גומחא

גומחא

האם תרשה לי לחבק אותך חיבוק אחרון? האם תתיר לי להתיר מליבי את הכבלים? אין אהבה חזקה מזו ואין כאב גדול מזה של ההכרה בעובדה שהגיע זמני ללכת אנא, שמור לי מקום בגומחא קטנה בליבך בסדק קטן, בחריץ כדי שאוכל לשוב ולהציף אותך באהבה כשיגיע היום.
חדשה בפורום, מקווה שתקבלו אותי בזרועות פתוחות...
כותבת שירה כבר כמה שנים, אפילו יש לי בלוג עם מעל 130 שירים (בינתיים) לא יודעת אם זה מקובל, אבל אשמח להערות והארות. איך זה שלא גילו לי שיש פורום כזה?

../images/Emo24.gif

חבק אותי חזק תן להרגיש אותך לחוש בזרעותיך להריח את הריח הטבעי שלך חבק אותי חזק ונגב הדימעה שמעיניי נשרה רוצה לחוש בחום גופך להרגיש שאני הכי מוגנת שאני הכי מאושרת כשבזרועותיך אני מחובקת
ברוכה הבאה כוהנת
יש לך כתיבה מדהימה ובלוג נפלא שבת שלום

יערית 1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

עוטפת יומי בחיוך מתוק, מנסה להסתיר כאב עמוק, מזוית עיני בסתר מוחה דמעה, כובשת בתוכי יבבה חנוקה. זכר דמותך המלטפת, מגע שפתיך ומבט בעיניך חיוך שחייכת וחיבוק שחיבקת באלם פוצעים ליבי ....

טאKילה

New member
רוח קדים...../images/Emo79.gif

רוח קדים במדבר אהבתך מאחורי דיונות הדממה המשיך קולך לזרום להפיק צלילים. , חפנת גופי לתוך זרועותיך אתה מחבק אותי חיבוק אחרון פניך טמנת בשקע צווארי ואת נשימתך עוצר. , עם נוצת רגשות טבולה בכחול דמעתי אספתי מילים בתוגה וכתבתי לך את השתיקה הגדולה. הכהנת הגדולה ברוכה הבאה לשירה אירוטית ואהבה

"רוח קדים"

עושה לי אסוציאציה לשיר שאני מאוד אוהבת, אבל הוא לא שלי אז לא אכתוב אותו כאן. תודה על קבלת הפנים החמה

b a b y s

New member
חיבוק אחרון

האם תרשה לי לחבק אותך חיבוק אחרון? לזכר הימים ההם, הנוראים והיפים, לזכר האהבה הזאת, הנהדרת, שחשנו שנינו... האם תרשה לי לחבק אותך חיבוק אחרון? לזכר הלילה ההוא במיוחד בו ידעתי אותך, בו ידעת אותי, לראשונה... לזכר הלילה שלנו. האם תרשה לי לחבק אותך חיבוק אחרון? לזכר טעם שפתיך, לזכר ריח גופך, לזכר מגע ידיך, האם תרשה לי לחבק אותך חיבוק אחרון לזכר האהבה שהייתה ואיננה? הכהנת הגדולה כתבת נפלא, ברוכים הבאים לפורום שירה אירוטית

שמים1

New member
התרשה לי?

התרשה לי להביט בעינייך להעיר מתוכך מלאכים רדומים, לטלטל טלטלה עזה את נימי נשמתך לרחף יחדיו לעולמות רחוקים ?. התרשה לי לצייר לנו פתיחות מושכת בחבלי קסם את שנינו לתוך סערת רגשות, ליפול אחד לזרועות השני רועדים מתשוקה. התרשה לי? ברוכה הבאה הכוהנת הגדולה לפורום שירה אירוטית ואהבה

גדעון היחידי

New member
מנהל
תחושה. יש בי תחושה כי בינינו, לא נאמרה עדיין המילה האחרונה. תניני ואלחש לך עוד מילות חיבה אז אסוג ואעלם לנצח בתוך האפילה כי מהם חיי ללא אהבה.

אסור

כמו נרות שבת או חג כמו מדורה של ל"ג בעומר כמו זיקוקים של סוף שנה אסור לגעת ולא להתקרב רק להביט כמו ורד אדום וקוצני כמו חתול יפה וטורף כמו ממתק ערב לחֵךְ מפתה ומסוכן חושני ואסור אסור פשוט אסור

גדעון היחידי

New member
מנהל
אסור - מותר. כשבעלת הפודלית המתוקה שלא הייתה רתוקה בשלשלת, עמדה להיכנס למונית פנה אליה הנהג ואמר: "אסור מותר, מותר אסור". . על כנפי הדמיון: הכל מותר. דבר לא אסור. .

למעלה