גופתה של הודייה

האנשים איבדו את שפיותם....עד מתי

נמשיך לקרוא ולשמוע דברים מזעזעים???? תקף את בתו התינוקת ופצע אותה קשה האב השיכור תקף את אשתו ובתו, ביישוב בת חפר; התינוקת מאושפזת במצב קשה כשהיא סובלת מפגיעת ראש גבר בן 40, תושב בת חפר, שחשוד כי היכה אמש את אשתו ובתו בת ה-8 חודשים, יובא היום (שלישי) להארכת מעצר. הוא מואשם בתקיפת חסר ישע וגרימת חבלה חמורה. האב מוכר למשטרה בעבירות אלימות ואף נשפט בעבר ונגזר עליו מאסר על תנאי. אמה של התינוקת התקשרה הלילה למשטרת טייבה ודיווחה כי בעלה שיכור ותוקף אותה ואת בתם. שוטרים שהגיעו לדירה מצאו את האב בגילופין, ועצרו אותו. התינוקת פונתה לבית החולים לניאדו בנתניה כשהיא סובלת מפגיעת ראש. בשל מצבה הקשה הועברה מאוחר יותר לבית החולים דנה.

המכתב שנמצא בבית...

במכתב שמצאה המשטרה כתב האב "בקרוב נשמותינו יתאחדו" ותוכנו הועבר לבדיקת פסיכולוגים. מוקדם יותר הכחיש אביה של הודיה כי כתב לה את הדברים המיוחסים לו. עם זאת אמר האב, אלי, כי הוא מקבל את חקירת המשטרה בהבנה. אולי יש לי בעיה בהבנת הנקרא....אבל לפי מה שאני מבינה האב בהחלט אשם....ומגיע לו את העונש הכי כבד שיכולים לתת.

ילדיי שמעו על המקרה המצער והעצוב

עכשיו מי יכול רק להסביר לי מה אני יכולה לענות לילדיי כשהם שואלים אותי אמא איך זה שהאבא חשוד???? זה לא יכול להיות ..זה אבא שלה נו....לך תסביר העולם השתגע המציאות עולה על כל דמיון פעם ראשונה שאין לי תשובות ברורות וחד משמעיות לילדיי.

yafit75

New member
זה מה שאמרתי לכם אתמול,בקשר לאבא!

היתה לי הרגשה רעה בקשר אליו,,,

יפית....עד כמה שננסה

אי אפשר לעכל כזה דבר לאן הגענו?????.... איך אפשר?????.. המון שאלות....אבל תשובות אין.

ניצב מיקי לוי....חשף:

ניצב מיקי לוי: גופת הודיה נמצאה טמונה באדמה במושב אורה עמינדב ניצב מיקי לוי חשף כי אביה של הודיה נעצר הבוקר עוד לפני מציאת הגופה. עוד מסר כי בשבת בבוקר הודיה היתה עדיין בחיים וכי הגופה נמצאה טמונה באדמה במושב אורה עמינדב

חןןןן,,,,תקראי לסיציליה,,

לקרוא את שכתבת,,, מזעזע,,, ממש לקרוא ולבכות,, מדינה שלמה על הרגליים,, אמא צעירה,, שחייה נהרסו,, תינוקת זכה ותמה,, אוחח,,, מי צריך אויבים

שולינקה..........

כולם קראו ומבינים את הכתוב אך העניין הוא שזה פשוט קשה לעכול....לא יכולים להאמין ההלם הכה בכולם.

כן שמעתי אותו ! קשה לעכל

איך ?????????????? אני הייתי גם בחיפושים וראיתי את האבא מה אומר.. לא היה נראה בכלל.

מסתבר ש...

אין אלוהים. הוא לא מרחם על ילדי הגן הוא לא מרחם על ילדי בית הספר וגרוע מכל, מסתבר שהוריה, או הורה אחד של ילדת הגן הזו, שמר עליה עוד פחות מאלוהים שלא קיים. אני עצובה וכעוסה, כיצד יתכן שהפקדון הכי יקר שנתנו לחשוד העיקרי ברצח, לא נשמר כפי שהיה צריך להשמר...

שועית

New member
תפסיקי לקשקש בשכל!

ואם משעמם לך ואין לך מה לכתוב אז.... תשתקי עדיף!

גששבלש

New member
../images/Emo150.gif

שועית לא יודע מי את תלמדי לכבד את דעתם של האחרים והשונים ממך ואל תשתיקי אנשים עצה ידידותית

גששון

כיוון שלא ראיתי שום הערה עניינית בחרתי שלא להגיב לה כאן אלא במערכת המסרים. ודווקא אמרתי הרבה שם...היא לא קיבלה....בעיה שלה!

TALTAUSH

New member
אם היא היתה מוסיפה

את המילה הקטנה: לדעתי זה היה קצת נחמד יותר לאוזן, ולא היתה מעוררת תגובה כזאת למרות שגם התגובה לא היתה במקום לטעמי אבל הבנתי מאיפה זה בא אוי ואבוי לנו ולעמנו אם נתחיל לחשוב ככה ,ואם זה מה שהיא חושבת באמת. מקווה (בשבילה)שזה נאמר ברגע של קלות דעת זו דעתי בכל אופן ולמה כתבתי את זה דווקא כתגובה לך? סתם , ככה לא שזה כזה חשוב ולא שזה ענייני, אבל ממש התחשק לי לכתוב את זה, ואתה נראה לי דווקא אחד שיודע להתייחס ברצינות, נקי מחארטות TAL

שועית

New member
תפסיקי לקשקש בשכל!

ואם משעמם לך ואין לך מה לכתוב אז.... תשתקי עדיף!

../images/Emo16.gif יהי זכרה ברוך....

יש דברים שהלב שלי לא מסוגל לקלוט... שהמח שלי לא מסוגל להבין... שבינתי לא יכלה להם... עצוב! פשוט עצוב!

למעלה