גולשת בולשת

aaa123

Member
במקרה הזה לא דובר על העמדה לדין על

בסיס פנטזיות. אין פה ויכוח שלא מתקבל על הדעת שיעמידו אדם לדין רק על סמך דברים שנכתבו ביומן או על סמך זה שסיפר דברים אלו לפסיכולוג שלו. זה לא המקרה.

soulbird

New member
מדובר פה באבריין

פוטנציילי בעצם לא אבריין כי פידופיל הרבה יותר חמור מאבריין לא הייתי רוצה לתת לו הזדמנות לממש את הפוטנציאל הזה. אפילו אם התגובה שלי אולי תהיה חמורה עדיף תגובה חמורה מלא להגיב בכלל. ולהגיד חלילה לי לפגוע בחופש הפרט. משום מה אני נזכרת במקרה של אמנה מונה.

soulbird

New member
אני גם נזכרת ב רוצח איגאל אמיר

רוצח רבין ז´ל האם מרגלית הרשפי הייתה צריכה לקחת אותו ברצינות כאשר סיפר לה על כוונתו לרצוח את רבין ז´ל??? האם היא יכלה למנוע את זה אם הייתה מספרת? או שהייתה פוגעת בזכויות האזרח שלו לדבר על מה שבא לא? את רואה שזה בעייתי ? מצד אחד ניתן למנוע את מיקרי הרצח \אונס אבל מצד שני זה בא על חשבון זכויות אותו אדם. מה עושים הינה לך מוזניים צד אחד מניעת רצח \אונס צד שני זכויות איזה צד מנצח??

Boojie

New member
נו, דוגמה טובה,

כי במקרה של מרגלית הר-שפי בהחלט לא הייתי בעד ההרשעה והעונש שהיא חטפה. יש מצבים שבהם קשה מאד להגיב נכון ולדעת כמה ממה ששומעים קשור למציאות וכמה מזה זה פנטזיות מטורפות, ורוב האנשים שאני מכירה היו פוטרים את זה ב"שטויות, הוא סתם מקשקש מתוך עצבים". אני חושבת שבמקרה שלה פשוט נורא נורא רצו להרשיע מישהו. ובאותה תקופה, כשהתעורר דיון בנושא, אני גם טענתי שמה שלא ברור לי זה למה לא מרשיעים על סמך אותו חוק בדיוק את כל השוטרים שנשים הגיעו אליהם ובכו שהבעלים שלהם מאיימים להרוג אותן, השוטרים לא עשו דבר, ובסופו של דבר הנשים נרצחו על ידי הבעלים. ואם לחזור לענייננו - המון אנשים אומרים "אני ארצח אותו", "אני אחסל אותו" וכדומה. רובם המוחץ לא עושים דבר בנושא. ובהחלט לא מקובל עלי לפתוח פתח להרשעה על סמך כוונות, כי סופו של פתח כזה לאפשר לכל מיני דברים איומים להכנס דרכו.

soulbird

New member
נכן שאצל רובם

אלה הם סתם דיבורים אבל מה תעשי אם האחד שרק דיבר ואיים לרצוח אכן יעשה מעשה? מה אז ? אם משהו שאת מקירה יבוא אליך ויגיד לך אני מתכוון לרצוח את אישיתי היא ממש עיצבנה אותי . מה תעשי? תתעלמי ?

aaa123

Member
כאן היתה הסכמה כללית שאין הצדקה

למעצר בגלל סיבה זאת

היו מקרים כאלה, ובתי המשפט שם

הרשיעו אנשים גם כאשר המלכודת היתה הראיה היחידה נגדם. גם אותי זה מאוד הטריד. המחשבה שיש אנשים שעושים באופן גלוי ומוצהר עבודה של שוטרים מבלי שהם כבולים במערכת החוקים וההיררכיה המשטרתית זו מחשבה מאוד לא נעימה. מצד שני, יש לי גם חשד כבד שהיא סתם יושבת ומנהלת שיחות סקס כל הלילה, ומוכרת לבעלה שהיא מחפשת פדופילים.

soulbird

New member
אז מה עדיף??

איך את היית מציעה ללקוד את האנשים האלה לפני שיהיה אסון? תציעי את בבקשה מה הפיטרון שלך. בתודה מראש

wasaby

New member
נדמה לי ש entrapment

תקף רק אם בוצע על ידי עובד של רשויות אכיפת החוק. כלומר מותר לאזרח לבצע אותו. המשטרה האמריקאית יכולה לנצל את הפרצה הזאת על ידי שליחת פושעים שנלכדו להפיל את חבריהם בפח (לומדים לפעמים מסדרות משטרה).

למעלה