ג'וני אצל לטרמן בקרוב אצלנו מחוץ לאולפן
א אור מרום האחת New member 28/7/06 #6 פששששששששששששש.. תודה על התמונות.. איזה כוסון... אהבתי ת'גקט....גרררררררררררררררררררררררררר
B bobit marely New member 29/7/06 #27 חחח זה ניראה כאילו הוא פונה לאלוהים או משו ואמר לו "מה עשיתי לעזאזל שאתה מפיל עלי את זה?!?!?" (אינלי מושג לגבי מה...אולי לגבי ונאסה
חחח זה ניראה כאילו הוא פונה לאלוהים או משו ואמר לו "מה עשיתי לעזאזל שאתה מפיל עלי את זה?!?!?" (אינלי מושג לגבי מה...אולי לגבי ונאסה
מ מישמיש כתומה New member 28/7/06 #14 שמעו, מה אני אגיד הבנאדם פשוט נראה טוב!!! למרות שאני לא מהחסידות של הלוק שיש לו בזמן האחרון (מאז... חלון סודי נדמה לי? כל המראה הקצת הומלסי) הפעם הוא פשוט נראה מדהים. אחלה תמונות, תודה!!!!
שמעו, מה אני אגיד הבנאדם פשוט נראה טוב!!! למרות שאני לא מהחסידות של הלוק שיש לו בזמן האחרון (מאז... חלון סודי נדמה לי? כל המראה הקצת הומלסי) הפעם הוא פשוט נראה מדהים. אחלה תמונות, תודה!!!!
א אור מרום האחת New member 29/7/06 #15 הוא מתלבש מוזר אבל בגלל שגם אני מוז רה אני אוהבת ת'לבוש שלו......חחחחחחח (אוי חשפתי את עצמי....חחח) יש לו מראה מיוחד... סטייל משלו....ואני אוהבת את זה כי זה מראה שלא איכפת לו מה חושבים עליו....
הוא מתלבש מוזר אבל בגלל שגם אני מוז רה אני אוהבת ת'לבוש שלו......חחחחחחח (אוי חשפתי את עצמי....חחח) יש לו מראה מיוחד... סטייל משלו....ואני אוהבת את זה כי זה מראה שלא איכפת לו מה חושבים עליו....
מ מישמיש כתומה New member 29/7/06 #16 שמעי עם הג'קט הזה... והג'ינס הזה ... אני לא רואה מישהו שיחשוב שהוא נראה רע!!