גולשת בולשת

soulbird

New member
גולשת בולשת

מסע הציד של ג´ולי. ביום עקרת בית אמריקנית בשעות הלילה ציידת פידופילים.ראיון לאון ליין.

Yarik N

New member
איזו אשה נפלאה../images/Emo68.gif

אני לא יודע אם הכתב (זכר) ניסח בעצמו, העתיק מהעיתון האמריקאי את הניסוח או שאמרה זאת הגב´ פוזי בעצמה: אבל במשך היום היא מטפלת בבעלה, יועץ מחשבים (היא מטפלת בו כי לו יש מקצוע), מבשלת לו את הספגטי האהוב עליו..... (בלי קשר לנאמר בכתבה
, שתמשיך לצוד
)

soulbird

New member
למה לקטול למה

היא עושה עבודה חשובה למה אי אפשר לפרגן להגיד כל הכבוד?? לזה התכוונתי שאמרתי למצאו את הרע בכל דבר אני אישית חושבת שמגיע לה
. טוב נו אבל מי אני בכלל?

טל קר

New member
גם בספר שאני קוראת עכשיו, על נשים

בפוליטיקה המקומית, מתארים את התופעה שבשל לחצי החברה נשים חוששות לפעול מבלי להציג במקביל עד כמה הקריירה לא פוגעת כהוא זה בהיותן אמהות מושלמות ונשים מושלמות לבעליהן. (משהו בסגנון של "אמנם אני סגנית שר הבטחון/שרת החינוך/ראש עיריה/ אלוף בצבא/ מנכלית של חברה גדולה אבל אני עדין מבשלת, מכבסת, מנקה ומכינה פסטה לבעלי וקציצות לילדי")

soulbird

New member
for the love of god

אני לא רואה בזה שום דבר שלילי . בסח הכל אישה שעושה עבודה חשובה בלהוציא את ה"חולרות" מהרשת . למה לא להגיד כל הכבוד. אז מה אם היא גם מבשלת עוזרת לילדים ותומחת בבעלה so what? זה הופך אותה לחלשלושית?

הבעיה שכל עבודות ההתנדבות מהסוג

הזה הן בעצם תחליף לעבודה אבל בלי התגמול שמקבלים עבור עבודה בשכר . זה לא מקנה לה בטחון כלכלי (למקרה שבעלה יעזוב אותה) או בטחון תעסוקתי. ובעולם שבו מעריכים ההערכה נמדדת בתמורה שמקבלים עבור עבודה, עבודות ההתנדבות מהסוג הזה זה עוד גטו נשי, שדוחק נשים לשוליים הציבוריים והכלכליים. זה עוד אחת מהמטלות הנשיות שנשים עושות עבור אחרים, ללא גמול כספי או הערכה לתרומה שלו לקהילה.

aaa123

Member
אם הוא יעזוב אותה היא תוכל לתבוע

דמי מזונות כך שזה כן מקנה לה מידה מסויימת של בטחון כלכלי. התגובה הביקורתית כלפי העובדה שהיא עקרת בית יוצרת תחושה כאילו הפמיניסטיות נגד האפשרות של נשים להיות עקרות בית. אין לי התנגדות לביקורת על החברה שיותר דוחפת נשים מגברים לתפקיד של עקרת בית אבל אני לא חושב שזה נכון להכניס ביקורת כזאת בתגובה לסיפור שהעיקר בו הוא לא העובדה שהיא עקרת בית אלא העובדה שהיא נלחמת בפדופילים.

Yarik N

New member
ציפור קיראי את מה שטל כתבה כאן

זה בדיוק מה שמפריע. עם כל הכבוד לעבודתה הנפלאה שהיא מבצעת יכלו להשמיט את המשפט האידיוטי הזה שבא להראות לנו שהיא עדיין אשה שתפקידה לטפל בגבר ולבשל לו את הספגטי שהוא הכי אוהב.

aaa123

Member
אני חושב שהפמניזם צריך להתמקד

בלגיטימציה לגברים לשמש בתפקיד של עקרת בית ,ולא במה שנשמע כדה לגיטימציה לנשים לשמש בתפקיד של עקרת בית. אם זה היה גבר שמשמש כעקרת בית ,ועושה בדיוק את אותה עבודה אז אני לא חושב שהיו תלונות על העובדה שמוזכר שהוא מבשל לאשתו את הספגטי שהיא הכי אוהבת. תלונות על המשפט שמציין שהיא מבשלת לגבר שלה את הספגטי האהוב עליו לא ישכנעו את החברה להתנגד לנשים עקרות בית אבל יכולות ליצור רושם כאילו הפמיניסטיות מתנגדות לנשים עקרות בית וליצור עוינות מיותרת כלפי הפמיניזם. אני לא מתכוון לשמש בתפקיד של עקרת בית אבל לדעתי גברים או נשים שכן משמשים בתפקיד כזה ראויים להערכה כך שגם אם מדובר בגבר וגם אם מדובר באישה בהחלט ראוי שהעיתון יציין את זה.

אתה צודק, אבל שוב זה מצב כזה

שאף פעם לא תקרא כזה דבר על גבר, וזה מקומם שמרגישים תמיד צורך להדגיש את זה אצל נשים. הבעיה שלי היא לא עם עקרות בית. כל בן אדם ובן אדם צריך לבחור מה שמתאים לו. הבעיה שלי היא עם ההחלטה של העיתונאים להדגיש את זה.

Yarik N

New member
אם הגבר היה מבשל לאשתו את הספגטי

שהיא הכי אוהבת זה לא היה מוזכר כלל או מוזכר כדבר תמוה הבא להעיד על נאורותו של הגבר אשר היה זוכה להערכה. בכתבה הזו לא היה כל צורך להזכיר זאת, זה הוזכר רק כדי לצייר את אותה "ציידת" כאשה נורמאלית. וכאן הבעיה. (בסגנון של בבוקר סטודנטית / מורה בערב זונה.... הנורמליזציה של השונה)

Boojie

New member
כמובן שזה היה מוזכר.

"איש נשך כלב" תמיד מוזכר. היה מוזכר בהתפעלות אינסוף איך הגבר המודרני והרגיש הזה גם מבשל לאשתו את הספגטי.

soulbird

New member
מה רע באישה שמבשלת

לבעלה . מחריכים אותה??? היא רוצה לבשל לו ולפנק אותו להיות שם בשביל משפחתה. תתרכזו במה שחשוב --- עוזרת לתפוס חולרות

soulbird

New member
טוב נראה לי שאתם

מפספסים את העיקר את ומעדיפים להתרכז בזה שהיא מבשלת ספגטי לבעלה.

Boojie

New member
סליחה שאני שואלת,

אבל מה שהאשה הזו עשתה (לפתות גבר להיפגש איתה בתואנה שהיא נערה צעירה), זה לא מה שמוגדר בחוק האמריקאי entrapment? כי עד כמה שאני מבינה את זה, זה כן, וזה לא ממש תופס בבית משפט. מעבר לכך, קצת קשה לי לקבל את הרעיון של מעצר על סמך "כוונה לפתות ולתקוף קטינה". כל עוד האיש לא עשה דבר שיצדיק את זה, אי אפשר לדעת אם אכן הוא היה עושה את זה בסוף (הרבה נסוגים ברגע האחרון, מתוך חשש לממש באמת את הפנטזיות שלהם). נכון, זו בעייה, כי בהחלט עדיף למנוע לפני ולא להעניש אחרי, אבל עדיין הגישה הזו נראית לי בעייתית, בלשון המעטה.

soulbird

New member
לא עדיף לתפוס אדם כזה

לפני המעשה ? ברור שהוא לא נפגש עם ה"בחורה" כדי לשתות
. בעייתי נכון אבל עד שלא ימצאו דרך אחרת ללקוד אותם זה מה יש. וטוב שכך.

Boojie

New member
זה נורא נורא בעייתי.

לא בגלל ה"פרטיות" שאמורה להיות באינטרנט (כבר מזמן נגמלתי מאשליות בעניין הזה), כי אם בגלל הדבר הקטן והשולי שקרוי זכויות אזרח. האם את רוצה לתת פתח למדינה להרשיע אותך על עבירה שלא ביצעת, אלא התכוונת לבצע? ומה מספיק כדי לקבוע את הכוונה שלך? תכתובות באימייל? הגעה לזירת הפשע המיועדת? איך בדיוק קובעים שאכן התכוונת לבצע את הפשע, ולא, נגיד, לדבר הרבה דיבורים גדולים ולהשתפן בדרך? ואגב, אדם בן שלושים ומשהו שנפגש עם בחורה בת 14-15, כשמטרתו המוצהרת של המפגש היא סקס (ועד כמה שהבנתי, זו היתה מטרתו המוצהרת של המפגש), עובר על החוק אם הוא שוכב עם קטינה, אבל לא ברור לי מאיפה הוציאו את "כוונת תקיפה" (שהרי לפי תיאור המקרה, ברור שהוסכם על השניים שמטרת המפגש היא סקס). האם סקס עם קטינה הוא אוטומטית תקיפה? ואני מזכירה שמדובר בארה"ב, שלמרות כל החוקים, יש בה כמות גדולה מאד של קטינות שמתחילות בחיי המין שלהן בגיל ממש ממש מוקדם ולא ממש עושות חשבון לגיל. גם מהבחינה הזו הנושא בעייתי בעיני. אני לא הייתי רוצה שייפתח למדינה פתח להרשיע אדם על סמך כוונות שלא הוכחו דיין. בדי והותר מחקרים נמצא שכוונות והכרזת כוונות לא בהכרח קשורות למעשים בתכל´ס. ולא ממש ברור לי מי הוא שמפרש את הכוונות, שמוצא כוונת תקיפה בפגישה שהמטרה שלה הובהרה מראש ולא נעשתה ברמייה.

soulbird

New member
טוב אולי זה בעייתי

אבל איזו עוד דרך יש ללקוד אנשים כאלה לפני המעשה? אולי חופש או זכויות הפרט נישללים במקרים כאלה??

Boojie

New member
אני מסכימה אתך,

והלוואי שהיתה דרך קלה לפתור את הדילמות האלה, אבל אין. ככל שנותנים למדינה יותר כוח נגד פושעים, כך נותנים לה גם יותר כוח לפגוע בזכויותיהם של חפים מפשע ושל אזרחים באופן כללי. אין אפשרות למנוע את זה לגמרי. תגידי לי את אם היית רוצה שיווצר מצב שבו המדינה תהיה רשאית לעצור, לשפוט, להרשיע ולכלוא אותך על סמך כוונות שלך, אפילו אם אותן כוונות היו רק פנטזיות, אפילו אם לעולם לא היית באמת מוציאה אותן לפועל, ואפילו אם אין כל דרך להוכיח שבאמת התכוונת. הדיון הזה עלה פה בצורה אחרת, לגבי עבריין המין שהוזכר בפרשה אחרת, שנשפט והורשע בגלל שהוא כתב יומן שכלל פנטזיות פדופיליות. את בטוחה שאת רוצה לאפשר למדינה להרשיע אותך על יסוד פנטזיות, ולא על יסוד מימושן? מה הלאה, תספרי לפסיכולוג שלך שיש לך פנטזיות להרוג את הבוס שלך, ופתאום יעצרו אותך, ישפטו אותך ויאסרו אותך על כוונה לרצוח?

למעלה