ג'וש משחק במחזה...

ג'וש משחק במחזה...../images/Emo105.gif

שאוטוטו מתחיל... למחזה קוראים A Life in the Theatre והנה כמה תמונות ששוחרוו בהקשר של המחזה..

עוד כמה פרטים על המחזה...../images/Emo105.gif

הוא עולה ב2 בפבואר בלונדון,ג'וש לקח שיעורים כדי לדבר במבטא בריטי. קטע מכתבה: Joshua commented, "I'm thrilled to have the opportunity to perform on the stage in London for the first time. This city offers so much to visitors and in keeping with that, should you need to know anything about anything here the best person to ask is a London cabbie. I'm told that's why they call it 'The Knowledge' ".

G A L 17

New member
הוא נראה טוב לשם שינוי......

כל המראה של בן אדם ששכחת בבית תסכין גילוח לא מתאים לו...... גם הזקן צרפתי לא.... מגולח הוא נראה הרבה יותר טוב לדעתי........ אגב בכרזה גם השחקן השני נראה לי מוכר , יש לך מושג מי זה? כאילו קראתי את השם אבל זה לא אומר לי כלום , הוא שיחק באיזה סרט ?

מממ..../images/Emo105.gif

הנה הדף שלו בIMDB..אולי ראית את אחד הסרטים שהוא שיחק שם..
ומסכימה בקשר לג'ושי,באמת יפה לו מגולח! פשוט לכל השחקנים של דוסון יש טראומה מלהתגלח כל בוקר בזמן הסדרה!

הוא חמוד:)

תנקיו טל
והשני הזה! זה אקסוויר(אני מצטערת, אין לי מושג איך כותבים את השם שלו בעברית) מאקס-מן!

LillipooT

New member
מתוק!! ../images/Emo60.gif

באמת יותר יפה לו ככה.. איזה חמוד הוא

Dawson girl

New member
יו טלללל!!!!!!!!!!!!!

הרגע נזכרתי שאת נוסעת עם שטאב ללונדון!!!! אולי תוכלו להגיע להצגה!

מה את אומרת..../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

גמני ישר חשבתי על זה!!!! אבל הבעיה שזה רק בערב וזה מ-פחיד לצאת בערב לבד...
וזה גם ממש ממש ממש ממש יקר!!! אבל נראה...

Dawson girl

New member
נו באמת

אבל זה ג'וש!!! במבטא בריטי!! בלונדון!!!!!!!!!!!! *משתגעת* סתם, נו
. תנסי לברר כמה עולה כרטיס. אולי תוכלי לחלוב קצת את אמאבא שיתנו לך קצת צ'ופר לנסיעה.. ותוכלי לפגוש את ג'וש בפעם השניה ולשאול אם הוא זוכר אותך

אני מתכננת...../images/Emo105.gif

אני וחברה שלי ממש רוצות לנסוע ואנחנו בתיכנונים,מקווה שזה יצא לפועל...
כנראה זה יהיה עוד שבועיים או יותר..

LillipooT

New member
איזה כיף!!! ../images/Emo60.gif

כל כך נהנתי בלונדון עם החברות המקסימות שלי!! *מתגעגעת לשני
*

גרמס

New member
זה לא כל-כך

מפחיד ללכת להצגה בלילה.. אני הייתי בלונדון ב"שיקגו" (היה מדהים- דרך אגב) וזה לא הי נורא בכלל, הרכבות עוד פעלו והיו הרבה אנשים! נראה לי שההצגה התחילה משהו כמו בין שמונה לתשע ככה שהיא לא נגמרה ממש מאוחר! בעניין הכסף- זה אובייקטיבי אבל אם יושבים במקומות לא טובים אז המחיר די נסבל וזה שווה את החוויה- זה לא תיאטרון כמו בארץ! אבל טיול בלונדון זה דבר יקר מאוד בכל מקרה! אנחנו השתדלנו לא לבזבז יותר מידי כי מאוד רצינו ללכת להצגה והיה שווה כל גרוש (יותר מדוייק- פני..)שילמנו על כרטיס נראה לי 25 פאונד שזה בערך מאתיים שקל (קצת יותר..)

unnicked

New member
תודה טלוש../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

איזה מותק
באמת יפה לו ככה...
אהה...ו...אנשים!! אין יותר בגרות בחיבור!אני שמחה! יותר משמחה! זה ממש כיף!!!! היו נושאים מוזרים.... עוד מישהו עשה בגרות בחיבור היום? אממ...וזהו... שוב, תודה על התמונות...הן מקסימות....הוא מקסים!

G A L 17

New member
אני עשיתי.......

באמת נושאים מעפנים , טוב שכל העולם לא כתב על הנושא החמישי של ההליכה........ אני אישית רשמתי על הנושא הראשון , על המשחק של מכבי ת"א שהתקיים בערב חג ופגע בצביונה היהודי של המדינה....... יצא חמוד , וגם ניגשתי על מגן 100 (הראשון והיחיד ב30 שנה שהמורה שלי מלמדת חחחח) ככה שאני מקווה שיהיה טוב ........ על מה רשמת ?

למעלה