גונל

דיבית

New member
גונל

היי בנות! אני עומדת לפני טיפול ראשון של גונל+הזרעה. רציתי המלצות לגביי ההזרקה של הגונל. איפה הכי מומלץ להזריק (בטן, ירך, ישבן)? האם כדאי להזריק לעצמי או שבעלי יזריק לי?

בולה101

New member
הכי טוב בבטן

אני הזרקתי רק בבטן. ואם את מרגישה שאת יכולה להזריק לבד לדעתי זה הכי טוב. סה"כ לא צריך לכאוב. פשוט לערבב את החומר, להחזיק צמיג בבטן ולהזריק. בהצלחה

7נתי7

New member
קודם כל בהצלחה!

אני מעדיפה בבטן. הכי פחות כואב. לי מאד מאד כואב אז אני לא מסוגלת להזריק לעצמי ולא רוצה שבעלי יזריק לי כי אני פוחדת לחבר אותו לכאב ולשנוא אותו. אני יודעת שזה משונה אבל כזו אני. מבחינת נוחות הכי נוח שתנבי ללמוד להזריק לעצמך אם את מסוגלת או שבעלך ינסה. מה שלא יהיה,נא לחזור עם בשורות טובות בקרוב!! בהצלחה נתי

נדיני

New member
בטוסיק...

אני מזריקה בטוסיק, או יותר נכון בעלי מזריק לי. במחזור הראשון של הטיפולים זה מאוד כאב אבל עכשיו קצת פחות, האמת היא שאני מעדיפה שהאחות תזריק לי ואז זה ב-כ-ל-ל לא כואב. נכון, זה קצת לא נוח, כי צריך להגיע אליה כל יום, אבל זה עדיף על הכאבים. לגבי הבטן, לא ניסיתי, אבל רק המשבה מעבירה בי צמרמורת. אני חושבת שזה עניין מאוד אישי, אם את מסוגלת תלמדי להזריק לעצמך בבטן ואז לא תהיי תלויה באף אחד! בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה ומקווה שלא תסבלי יותר מידי!

סנונית 1

New member
אני הזרקתי בבטן

בהתחלה האחיות הזריקו לי ואז באחד הטיפולים בעלי הזריק לי והיה יותר מדיי עדין איתי שכל זריקה לקחה שעה אז חזרתי לאחות שם אני לא מעניינת אותם הם תופסים תוקעים ומעיפים אותך הביתה. תנסי גם וגם ותלכי על מה שהכי פחות כואב כי אמנם הזרקתי בשרות אחות אבל זה טירטור נוראי. ושיהיה המון המון בהצלחה ובשורות טובות.

סנונית 1

New member
שכחתי עוד משהו...

אם את או בעלך מזריקים תיקני משחה שקוראים לה אמלה 5% תמרחי על מקום ההזרקה בנדיבות שימי ניילון נצמד ותחכי בערך שעה ואז זה כואב הרבה הרבה פחות. בהצלחה.

צוג29

New member
גונל

היי דיבית, אני הזרקתי לעצמי בבטן מהזריקה הראשונה . התהליך היה פשוט מאוד וגם לא כאב לי בכלל. מקווה שגם לך יהיה דומה. מעבר לכך ההזרקה לבד נתנה לי תחושה של שליטה על המתרחש וזה די נחמד (אם אפשר לקרוא לכל מה שקורה כאן נחמד...). בהצלחה !!!

מם 1971

New member
לקחת לי את המילים ../images/Emo45.gif

כל מילה של צוג, כאילו אני כתבתי...

תולו

New member
בטן וירך

לפני המחזור זריקות האחרון הזרקתי רק לבטן - ממש פשוט, לא כואב בכלל, ובעיקר - את לא תלויה באף אחד. במחזור זריקות האחרון הזרקתי לירך - קצת יותר כואב (כי זה שריר), והסיבה היא כי הזרקתי גם גונל וגם מנוגון ומנוגון ידוע כלא נעים בבטן. לקח לי איזה 2 -3 זריקות עד שלמדתי לעשות את זה בלי להכאיב לעצמי יותר מדי ובלי "כחולים". תעשי קורס מזורז אצל האחות בקופה, ואת תמיד מוזמנת להשתמש במצגת פה בפורום שמדריכה איך לעשות את זה - מצגת גאונית, עם תמונות וכאלה.

פּוֹנְג

New member
אפרופו צמיג ובטן... אתן מכירות את

התשדיר של משרד הבריאות: "הלו, צמיג, אתה שם?"

מם 1971

New member
אני מזריקה גונל ומונוגון לבטן

המונוגון, במידה ומוזרק לאט, אינו כואב גם בבטן.

דנה121

New member
בבטן, לי לא כואב בכלל

בבטן, לי לא כואב בכלל. בפעמים הראשונות זה מוזר ומפחיד אבל בסך הכל לא כואב. כדאי לפחות לנסות, הייתרון הגדול, מרחב תמרון גדול ושמירה על אורח חיים שגרתי. בהצלחה

../images/Emo26.gifמה לא ב'סדר בבטן שלי../images/Emo35.gif

אני לא מצליחה להבין איך זה שרובכן מזריקות בבטן וכל כך מרוצות... ואני...זה (5 מנוגון) עושה לי מיד לאחר ההזרקה גירוי במקום, ואח"כ יש כאב כזה לא נעים מסביב לאזור המוזרק... שרון

Big Mama 1

New member
מה שלא בסדר בבטן שלך

לא בסדר גם בבטן שלי!!!
בעלולי מזריק לי את המנוגון רק לטוסיק, כי גם לי זה עושה אדום נפוח ומגורה מאוד. את בחברה טובה

למעלה