גועל אחד גדול !!!

EXPRESS4U

New member
נויוששששש בובייי

נשמה שלי קודם כל תודה באמת מכל ה-
... אני חולה עלייך , ובאמת לא ממש מתיחס לכל אחד ... ולכל הקנאים וצרי העיין ... שיחיו ויקנאוווו ... כניראה תמיד מדברים על מי שמקנאים , אין לי מושג למההה ... אני אף פעם לא עשיתי שום דבר רע לאף אחד ... אבל בשביל להעליל כל אחד יזיין ת'שכל העיקר לפגועעע .... מת עלייך כפרה לילה טוב
והכי חשוב שנהיה בריאים !!!

יאאאא גיסי פה כנס כנס../images/Emo9.gif

אוררררררררררררררררר שתוקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לירנוש מסכימה בכל מילה ומילה שלך !!

נשמה מסכימה איתך בכל מילה ומילה הבלוג הזה נהיה זוועתי אני בעצמי נדהמתי פה מכמה אנשים לגלות מה שהולך פה : סיכסוכים , בגידות , כל בחורה שניה משדרת על החזה במקום על הפנים , אנשים במקום להתעסק בשלהם רואים מריבה קטנה וכבר מציתים את האש במקום להרגיע גם אני עברתי את זה שאנשים התערבו לי פה ונדחפו כשראו מריבה קטנה ובנאדם בדיכי שלו שישפוך פה דברים במקום להרגיע אותו הם יחממו עוד יותר וינסו להתערב אל תתן לאף אחד ואחת פה להתערב לך בזוגיות שלך תהיה מאושר עם האהבה שלך כי אהבה בחיים לדעתי אסור לפספס אתה נראה לי די מאוהב שמתי לב גם שנעלמת מפה זה אומר שאתה מאוד מאושר ומגיע לך אתה בחור טוב לירנוש ומגיע לך מאחלת לך המון המון הצלחה ואל תשכח בלי נדר להזמין אותי לחופה בע"ה אני אשמח לבוא ;)

EXPRESS4U

New member
מילים כדורבנות !!!

מאמי תודה רבה על הכל , אני יודע איך זה היה בצד שלכם ... וכמה שאנשים ניסו תמיד להתערב ... אני מעריך את המילים שלך
ובע"ה בע"ה אמממ... שתוק
ד'ש לאיציק מאמי.

אבל מה קשור הבחורות שמשדרות חזה?

זה משהו שתמיד היה בבלוגים להזכיר לכם שמות של בלוגים שבהם בנות שידרו מצלמה על החזה? אחת הבעיות זה שפעם הקבועים לא היו נכנסים לבלוגים האלו היום הפכתם להיות חלק מהם

EXPRESS4U

New member
לא נכוןןןןןןןןןןןןןן

פעם אם מישהי היתה משדרת ולא מראה פנים השידור היה נחסם!!! אני הייתי עד לכמה מקרים כאלה ... היום הכל מותר , התחילו לא להתערב ... רק על שטויות , פעם היהמעניין אותם איכות היום אך ורק הכמות !!! תפוז של היום זה לא תפוז של הלילה , תרתי משמע ...

יודע מה לירן???

חבל שאתה לא זוכר טוב אבל לעולם לא חסמו על שידור של חזה בלבד בלי פנים כל עוד הוא היה ארוז באריזת מתנה שלו וחבל שאתה לא זוכר אבל אם יצא לך פעם לדבר עם רוזית בזמן הקרוב תזכור לשאול אותה היא בטוח זוכר בתור אחת מאלו שהיתה נלחמת בפאקצ'ות ורצה לפה עם הודעות על השידורים האלו שיחסמו אותם ובכל זאת לא חסמו הפעמים היחידות שחסמו היה אם זה היה ממש חורג מהדברים המותרים תמיד היו פה בנות שלא משדרות פנים ותמיד היו פה בנות שרוקדות ותמיד היו פה טיזיריות אין מה לעשות הבמה עומדת לרשותם בדיוק כמו שהיא עומדת לרשותנו

לירן בייבי, אןךי אתה צודק

אבל אין מה לעשות הרבה בדבר. זה בעיקר בגלל הדגולשים פה, לא בגלל ההנהלה. אני יכולה להיות עדה לאמצים של ענת, הפוליסים והשוטרים והשומריםש נותנים מעצמם את המירב שהם יכולים.

EXPRESS4U

New member
מאמי את צודקת ...

אבל תסכימי איתי ... שהיום זה לא כמו הימים ההם ... משהו פה השתנה ... היום אני מרגיש שאני יכול בלי
שזה הישג בפני עצמו חעחעחעחע חולה עלייך

../images/Emo24.gif

אין מה לעשות מאמי, אין דרך חזרה. לא רק משהו השתנה, השתנה המון. גמאני בדיוק ככה, אני יכולה לא להכינס שבוע ימים, ולא לחשוב בכלל להליק על בלוג TV

אין מה לעשות

לפעמים יש אנשים החושבים אחרת אבל זה לא מחייב שצריך להיכנע להם, אני סומך עליך שתעשה את הדבר הנכון

EXPRESS4U

New member
../images/Emo206.gif סיכום ...

לסיכום שמתי לב שתפוז לא כ"כ אוהבים את ההודעה בלשון המעטה ... אבל מה שאתם רואים זה ששום דבר לא המצאה שלי ועובדה שהרבה פה מגיבים שהדבים נכונים ... במקום לשפוט אותי , תנסו לייעל ולהתייעל ... לטובתכם ולטובת כולנו ... " כי תפוז של היום , זה לא תפוז של הלילה " ... לילה טוב

לפני הסיכומון

מישהו צריך ללכת הביתה או לא אחד ולא שתיים פשוט לתת להם ההרגשה שהם פגען בלקוחות של חברת תפוז וכך לא נוהגים בלקוחות.

superaroma2

New member
אני מסכים איתך לחלטין

ככה לא נוהגים בלקוחות זה נמאס כבר, אני פה הלקוח אתמול היו דווקא שידורים לא רעים במבוגרים אבל בזמן האחרון זה לא ככה הגיע הזמן להתחיל לטפל בלקוחות הותיקים והנאמנים שלכם תפוז להעלות את איכות השידורים במבוגרים צריך תחרות.

DjXtrem

New member
סופר כנס

1 אתה לא לקוח כי אתה לא משלם 2 זה לא בשליטת תפוז רמת השידורים וכמות המשדרים 3 איך בדיוק הם יעלו תאיכות יגידו שחייב להראות פנים? אף אחד לא ישדר! יגידו שחייבים להתפשט ישר? כל השידורים יסגרו חצי שעה אחרי שהם נפתחו! ודיי לחשוב שתפוז צריך לטפל בזה הכל פה תלוי במשדרים ואתה לא לקוח כי אתה לא משלם לאף אחד בשביל לגלוש פה

יניבR3

New member
לירן כנס

וואלה אחי צודק אני מעריך אותך בתור בנאדם למרות שאני לא מכיר אותך יותר מידי אבל יש הרבה אנשים שמתערבים פה בחיים ודוחפים את האף שלהם לכול חור וואלה יש פה גם סכסכנים וואלה תעשה מה בזין שלך אל תתן לבלוג להרוס לך אחי ותאמין לי אנשים לוקחים את הבלוג כאילו זה החיים האמיתיים אז וואלה אנחנו מכורים לפה וגם אני אבל עדין זה לא החיים שלי יש חיים מעבר לבלוגים וזה רק להפיק את השעמום. אזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בקצרהההההההההה שים זיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואל תשים אל אף אחד וכן הבלוגים הדרדרו ואני פה כמעט שנה ואני גם חוויתי את השינוי!!! שהייה לך המון בהצלחה באמת מכול הלבבבבבבבבבב

למעלה