גופתה של הודייה

לכן כתבתי,,,,

שלדעתי,, הוא בכלל לא סובל,, הוא עמד במצח נחושה ודיבר כאילו לא הוא,,,

לרגע בת

New member
שפוי לא שפוי....

מגיע לו עונש מוותתתתתתתתתתתתתתתת כל אחד שרוצח כאן במדינה מוכח כלא שפוי!!!!!!!! יש לדרוש בהחלט מוות ביסורים למנוול!!!!!

זהו הלכה התקווה ../images/Emo7.gif

עצוב,קשה,לא מאמינה שאביה יעשה דבר כזה! זה לא הגיוני! מה עכשיו נגיד לילדים אם זה הוא? במי יאמינו? לאן הגיע העולם של אנשים מתבהמים. של חיות רעות פסיכופטים שהורגות ילדים! מאיפה יצאה המפלצת שיהרוג ילדה!!!!!!!!!

גששבלש

New member
../images/Emo150.gif

מנסיון אל תמהרו לשפוט את האב למרותתתתת לא כדאי להיות התליין הקברן אבל אם כן מומלץ להיות עשרה למניין אדם עד שלא הוכחה אשמתו בגדר חף מפשע גם אם הוא חשוד עיקרי יום טוב לכולנו

הלוואי....

והיה בכוחי להיות השופט שלו, או של כל אחד אחר שיורשע ברצח הנתעב הזה, רק אחת הייתי שופטת: "דין מוות"

לכל דבר במדינה

צריך להשיג רשיון, נשק, נהיגה, בניה, הריסה, פטירה,לידה ..... מה לא. רק כדי להיות הורה, אין צורך בשום הסמכה, רישוי או פיקוח מה עושים ?????

כל כך חששנו ,, שקר לה,, שהיא רעבה

אבל לא,, כבר לא,, היא מתההההההההה,, היא נרצחה בידי אבא שלה,, אלוהיםםםםםם,,,, איך יכול להיות,, אני לא מעקלת דבר שכזה,,, הוא,, אבא שלה,, המגן שלה,, החומה שלה,, אבל הוא,, הוא בחר לנהוג בה,, באכזריות,, אלוהיםםםם,,,,,כמה עצוב לי

האם הקשבת לחדשות בשעה 14:00

שבהם הודיעו רשמית,, כי האב הוא החשוד העיקרי,,???? בטח לא אני שוחחתי איתו בטלפון,,

ב ני

New member
ונקווה שהתעלומה נפתרה

אחרת המשמעות שיש מטורף שממשיך לשוטט בחוץ.

מה בדיוק את רוצה,,,?

לא הבנתי,, חשוד אינו סתם חשוד,,, למה האמא אינה חשודה? למה לא השכנה,,?

גם האם נחקרה......אבל האב הוא

החשוד העיקרי . אך כל אדם בחזקת חף מפשע עד אשר לא הוכח אחרת. למרות שלפי הדיווחים בינתיים האב לא נראה לי חף מפשע כלל. ובל נשכח את המכתב שנמצא בבית ונכתב בשם האב.

TALTAUSH

New member
כן אבל,

זה לא בדיוק שעור מתמטיקה יודעת שאני אוהבת אותך, אבל הצדק לא איתך לדעתי את סביר להניח צודקת אבל עדיף לחכות לתשובה ברורה אם תהיה בכלל שלא נדע..

לא שוללת את זה!

אבל קשה לי מאוד מאוד מאוד מאוד לעכל שזה הוא...פשוט אני...לא יכולה להבין. ואם באמת זה יהיה הוא...באמת עולם אבוד.

למעלה