גופתה של הודייה

מיכל31

New member
דדיייייייייייי

שערותיי סומרות

משתתפת

New member
../images/Emo16.gifכמה עצוב...

המשטרה כבר יומיים מתלבשת על אביה המסכן... הרסו לו קירות בבית בשביל לבדוק האם יש חללים נסתרים. עד עכשיו הוא נחקר. וכל זאת למרות שהמשטרה הודיעה אתמול שאין שום ראיות נגדו. אז מה קורה פה?

גששבלש

New member
../images/Emo7.gif

משתתפת כשגדלי ותהי שוטרת תדעי ומהיכרות אביה לא תמים יהי זכרה ברוך

מיכל31

New member
נכון גשש- בד"כ אין עשן בלי אש

לא מסוגלת להבין, פשוט לא מסוגלת מזעזע.

מזויע !

אין מלים. הבוקר שמענו בחדשות את אימה מספרת שאין לה כל חשד באב. מסכנה...

ב ני

New member
ומה היא יכלה להגיד

כל עוד נשארה לה התקווה שהודייה חיה , היא לא יכלה לצאת נגד האבא. דווקא שמעתי הבוקר את הסבא מתראיין ובין השיטים אפשר היה להבין שהוא מאשים את חתנו.

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

דיווח: נמצאה גופתה של הודיה קדם פימשטיין אביה של הפעוטה נחקר כעת במשטרה; החוקרים מטילים איפול מלא על התפתחות חדשה בחקירה; מאות מתנדבים סורקים אזור הררי בפאתי י-ם; נעצרה קרובת משפחה של נור אבו טיר גופתה של הודיה קדם פימשטיין, הפעוטה בת השנתיים הנעדרת מאז יום שבת, נמצאה לפני הצהריים (שלישי). אביה של הפעוטה, אלי פימשטיין, נחקר בשעה זו במשטרה. במהלך הלילה נחקר ארוכות על נסיבות היעלמות בתו. במהלך החקירה, האב נלקח לבדיקה שנייה בגלאי שקר. בחקירתו, האב דבק בגירסתו, לפיה עזב את סלון הבית למשך כמה דקות וכאשר שב נעלמה הילדה. במקביל, סורקים כעת מאות בני אדם אזור הררי בפאתי ירושלים בעקבות מידע שהתקבל במשטרה. המשטרה אסרה לפרסם את אזור החיפושים המדויק. בראיון לגלי צה"ל, סירב האב להתייחס לחשדות המשטרה נגדו, "אני לא אפריע להם, אני צריך אותם בשביל למצוא את הבת שלי. אני לבד לא אמצא אותה, מי שימצא אותה זה הם. אני רוצה את הבת שלי", דברי האב. מוטי קדם, דודה של הודיה, אמר הבוקר: "אנחנו לא מאמינים שאלי היה יכול להרע לביתו. אלי פתח את כל מה שיש לו הוא עשה כל מה שהוא יכול כדי לא להפריע למשטרה, ולעזור ככל האפשר. הם טיפחו את הודיה כאילו לא קיימים ביניהם חילוקי דעות. לא ניתן היה להסיק או לנחש שהם מעבירים איזה שהיא מתיחות לילדה". במשטרה מעריכים כי גרסתו של האב עשויה לשמש מפתח לפתרון התעלומה, משום שהוא היה האחרון שראה את בתו והחוקרים מתקשים להשלים עם גרסתו הנוכחית להיעלמות. במשטרה קבעו אתמול כי החקירה נסובה בעיקר סביב סימני שאלה שונים העולים מעדותו של האב, שטען בין היתר כי בתו יצאה מן הבית ומן החצר בכוחות עצמה שעה ששהה דקות אחדות בחדר השירותים. אתמול הכריזו הוריה של הודייה על מתן פרס כספי גדול מאוד, כהגדרתם, לכל מי שימסור פרטים על מקום המצאה של בתם, או ישיב אותה הביתה.

לרגע בת

New member
יש חשדות האב.....

היה מעורב בכת השטן........... ואני..שואלת.... למה אין עונש מוות בארץ הזו? הייתי עושה לו מוות בעינויים!!!!! ולהודיה..יהיה זכרך ברוך

שועית

New member
אביה המסכן???../images/Emo5.gif

הוא לא נשמע לי כ"כ מסכן בקטע שהוא עשה!!!!

טאKילה

New member
משתתפת המשטרה לא טועה..../images/Emo98.gif...

האבא הוא הרע שרצח תינוקת טהורה עם טיטול ובקבוקי.. רק המחשבה,היא נולדה לאבא מפלצת,חלאת אדם. הלב נקרע,הלב בוכה ,היא רק תינוקת אלוהים אדירים!!!
לזיכרה של אודיה...

נשית~37

New member
הייתי אומרת לך שאני בעד...אבל..

אני לא חושבת שלגבי חולי נפש (כדוגמתו של האב) עונש מוות יהווה רתיעה. הרי ברור שאדם שפוי בנפשו לא היה מבצע מעשה כזה. הפרדוקס הוא...שקרוב לוודאי יטענו לאי שפיות...ועונשו יהיה קל יחסית.

את יודעת....

שהעונש הזה בא להרתיע את האדם הבא, שירצה לקחת חיים של עולל אחר... וזה העניין בעונש כזה, להרתיע את האדם הבא שעולה במוחו המחשבה הזאת.

נשית~37

New member
זה בדיוק מה שאני טוענת...

האדם הבא שיחשוב לעשות מעשה כזה...הוא קרוב לודאי חולה בנפשו...את חושבת שעונש מוות ירתיע אותו כשהעיניים שלו יוצאות מחוריהן מרוב טירוף?

זה שהוא "יוכתר"

בתור "חולה נפש" לא יפתור אותו מהעונש, במצב הזה אולי תהיה "נחמה" בעונש. נשית, לפני ש"טירוף" מוצא לו מקום בראשו של המפלצת, יש מספיק זמן לחשוב על התוצאה שנוגעת בו, כנראה שרצח הילד שלך לא מספיק להרתיע אותו, אולי אם ידע שברגע שהוא רוצח את הילד, יש סיכוי שגם הוא ימות, אולי, הלוואי, שהאגואיסטיות שבו תחזיר אותו לשפיות...

פשוט אישה,,,

הלוואי שהוא היה שפוי,, בכדי לסבול ראשית,, מתוצאת המעשה שלה הוא גרם,, הרי אין לו כל יסורי מצפון אתמול הוא עמד,,ושיקר במצח נחושה,, עם עיניים וראש מורמים,, ובלי קשר,, ברגע שהתקפת "פסיכוטיות" נדבקת בהם,, אין להם אלוהים,, וראיה לכך,, הוא מצליח לפגוע בביתו שלו,, בדמו,, בבשרו,, בתוצר חייו,, ולחיות עם זה בשלום,, מעניין אותי לדעת,, מה יטען הסניגור שלו,, אוחחחח,,, כמה זה גרוע,,,

מיכל31

New member
אתן יודעות למצב של אי

שפיות זמנית יש כל מיני פירושים בפסיכולוגיה אחד מהם כאילו לא הוא בכלל ביצע את הפשע...

למעלה