גועל אחד גדול !!!

EXPRESS4U

New member
גועל אחד גדול !!!

תאמיני לי בתור אחד שגולש כאן כמעט 3 שנים אני פשוט בהלם ממה שקורה כאן ותאמינו לי שזה לא ממש בגלל הגולשים אלה והרבה בזכות ההנהלה המהוללת אותה הנהלה שיושבת בחיבוק ידיים שמקללים מכפישים ומנסים לרדת לחיים של אנשים מערכת תפוז ממזמן איבדה את הכבוד שלה ממזמן איבדו את המאפיינים שלה והכי גרוע שכחו את כבודם של הגולשים פה שבזכותם הם הגיעו למעמדם כיום. איך זה ייתכן שכל בר דעת יוכל לבוא ולצאת בדברים כאלו ואחרים כנגד כל אחד אחר ולא משנה באילו מילים ינקטו החסימה מבחינתכם הפכה להיות "המלצה" בלבד. להזכירכם ששנה שעברה נחסמתי ולא פעם על הצפת הצ'אט אתם זוכרים למה ??? כי בזמנו היה עניין בין מכבי חיפה ולמכבי ת"א וזה הכל היה בגדר ספורט וכייף מחנאות בלי כל רצון לרדת לחיים של אנשים אבל למרות זאת מצאתם לנכון לחסום אותי . אז מה קורה היום ??? אתם מעדיפים רייטינג אומלל על הכבוד של הגולשים ??? אתם נותנים לכל פסיח לומר את דברו , נכון שזאת מדינה חופשית דמוקרטית ויש לכל אחד את חופש הדיבור והביטוי אבל מה עם המושג של שמירת צנעת הפרט על זה אתם לא חושבים על זה אין לכם מה להגיד או להגיב , פשוט הפכתם להיות קבוצה אטומה אשר מעודדת את ההתנהגות הזאת בכך שאתם פשוט לא מתיחסים הפכתם לתפאורה על במה זולה אתם ממש לא עושים את העבודה שלכם נאמנה ולא פעם מחקתם שירשורים כאלה ואחרים שניסו להעלות את האמת העגומה על הכתב , אני שואל את עצמי איפה הם הימים ההם ??? שלא היה ניתן לראות בחורה שמשדרת ללא שיראו את הפנים שלה ... היום כל הבלוג הפך להיות מסחרה מינית תמיד אבל תמיד ב- 3 החלונות הראשיים יושבות בחורות שבאופן טבעי המצלמה מופנית לחזה שלהם ??? למה , פעם זה לא היה פעם הייתם נגד. היום כבר שכחתם את החוקים לא מעניין אותכם העקיר הרייטינג ...שיפגעו באנשים בקטנה העיקר שיווצר עניין . אני פשוט לא מבין את ההתנהלות את החוקים אם יש כאלה ופעם אחת ולתמיד הייתי רוצה לדעת אם גם אנחנו יכולים לדבר מול מי שעומד בראש המערכת , שיבוא בן אדם ויסביר לנו את התנהלות הדברים פה , הרי לא טלוש ולא רונה ולא ענת ולא אף אחד מהפוליסים הם לא האבא והאמא של הבלוג , גם לנו מגיע כבוד גם לנו מגיע לומר את דברנו ... חוץ מזה שאני כבר דיי הרבה זמן נמנע מלהיכנס לפה כיוון שאנשים מנסים לעשות הכל אבל הכל על מנת להרוס לי ואני מודיע חגיגית אף אחד אבל אף אחד לא יוכל ולא יצליח הכרתי את הבחורה הכי מדהימה בבלוג אני הכי מאושר בארץ על כן מגיע לתפוז תודה שהכרנו כאן , אנשים מנסים רק להכפיש לסכסך כל היום רבים המקום הפך להיות מקום קר ומנוכר אין כבוד אין אהבה אין כייף. השינאה כאן חוגגת ואין מי שיציב גבולות , ושוב לכל מי שיש בעיה איתי יכול לקפוץ לי עד מחר יכול ללכת ==============>> שם שם ====================>>> רחוק (כמו שנוי אומרת) פשוט שכל אחד יסתכל על עצמו ויביט במראה ולא ינסה לבחון או לשפוט אחרים ובטח שלא להיכנס להם לתחתונים תפנימו שלכל בן אדם פה יש את הרצונות שלו והכבוד שלו , מספיק עם כל הארס הזה שמסתובב פה אם הוא מוצדק ואם לאו ... תכבדו איש את רעהו ... ולסיום יפה שלי אני אוהב אותך ורק אותך וכל העולם וכל תפוז וכל האנשים שפה יודעים ויידעו את החיים שלי מתוקה שלי בגללך אני הכי מאושר בעולם אני לא אתן לאף מוג לב את התענוג להפריד ביני לבינך את מבחינתי חלום שהתגשם אני אוהב אותך כמו שלא אהבתי מימי ... אמרתי לך נבראתי בשביל לאהוב אותך
בקיצור מערכת תפוז תעשו את החשבון נפש שלכם , לפני שאתם שופטים פה אנשים , נבחרתם פה לא סתם , תראו שזה היה נכון , כי בינתיים כל המערכת הולכת ומתדרדרת בצעדי ענק ... פששש זה היה ארוך ...

superaroma2

New member
אני מבין שאתה מסכים איתי

גם אני מתגעגע לימים שבחורה שלא הייתה מוכנה לחשוף את הפנים הייתה נחסמת.

אני מסכימה בדבר אחד

שאתה אידיוט לכן נמחק כל השרשור שלך ודי די עם זה עשית מה שרצית בסדר? מי שלא תהיה עשית מה שרצית זהו הרמנו ידיים. תקראו לי מטומטמת או לא יודעת מה אבל די אני סיימתי אנשים נוכלים כמוך פשוט יקבלו את מה שצריכים לקבל ויש כאן הרבה כאלה, אני מאמינה שאלוהים ישלם לכל מי שצריך,ביי לכולם

DjXtrem

New member
סופר כמה שאתה עילג

לירן דיבר על הבלוגים הרגלים לא מבוגרים שוב אתה מראה כמה שאתה עילג וחושב שכולם מדברים על המבוגרים כנראה שכל החיים שלך זה בלוגTV מבוגרים לירן דיבר על התקופה שחסמו משדרות שהראו רק חזה בבלוגים הרגלים שזה היה אסור והיום פתאום זה מותר סופר שוב יצאת יצור מפגר

זהה ארוך אבל נכון:))

גם אני אחת הותיקות בבלוגים ומיום ליום מתחילים להתווסף יותר אנשים מגעילים וסוטים תפוז קחו תשומת ליבכם... המשך יום טוב וחג שמח לכולם!!

לירנשוש../images/Emo23.gif

מאמי תשים זין אחד על כולם... מי שמנסה להרוס לך זה נובע מדבר אחד ק נ א ה!!!!!!!!!!!!!!!!!! שים זין ואל תתיחס אליהםם הבלוגים באמת הדרדרו...כבר מגעיל להיכנססס ......... ובכללי למרות שאמרתי לך את זה כבר אני רוצה לאחל לך שתמיד תהיה מאושר ובהצלחה עם החברה החדשה שיהיה לכם המון כיף!!!! ואנשים שמנסים להרוססססססססססססססססססס>>>>תנוחוווווווו זה לא הולך לכם!!!! מואה
>>ליזוש

ליזושששששששש../images/Emo68.gif

יפיופה אחת תודה לך מאמי רואים שאיכפת לך מלירן והוא סיפר לי שאת בחורה מדהימה ותודה רבה על האיחולים וכמו שאמרת מאמי,אנשים ניסו להרוס, אבל לא הצליחו ולא יצליחו תודה מאמי שיהיה לך רק טוב

את מדברת כמו ילדה קטנה

אתם מביאים לפה את האהבה שלכם במקום להיות בוגרים ולאהוב בלי לעשות מזה כזה רעש יש לכם אהבה שמרו עליה הרי ידוע שיש פה המון סכסכנים "אנשים ניסו להרוס לא הצליחו ולא יצליחו" חמודה יש לך בחור אוצר ביד הלוואי עליי בחור כמו לירן אבל עצה קטנה ממני תשמרו את האהבה שלכם רחוק מהבלוגים מה שבא ברעש גדול סופו להתפוצץ בבום ענק ואתה לירן כפרה עליך עזוב שטויות כל הזמן היו פה ליכלוכים בבלוגים כל הזמן היו סיכסוכים ואתה יודע ששום הודעה שתכתוב פה לא תשנה את זה אז חבל על ההשקעה הזאת בכלל תשקיע את המאמצים על הדבר הזה באהבה שיש לך ואני מאחלת לכם שהיא תלבלב לנצח

אורית מאמי כנסי....

קודם כל תודה, ואני אל נפגעת שאמרת לי ילדה קטנה ממש לא אני לא אחת שנעלבת מכל מילה פה כמו אחרים אבל מה שכן את צודקת אנחנו שומרים את האהבה מחוץ לבלוג אף אחד לא יודע מי אני ומה אני אבל היום פשוט נפתחה הודעה ע"י אחד בשם סופר שהוא "חכם גדול" לכן לירן רשם לידיעת הפורום של תפוז דברים מהלב ושימו לב כולם שתפוז מוחקים רק מה שבא להם ולא מה שצריך באמת למחוק, אבל אורית כמו שאמרת מאמי, מהיום נשקיע אך ורק בעצמנו אבל היום אנחנו מקפיצים את ההודעה הזו עד שנתעייף אז הנה אפ אפ אפפפפפפפפפפפפפפפפפ הקפצההההההההההההההההה
ושוב תודה אורית

זהו עכשיו זה רישמי כולכם סתומים

אתם באמת מתייחסים להודעות של סופרארומה2 ברצינות? אני לא מבינה אותכם מה בכלל אתם מגיבים ליצור הזה אולי בעצם זה שאתם מגיבים אתם בעצם מחפשים לעודד אותו להמשיך לכתוב כי הרי ידוע שעל כל תגובה שלכם הוא יגיב שוב ושוב רק בשביל לעצבן טוב אולי זה בכלל לא אשמתכם אולי זה אשמת טבע האדם שאוהב מריבות ותככים זה ממש מזכיר לי שבזמנו היה את המריבה עם הלווין של הצאט וראיתם שלא עוזר שהגבתם וביקשתם ממנו להפסיק ובכל זאת הוא המשיך ואתם המשכתם להגיב לו(ולא אני לא מדברת עליך אני מדברת בכלליות) מה שאני מנסה להגיד זה שאם אתם לא אוהבים הודעה מסוימת יש לכם 3 אופציות 1.להתעלם (ואז זה פשוט יעלם) 2.אם יש משהו פוגע בהודעה אפשר ללחוץ מתחת להודעה על קישור של תלונה על הודעה ובמידת הצורך היא תמחק 3.להמשיך לצאת דפוקים ולהגיב לדפוקים אז כמו שאומרים אל תגרר לויכוח עם טיפש כי הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח אותך בגלל יתרון ביתיות

EXPRESS4U

New member
יאאאאאאאאאא ../images/Emo24.gif

ליזעעעע נשמה שלי את מת עלייך כפרונייייי תודה על הכל
התגעגעתי

DjXtrem

New member
לירן אחי שים ***

קנאים תמיד ינסו להרוס לאנשים שטוב להם כי הקנאים לא יכולים לקבל את מה שיש לך אז פשוט שים *** ומי שבאמת אוהב אותך לא מתייחס לשטויות של קנאים

לירנוששששש

תחייךךךךךךךךךךך מאמי אתה בן אדם הכי מקסים שהכרתיי פההההההההההה אין מישהו שאני אוהבת יותר ממךךךךךךךךךךךךךךךך אתה האח הגדול שתמיד רציתי די להתייחס לאנשים כל אי קיו 6 יכול להגיב פה ואתה נותן לזה להפריע לשלווה שלך תמשיך עם החיים שלך עם האישה שלך מי שלא נאה לו שימצא את עצמו רושם פה בגי60 כשאתה תהיה עם משפחה וילדים ואני אבוא אליך עם הילדים שלי ואתה וארז תקחו אותם לגינה ואני והאישה שלך נרכל עליכם איך היה אתמול בעשיית עוד ילדים
רק תעשה ליטובה תעברו לגור במרעז שיהיה לנו נוח אלל תתן לקנאה שלהם להפריע לך

bllog master

New member
../images/Emo13.gif לירן דפקת נאום

וואלה יש המון ממה שאמרת,אני מסכים איתך בהרבה מהדברים( אך יש פה מילת אבל). .. אבל למה ישנם אנשים טובים שמגוננים על אלה שלא מכבדים איש את רעהו פה היא הבעיה , לחנך וללמד מישהו זה בלתי ניתן להשיג ואי אפשרי. חשוב שידעו שיש דרך אחת וזה המינימום שאפשר לעשות לנסות ככל האפשר ללכת לישון עם מצפון נקי. וכן אחי אתה צודק הבלוגים השתנו והחוקיות זה מיום ליום גורע ולא כמו שהיה פעם כי יש גולשים(רוכבים) שמושכים את המושכות לאן שהם רוצים בבלוג ורוכבים על הסוס בכיף שלהם כי אני חושב שהסוס הזה מתחיל להיות ממושמע והולך לפי המסלול שלהם חבל שהסוס לא חמור
. חג שמח קח את הכל באיזי וגם סוס יכול להכשיל רוכב.

חחחחחח

לא ראיתי שפתחת שרשור וגם אני פתחתי אולי כבר תענה לי לפון די להתייחססססססססססססססס ולקחת ללב מאמי אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךך

לירן כנס חמודי

הגועל הזה היה קיים אבל לך היה נוח להיות בוא צער לי להגיד לך פשוט שחית בוא והיה לך נוח עד שהתחלת לשקוע בגועל הזה במקום לפתוח תעניים ולא לקחת כל מה שקבלת בחינם בלי לריח שזה לא בסדר כאחת שמאוד מחבבת אותך קשה לה לקלוט אותך באמת איך או איזה אומץ יש לך עכשיו לפתוח תפה? מה זה חדש לך או מה קרה לך? אני אישית פגוע בתפוז לאורך כל השנים שמה לב איך פוליס זה או אחר מופעים רק אחרי שאני מקבלת צרור של קללות או דברי נאצה או כאן בפורום חופשי נתנו לי לחוש שאני אפס אחד גדול אבל תודה לאל שנותן לי כוח להאמין שאני אדם טוב ושום אדם בתפוז או משתתף לא יכול לקחת לי תכוח האישי שלי ומזה לירן תצא מחוזק ותלמד להיות אתה ושלא יכתובו לך מה ואיך להתנהג שמור על כבוד אפרופו כבוד כל טוב

../images/Emo45.gifצ../images/Emo45.gifו../images/Emo45.gifד../images/Emo45.gifק../images/Emo45.gif

ביותר,
ל
י
ר
נ
ו
ש
נ
ש
מ
ה
ש
ל
י
- אין לי אפילו מה להוסיף, כיסית את כל הנקודות וחוץ מכך, כל תוספת רק תגרע מכל מה שציינת - כי באמת סיכמת זאת באופן מושלם!!!! ולהבדיל....
ל
י
ר
ן
ו
א
ו
ש
ר
ת
מ
ק
ס
י
מ
י
ם
ש
ל
י
!!!! מאחל ו
מ
ב
ר
ך
לכם
א
ה
ב
ה
בלתי-נלאית ובלתי-נדלית -
א
ה
ב
ה
בריאה,
מ
א
ו
ש
ר
ת
, שכל שבריר של רגע
ת
א
ה
ב
ו
זו את זה יותר משבריר הרגע שלפניו ופחות משבריר הרגע שלאחריו - כמה שיותר, לאורך זמן - בעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
!!!!
מ
א
ו
ש
ר
ב