התקופה שבה הוא עשה את הסרט שאיפות
S Sahar 11 New member 29/7/06 #22 אממ יכול להיות לפעמים הם שמים שידורים חוזרים מלפני חודשיים ככה. צריך לבדוק תמיד שיש
M miss depp New member 29/7/06 #23 שאלה יש לי כבלים פיראטיים אז תסלחו לי על השאלה הבאה.. מי זה לטרמן הזה? סבבה שיש לו תוכנית..איפה היא משודרת? ובאיזה שעה ויום?
שאלה יש לי כבלים פיראטיים אז תסלחו לי על השאלה הבאה.. מי זה לטרמן הזה? סבבה שיש לו תוכנית..איפה היא משודרת? ובאיזה שעה ויום?
M miss depp New member 29/7/06 #24 אהה..ותודה על התמונות אני אוהבת את הסטייל של גו'ני אבל הפעם הג'קט לא היה הכי מוצלח .. מזכיר את הג'קט שהיה לי שהייתי קטנה ..יאק!!
אהה..ותודה על התמונות אני אוהבת את הסטייל של גו'ני אבל הפעם הג'קט לא היה הכי מוצלח .. מזכיר את הג'קט שהיה לי שהייתי קטנה ..יאק!!
S Spirit Bear New member 29/7/06 #26 נכון שהסטייל שלו יפה?! גאאד הוא כל כך מדהים!.... וחמוד.. והאאא....
M miss depp New member 29/7/06 #35 הסטייל שלו מדהים! אני מקווה שזה באמת הוא שמתלבש ולא משהו שאומר לו מה ללבוש כמו רוב שחקני הקולנוע...: /
הסטייל שלו מדהים! אני מקווה שזה באמת הוא שמתלבש ולא משהו שאומר לו מה ללבוש כמו רוב שחקני הקולנוע...: /
S Sahar 11 New member 29/7/06 #32 יש לו תכנית אירוח היא משודרת רק בהוט, בערוץ Xtra hot [ערוץ 5] וכל יום יש שידור בשעה 13:40
D Dead Scene New member 29/7/06 #38 אני חושבת ששני בדקתי. יום ראשון כתוב שסקרלט ג'והנסן מופיעה. אבל יש מצב שזה בראשון אז אני ממליצה לבדוק
אני חושבת ששני בדקתי. יום ראשון כתוב שסקרלט ג'והנסן מופיעה. אבל יש מצב שזה בראשון אז אני ממליצה לבדוק
B Banana4U New member 29/7/06 #20 ../images/Emo99.gif הוא כזה חתיךךך ~!@#$%^&*)(_+ והוא ממש אבל ממש לא נראה בן 40 !! הוא נראה הרבה יותר צעיר !! חח כייפ לו P: טנקיוו
../images/Emo99.gif הוא כזה חתיךךך ~!@#$%^&*)(_+ והוא ממש אבל ממש לא נראה בן 40 !! הוא נראה הרבה יותר צעיר !! חח כייפ לו P: טנקיוו
T The £unky §tar New member 29/7/06 #21 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo45.gifנכון ותודה
A annafff New member 29/7/06 #25 יוווווווווו הוא כל כך חתיך!../images/Emo99.gif תודה רבה על התמונות!!!!!!!!! יש לו סטייל כל כך יפה! זה לא נורמאלי! אני כל כך אוהבת איך שהוא נראה.... יפה לו ככה עם השיער.... בובי מושלם אחד........ אוי הוא כל כך יפה! ושוב תודה רבה!
יוווווווווו הוא כל כך חתיך!../images/Emo99.gif תודה רבה על התמונות!!!!!!!!! יש לו סטייל כל כך יפה! זה לא נורמאלי! אני כל כך אוהבת איך שהוא נראה.... יפה לו ככה עם השיער.... בובי מושלם אחד........ אוי הוא כל כך יפה! ושוב תודה רבה!
S Spirit Bear New member 29/7/06 #33 שאלה: מזת'ומרת בקרוב אצלנו?? היש שמועות או ידיעות שהוא מגיע?????