הוא 23.2. ממוצע הגילאים בחמישיה הנוכחית של הבלייזרס (עם בלייק) הוא 23.4 - אבל במהלך העונה ביילס אמור להחליף את בלייק בחמישיה, כך שממוצע הגילאים ירד ל21.8. לדעתי זו קבוצת פלייאוף לגיטימית, לא בדיוק קבוצה שתשבית את הכוכבים שלה כדי לשפר את הסיכויים לשלוף את רוביו בדראפט.

צודק, יש עוד כמה סיבות

כמו מאמן חסר ניסיון, רכז לא מוכח וחוסר בשחקן פנים אמיתי. גם לפורטלנד יש בעיה של חוסר ניסיון שהיתה הסיבה העיקרית שהם לא הגיעו לפליאוף שנה שעברה למרות שיש שם חומר שחקנים הרבה יותר טוב ומאמן מצויין. נ.ב: גם להיות זקנים זה בעיה שהספרס נפגעו ממנה שנה שעברה ולכן הם עסוקים בהצערת הקבוצה. הכי טוב זה משהו באמצע.

SHNIK

New member
הדיון באשר לאן יגיעו הגריזליס שנה הבאה

עם ג'וש סמית' מעניין היפותטית אבל לא לגמרי רלוונטי, ההוקס כבר הצהירו בעבר שישוו כל הצעה עליו... שניק.

Orenseg

New member
מבחינה שיווקית אין ספק שהוא הכוכב בקבוצה.

הוא יהיה יותר כוכב מסמית', שלא בדיוק הכירו עד שראו אותו מול גארנט בפלייאוף.

אוקיי אתה מדבר שיווקית..

אני מדבר על כוכב בסדר גודל של ג'יימס,אייברסון,גארנט,דאנקן,בראיינט ושאר הירקות..(אמנם אייברסון בניגוד לשאר הרשימה לא עשה כלום בקריירה אבל יש לו שם גדול מאוד) מאיו הוא שיווקית כוכב..אז מה? גם פרדי אדו הכדורגלן האמריקאי היה משווק כהדבר הבא..זה היה בגיל 13-14 והיום בגיל 21 הוא סתם עוד כישרון שעף מקבוצה לקבוצה (היה בספסל של בנפיקה עונה שעברה והעונה הוא מושאל במונאקו) וזה משחקן שהיה מועמד לאינטר בגיל 13 ולבאיירן בגיל 15 ועוד.. אז עד שמאיו לא יתן עונה גדולה שתוביל את ממפיס לפלייאוף אז אין על מה לדבר בכלל..כי גם דוראנט היה אמור להיות כוכב גדול והקבוצה שלו סיימה אחרונה או אחד לפני הסוף במערב.. אז אני אומר שנחכה וניראה מי הוא ומה הוא..

הוא כוכב יותר גדול

זה לא אני קבעתי..זה קבעו חובבי NBA בכל העולם.. חוצמזה..ג'יימס צעיר וכבר היה בגמר NBA אחד..בוא ניתן לו עוד איזה 4-5 שנות כישלון לפני שנשים אותו בארגז יחד עם אייברסון,יואינג ורג'י מילר שהם שחקנים מדהימים שסיימו (או יסיימו) קריירה בלי תואר... אייברסון הוא כלום מבחינת קריירה..קבוצה עם אנתוני,קמבי,ננה,קניון וכל זה והוא לא מגיע אפילו לחצי גמר אזורי..פשוט כלום.. הוא שחקן שכונה שלא רואה אף אחד בעיניים... שיא הקריירה שלו זה גמר פלייאוף עם פילי שם הוא חטף 4-0 מהלייקרס.. אז ג'יימס השיג את זה יותר מהר :)

Or Amit

New member
הא?

אייברסון היה אחת משתי הסיבות ואחד משני כוכבי העל היחידים בעידן פוסט-ג'ורדן (99-01, שאק היה השניה) יש לו MVP - ללברון יהיה, אבל עוד לא. יש לו סדרת גמר שרשומה על שמו עם צוות מסייע פחות טוב מזה של לברון ובעיקר יש לו אופי שללברון - לפחות בינתיים - אין. אה, ולהזכיר לך את המימדים הפיזיים שלו לעומת אלו של לברון? אגב, פילי הפסידו 4-1 את הסדרה, כשהם לוקחים את המשחק הראשון בLA. אייברסון קלע 48 נקודות עם 5 חטיפות במשחק הזה ונח בערך דקה. האם לברון יותר אהוד? סביר להניח. למה זה? כי לברון הוא קודם כל שיווק. אייברסון - בעיקר בתקופה ההיא - סירב "למסחר" את עצמו לטובת האינטרסים של הליגה, אבל על הדרך התגבר על כל מיני מכשולים קטנים שהNBA שמו לו בדרך (בדיקות סמים תקופתיות שלא עשו לשחקנים אחרים, "חוק אייברסון" המגוחך שיצא כדי לעצור את הקרוס-אובר שלו). אייברסון הוא מנהיג והוא עושה את הדברים בדרך שלו. לברון? הוא שחקן מצוין.

איך בכלל אפשר להשוות בין לברון שיש לו

עוד המון שנים טובות לתת בNBA ואפילו לא הגיע לשיא שלו לעומת אייברסון שכבר בן 33 והוא כבר אחרי השיא...

Or Amit

New member
לא הבנתי אם אתה בעדי או נגדי

בכל מקרה, אני דיברתי על ההערה ש"אייברסון לא עשה כלום בקריירה שלו". יש לו MVP אחד, סדרת גמר אחת ומשחק של 48 נקודות בגמר מול הלייקרס כדי להוכיח אחרת. אני אמרתי שלדעתי הוא גם גדול יותר מלברון כי הוא עשה את הדברים בדרך שלו, שהם לרוב לא בדיוק הדרך הסטנדרטית.

למעלה