גועל אחד גדול !!!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifהקדשה לזוג

ה
מ
ל
כ
ו
ת
י
!!!!
שלכם תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

EXPRESS4U

New member
../images/Emo23.gifד../images/Emo23.gifד../images/Emo23.gifו../images/Emo23.gifש../images/Emo23.gif

א
ו
ה
ב
ב
ב
ב
ב
ב
א
ו
ת
ך
ך
ך
ך
ך
ך
ך
ך
ך
ך
ך

דדעעעעעעעעע חמודי שלייייי../images/Emo24.gif

אין עליך דדע אתה בחור מקסים והמון תודה על התמיכה ועל כל מה שהגבת כאן לי וללירן אה ודדע תגיד איך זה שאתה יושב ואחרי כל אות ואות אתה מוסיף אייקון יו מאמי אתה תותח ולדעתי אתה מיוחד בגלל זה המון תודה ותישאר מקסים ומיוחד כמו שאתה

יו אפרופו אייקונים...../images/Emo3.gif

ד
ד
י
מ
ו
א
ה
א
ת
ה
מ
ק
ס
י
ם
המלאך תפור עליך דדע במקום התמונה שלך שאתה מצרף תצרף מהיום את המלאך, מתים עליך אני ולירנוש

טוב עכשיו תורי....../images/Emo3.gif

לירנוששששששששששש מאמי שליייייייייייייייייייייי יש לי משהו לומר לך, אתה רואה את הפס הזה???????????????? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זה מה שאתה צריך לשים פה על כולם על כולם, כי מהיום צריך להיות עם עיניים פקוחות ולהבין שלא כל מה שנראה על המסך הוא בעצם המציאות ומי כמוך יודע זאת, שוחחתי איתך לא מעט והכרתי אותך כבן אדם מדהים,איך שאתה מדבר על החברה שלך ומשבח אותה, זה רק מראה כמה אתה אמיתי ובן אדם אוהב, אל תתיחס למה שכתב הקקמייקה הזה, עובדה שהודעתו נמחקה קליל,לגבי תפוז אני חושבת שממש נחמד שהבלוגים האלה קיימים, אבל אני חושבת שאתם לא עושים מאמצים לשמר אותם כמו שהיו, מאחר והכל כאן השתנה הכל האנשים,הגישה שלהם, היחס אחד לשני, ואין שום כבוד, סבבה יש בלוגים של מבוגרים שם שיעשו מה שרוצים,אבל אל תכניסו את מה שלא צריך לאן שלא צריך,כי תראו אתם עושים בלאגן. לעיתים אנחנו פוגשים חברים לדרך, שאיתם גם רוקמים חלום, אך לפעמים החלום הזה מתפוצץ,והוא מתפוצץ בצורה מה זה לא טובה,כאילו תשימו לב אנשים נפגעים פה, מתחזים, נזרקים, "נוקמים" ונכנסים בניקים אחרים כדי לזרוק שוב אחד את השני, למה למה זה טוב? לירן כמו שאמרתי אני מדברת איתך מידי פעם ואתה פשוט בן אדם מדהים, איך אמרת לי לפני כמה ימים? "אלוהים שמע אותי, שמע תפילתי,היא האחת שאותה אני רוצה,היא החיים שלי!!! " אז מאמי מה שיש לי לומר לך זה שתיקח אותה מפה ואל תכנסו לפה כי יש כאן "מזיקים" ואנשים שיחבלו לכם בזוגיות ולפי מה שהבנתי כמעט הצליחו, אז קדימה קיש קיש ואני לא רוצה לראות שאתם בכלל מגיבים לשטויות או מתעצבנים על דברים שאתם בכלל לא אמורים להגיב כמו הסופר הקקה הזה חחחחחחחחח בקיצור חפרתי כרגיל אז שיהיה לכולם חג שמח והמון אושר ובריאות הכי חשוב, תהנו ותחייכו
אה לירן רד רד למטה יש שם משהו בשבילך........... נו אמרתי למטה.................................. אוי נו באמת למטה למטה טוב די הרגתי אותך חחחחחחחחחחחחח לירנושששששששששששששש יא תותח אתה הבחורררררררר של הבלוג אז אנשים תעזבו אותו ותתחילו לכבד כל אחד ואחד
ולירן עכשיו שוב למטהההההההההה חחחחחחחחחחח סתם נו אין לי מה לומר חחחחחחחחחחחחחחחחחח נדפקתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחח רותהההההההההההההההההההההה

EXPRESS4U

New member
../images/Emo2.gif נערהההההההה ../images/Emo2.gif

י'מצחיקולית עשית לי סחרחורת מזה תרד למטה , עוד , עוד ,,,, עוד ... לא הבנתי לאן לרדת
ועכשיו לעניינו באמת תודה על כל המילים החמות יש פשוט אנשים שלא צריכים לנקוט בשם שלהם כי זה מיותר בגלל זה דיברתי באופן כללי , בקשר אלייך אווווווווווווווווווווווווווווווווחחחחחחחחחח וואי וואי איזו בחורה כפרה עלייך אוצר את ... למי הייתי בוכה כל הזמן אם לא לך ??? מי היתה מצחיקה אותי תמיד , אם לא את ??? באמת כייף לי שהכרתי אותך פה , ואני חושב שאת אחת הבנות המדהימות בבלוג בחורה אמיתי כנה לא מתערבבת יותר מידי ששומרת על כבודה וזה הכי חשוב . אז רק שתדעי שאת נורא חשובה לי ותודה על הכל , ונעבור גם את זה :) ועכשיו לכל שאר האנשים שהגיבו באמת תודה אני יודע מה אתם חושבים עלי וזה לא יישנה אני אוהב אתכם כמו שאתם אוהבים אותי תודה לליזוש כפרה עלייך לענתוש לבתאל חיימ'שלי ליונע לטל למלי (הנעלמת) למאיוש לשלומי ולדדי כפרה עליכם ... שיהיה לכם חג מדהים כמוכם !!! אוהב אתכם
לירן . אההההההה כמעט שכחתי מעל לכולם אני רוצה להגיד משהו אישי ... לחברה המקסימה שלי שאני אוהב אותה ולא משנה כמה שינסו לעשות רע הכל על הזין שלי היא יודעת שהיא כל עולמי פשוט איך אומרים כניראה שנולדנו להיות יחד ... " אלוהים שלח לי אותך בדמות מלאך "

אמממ חחחחחחחחח

לא התכוונתי לעשות לך סחרחורת אבל מה רציתי שתחייך, כי כשאתה מחייך אז העולם מחייך אליך חזרה, ואנשים אל תשכחו זאת תחייכו החיים יפים אה לירן ולא הוספתי עוד ה זה ההוא שאמרתי לך שמנסה לעשות פה משהו שאין לי מושג מה זה, אבל כמו שאתה תמיד אומר שיהיהההההההההההההה אוחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח אה ולירן ד"ש לחברה המקסימה
משהו שבאמת חשוב ושכחתי לומר לכל אלה שמנסים לעשות פה בלאגן........................תרדו תרדו למטה....... נו עוד קצת יא עצלניםםםםםםםםםםםםםםםם................
אממממממממממממממממממ אז ככה אה לא לא עוד קצת למטה נו נו נו דאון דאון דאון......... תקפצו לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי עכשיווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו לירן קח תמונה יפה מאמי ואז תחייך מרותהההההההההה

חחחחח לא שלחתי את התמונה הנה....

זהו עכשיו אתה יכול לחייך וגם כולם יחדדדדדדדדדד,
אה וזהו סיימתי פה לתמיד אין הודעות ואין כלום אז תתגעגעו יאללה אדיוס לכל הבלוג הזהההההההההה ולמי שיישאר איתי בקשר אז אני במסן ואין הרבה חחחחח יאללה ביייייייייייייייייייייייייי

ל י ל ך 75

New member
לירן ...........

מישהי כבר אמרה פה או יותר שים פסססססססססססססססססס על כולם !!!

DjXtrem

New member
את מתכוונת

שכחתי לציין אני מתחזה והוספתי עוד "ה" לניק אה נערההההההההההה<----11 "ה"

לירן אתה ממש צודק../images/Emo24.gif

מסכימה איתך.. גם אני הכרתי תמאמי שלי פה ויש פה אנשים שרק מחפשים לסכסך ולקלקל אבל שמה עליהם פס!!!!!!!!<<<<<<<<קנאים לא חסרררררררררר אף אחד לא יפריד באהבה הגדולה שלי לתימני צ'לי חולה עליוווווווווווו שיהיה לך בכיף עם החברה שלך והמון אהבה ורק אהבה לכולםםםםםם חג שמייח

EXPRESS4U

New member
תודה מאמי ... ../images/Emo6.gif

ד'ש לתימני שלך תשמרו על עצמכם אוהב אותכם

גם אני רוצה

לרכלללללללללללל מכירים את לירן אקספרס?? איזה מאמי של בן אדם נכון אני חולה עליו אין אין אל תגידו לו אבל הוא מיוחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לירן עזוב אותך שטויות לך אישתך ותתפשט :)

EXPRESS4U

New member
../images/Emo39.gifב../images/Emo39.gifת../images/Emo39.gifא../images/Emo39.gifל../images/Emo39.gif

כפרה עלייך נשמה שלי אתתתתתתתת אני חולה עלייך יותר
אפילו הכדור לא עוזר לי
מת עלייך מאמי , התפשטתי , בגללך אני מקורר עכשיו . אז מה קורה בנושא הילדים ??? בעצם , מה קורה עם הבעל
... יש חדש
יאללה כמו ש... אומרת קיש קיש קישששששש מהר לעשות סולחה , אנחנו באים לשבת . אוהבים אותך
נסיכה ...

מה את רוצה מההה צדדים חחח

מי אוהבת אותךךךךךךךךךךך יותר ממניייייייייייייי בת אלוש מה כאילו יש משהו חדש ולא סיפרת לי וללירנוש? ונכון את צודקת אין בן אדם שהייתי רוצה יותר ממך שתהיה לי כאחות כי את כמו אחותו של לירן וכך גם אני לגבייך או אפילו אישתי(שיט נאני תראה את זה) טוב לא חשוב אני אהיה הפילגש טוב בקיצור איפה לירני לירנייייייייייייייייייייייייייייייייי בת אל אמרה שתבוא אליי ותתפשט אז קדימה אה ואני מדגישה שההתפשטות לא תהיה במסן אלא במציאות מואההההההה אחותיייייייייי
אה בת אל הפרח הזה נקטף למענך תריחי אולי גם יצא לך משם איזה בובון חחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב תקשיבו לי שניכם

משום מה זה נראה או נשמע לכם כאילו אני אוהבת את השם הזה צדדים אז אני כאן כדי להבהיא עניניים אני ממש ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
קווה שהבהרתי מראש:) תודה מראש

רנוש כנס נשמה ../images/Emo206.gif

רניייי חיימשלי ממתי אתה זה שמתייחס פה לאנשים ולשטויות האלה אע ?! אתה הבן אדם הכי אמיתי כאן לדעתי ויש עוד כמה אבל אני יכולה לספור אותם על יד אחת.. לצערי.. שים את ה.............. שלך על כולם ותשפריץ להם בעין כי יש כמה שהם שווים את זה.. אז לסיום כמו שאני תמיד אומרת.. לכו שמה רחוק אבל מזה רחוקקקקקקקק GOO GOOOOOOOOO כחבותתת.. דווקא על רני יש לכם מה להגיד ולהעליל.. פחחחחחחחח מצאתם לכם על מה ומי..!!!! לאב יו בייב

למעלה