גולשים יקרים!

Dirrrty

New member
אוקיי אז בשביל זה אני פה!!!

חחחחחחחחחחחחחח....... באתי להתסיס את הפורום עם כמה מריבות בא לכם??? חחחחחחחח.... כמה שאני רוצה שייסגר הפורום אבל אני מרחמת עליכם כי אתם חמודים... אז אני מוכנה לעזור לכם ולגרום לכולם להגיב ולהיכנס... רוצים שאני אתחיל או שאתם כבר מסתדרים?

אור P

New member
גדולים אתם...

רק חבל שהייתם צריכים להגיע לדבר סגירה כדי להתחיל להתסיס ולפרסם את הפורום... לא נורא, חבר´ה...

Dirrrty

New member
כמה שזה כיף להיות רעה...../images/Emo46.gif../images/Emo8.gif

אוף... איזה באסה... אתם מסתדרים... טוב לא נורא נתחיל מריבות בכל מקרה... ג´ניפר נראית קצת מלוכסנת בקליפ החדש, לא? כמו אסקימוסית או משהו כזה... (אני רצינית עכשיו...) בלאאאאאט! משעמם פה!! איפה הימים שהיינו רבים? שהיה סבבה להיכנס ולראות קטילות אחד של השני... לדעתי הפורום ראה ימים טובים יותר... צריך לעשות משהו בנידון... צריך להתחיל לריב!!!

Mandyִ

New member
תגידי את בסדר???

את יודעת מה, אני מעדיפה שיסגרו את הפורום (
חס וחלילה) מאשר לראות שרשורים שלמים של הירידות שלך והריבים שאת עושה כאן... אם את נהנית להיות "הרעה", לכי תתלבשי על פורום אחר, טוב? זה כבר מתחיל לעבור את הגבול...

Dirrrty

New member
חחחחחחח חמודים...

לא ראיתם את הקריצה ליד???
חבל... לא האמת שכתבתי את זה בציניות... הייתי רצינית בקשר לעיניים המלוכסנות... בהתחלה זה עוד היה יפה... עכשיו סתם מגזימים עם האיפור... מה, זה לא נראה כאילו היא אסקימוסית?

eranmc

New member
אור אל תדאג..

לכל פורום יש תקופת משבר! מה תגיד פורום סלין דיון שלי עובר תקופה יותר גרועה ממה שקרה פה. אבל שטויות עם פירסום נכון הפורום יעלה ויעלה. תבקש מיניר לשים את הפורום בשער הוא חמוד הוא יסכים.

JENNY2000

New member
אור! על תעשה ת´צעד הזה... פליז...

אנחנו אולי קהילה קטנה אבל מגובשת! על תפריד אותנו!

למעלה