אני עייף!
אני לא מאמין בחוקים המטומטמים הללו, קשה לי לחיות לפי חוקים שפועלים נגדי. לפי החוק, צריך לשרת בצבא ה"הגנה" של ישראל, חוק מפגר! לא רוצה לשרת, ולעזאזל, אני אפילו לא צריך סיבה! אני פשוט לא אשרת חוקים של סוטים. אני לא רוצה להיות חלק מהחברה הזאת, או כל חברה מעוותת אחרת. הפתרון של לעבור ארץ, קצת מסובך וממש לא עוזר. יש לי צבא שאני צריך להשתמט ממנו, כסף שאני צריך להרוויח, למצוא ארץ שתרצה לקבל אותי וכ"ו. כואב לי שאנשים מתנשאים כמוכם, באים וסתם משחקים אותה חכמים. "פשע זה אסור, זה רע" מה אתם בני 6 לעזאזל? כל העולם מלא בפשע. הממשלה המסריחה שקובעת פה את החוקים היקרים שלנו, הממשלה שקובעת ת'נורמות שלכם, פושעת! כולם פושעים, אתם פושעים בכך שאתם חלק מהמדינה, תעברו ארץ לעזאזל! אני ממש כועס, גם עייף. למה שאני לא אגנוב, אני לא פוגע באנשים, אולי חוץ ממנהלי הרשתות. סתם שתדעו, לא מפטרים עובדים בגלל גניבות, לרוב אפילו לא מרגישים בהן. קשה לי לראות אתכם, שואפים לצדק וכ"ו. ממתי חוקים הם חלק מהצדק? משחר ההיסטוריה אנשים פעלו כנגד החוק והצו בשביל הצדק. שטויות במיץ עגבניות שאני מתלהב קטן, אתם המתלהבים. אתם אלה שבאים מלמעלה ומטיפים לי מוסר. מה אני צריך ת'מוסר העלוב שלכם? מוסר שמותאם לכלל. לא מעניינים אותי חוקים, יש לי ת'מוסר שלי! המוסר שלי עדיף על כל החוקים. המוסר של כל אדם עדיף על פני החוקים המסריחים, תסמכו על עצמכם. אל תתנו לאיזה חוק טיפשי לעצור אתכם! - אני אמור לפעול נגד החוקים עם החוקים? הכוונה זה שאני צריך לנסות להפיל את החוקים על-ידי כך שאני אפעל לפיהם? השתעבדות וסגידה לחוקים המכוערים פירושם שיחרור וחופש? ממש שטויות...