גונל

פּוֹנְג

New member
בפעם הראשונה גם לי היה גירוי בבטן

בפעם השנייה מיד אחרי ההזרקה עשיתי מקלחת חמה עם הטוש על הבטן מאז אין לי יותר גירויים לפחות לא מהמונוגון (עכשיו הצטרו עושה לי את זה
)

דיבית

New member
לכל הבנות היקרות תודה!

בסוף הלכתי לאחות והיא הזריקה לי בטוסיק - לא כאב בכלל אולי קצת שרף החומר אבל אחרי כמה דקות כבר שכחתי. בעלי מאוד רוצה להזריק לי אבל אני קצת מפחדת... תודה לכולכן על התגובות, אם הן לא עזרו אז לפחות אני יודעת שאני לא לבד!

דיבית

New member
כוריגון

היי האם זה נכון שכוריגון כבר לא נמכר בישראל, אך תכשיר דומה משווק כיום תחת השם פרגניל? האם יש למישהי ניסיון עם מוצר סינתטי בעל פעילות דומה בשם אובידרל?

זהבית א

New member
אוביטרל

לי יש ניסיון עם אוביטרל. הרבה יותר מוצלח מכוריגון, צריך רק אמפולה אחת, ואפשר להזריק באופן עצמי לבטן. לא כמו הכורגון שמוזרק רק לשריר וצריך אחות ב23:00

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה ראשית אחת ליומיים שלושה, אלא לשרשר הודעות. הפרגניל והאובטירל משווקים במקום הכוריגון. נועם

נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאוביטרל ופרגניל- בקשה

מי שמשתמשת באחד משני החומרים האלה מתבקשת לרשום לי את שם התרופה בלועזית בדיוק כמו שהיא רשומה על האריזה. תודה נועם

למעלה