גולני שלי

Misha345

New member
אחחח

אף פעם בחיי עוד לא הרגשתי כמו סבל נפל עליי היחצ"ג אין מזללל אחד קיבל ת'טיל, בטיסט קיבל ת'זוויל והמצב נראה לי לא סביל אמרו לי חברים עזוב פלנ"ט לא בשבילך כי כמה שתסחב יותר הגב ייכאב לך עורב שלי עורב....הגב שלי כואב אחח היו ימים

ReiKo

New member
עננווווווו

אלוהי המפל"ג ענננננננווווווו!!!!!
ותו תו תו טו שהקצינים ימותו וטן טן טן שיקבלו סרטן ותוק תוק תוק שיקבלו שיתוק! מה עוד היה? ברמת הגולן מכינים פריסה, פריסה מכינים בממלכת השדים! לא ינום ולא ישן סרס"פנו השטן **** **** בן זונה אמא שלו בת זונה כל היום היא מוצצת! ובלילה מוצצת!!!!!! :(

r o n 2 1

New member
יש לי מיליוני שירים

אבל אין לי כוח לשיר אותם או לכתוב אותם .

nisanil

New member
אני זוכר רק 2 בתים אחרונים

עם לחן של השיר "אהובתי" אהובתי אני צ'ופרתי ברגילה, אחרי הכל הרגנו 4 חיזבאללה, את יכולה כבר להכין את הסדינים, מי ייתן ולא נצא מהם ימים אהובתי אני ניתקלתי בבלתם, בדרך חזרה עלינו על מטען, את יכולה כבר לקפל את הסדינים, אני חוזר הביתה בתכריכים... בתכריכים.... ויש עוד מלא שירים כאלה

תמיררר

New member
ע"פ הלחן של אהוד בנאי - כולם יודעים

אהובתי אני נמצא הרחק מכאן שוכב בשיח בעמדה בין הכפרים אני נרדם ומתעורר ושוב נרדם ומחכה שיעברו כאן מחבלים אחרי הכל עברו כמעט שלושה ימים של גשם קור, ברד שביזות וחרקים כלום לא שובר עטלפים מחורעים ואת זה ברצועה כולם יודעים כן, כולם יודעים אהובתי אני צ'ופרתי ברגילה בהיתקלות הורדנו חולייה את יכולה כבר להכין את הסדינים אני חוזר ולא נצא מהם ימים אהובתי אני נתקלתי בבלת"ם בפתיחת ציר עלינו על מטען את יכולה כבר לקפל את הסדינים אני חוזר אליך בתכריכים

nisanil

New member
מישהו זוכר את המילים של שיר

די מפורסם מתקופת הלבנון, שיר ארוך ולא 2 אצבעות מצידון... שיר די עצוב

Jan22

New member
הבטחתי ,וכעת אקיים ... מ"ס שירים ..

כן ,מדובר בשירים בשפה לא נאותה ,הווה אומר קללות וניבולי פה ,אבל מה - מדובר בהומור ,כך שאין סיבה למישהו להיפגע ; מי שנגד זה - מומלץ לא לקרוא!! עזבת אותי ילדה קטנה ------------------- עזבת אותי ילדה קטנה (הוס!) הלכת לעיר הגדולה (הוס!) הלכת לעיר הגדולה, למצוא למצוא שם עבודה מצא אותך סרסור בכיר (הוס!) לקח אותך כיכר העיר (הוס!) כל יום קיבלת בין הבלונים, עשו ממך כמה מיליונים אחרי שנים של מכאוב (הוס!) מצאתיך זרוקה ברחוב (הוס!) כל המנוש על הריצפה, הכל נשפך הכל יצא אספתי אותך אל ביתי (הוס!) טיפלתי בך כמו ילדתי (הוס!) אך כשגבר עלי ייצרי, הכנסתי אותך אל מיטתי אחרי תשעה ירחי לידה (הוס!) נולד גולנצ'יק בן-זונה (הוס!) אחרי 18 שנה, הוא התגייס אל הצבא. כן הוא בחר לו רק בחי"ר (הוס!) הוא ישלם את המחיר (הוס!) בחר בחר הוא רק בחי"ר, הוא ישלם את המחיר יא שרמוטה, יא מלעונה, יש שרמוטה יא זונה ... שיר הקצינים ----------- יש לי ארון על הכתף אני קצין שמתקרנף יש לי חצ'קונים בפנים כי עברתי קורס קצינים שעות עומד בתחנה ואף אחד לי לא עוצר פתאום עובר חייל חפ"ש והוא מוציא לי את היד נה נה נה נה נה נה... שעות יושב בישיבות ואף אחד עלי לא שם פתאום עובר גם המג"ד והוא מוציא לי את היד נה נה נה נה נה... 7 כאן קודקוד ------------ כאן קודקוד, תעיר ת'מחלקה, תצאו מהזולה זיהינו מטרה! קודקוד כאן 7, המתן עוד עגולה, החבר'ה כאן בזולה שותים שתייה קרה! 7 כאן קודקוד, כולכם מרותקים, עד שתלמדו לדבר עם קודקודים! קודקוד כאן 7, כולנו עריקים! עד שתלמד לדבר עם וותיקים! קודקוד - מ"פ - מפקד פלוגה

Misha345

New member
עוד קצינים

ביום אביב בהיר וצח ניגש אליי קצין צעיר קצין צעיר ובן זונה שזרק איזו מילה ובפלוגה כמו בשכונה דופקים מכות וגם דקירות ומי ייגיש לו את העזרה על הסכין שבראה הלאה! לתל השומר שם הוא לא יתעורר כבר שנה הוא עם המכונה אחרי זה מתפלאים מדוע לא עוזרים פאק, שכחתי את הסוף!!!!!!!!!!!!!1

ReiKo

New member
יו! שאלוהים יקח אותו!! :)

חחח עזוב אותו קבל את 2 הסתומים של הגדודהנגדים הכי סתומים שידע צה"ל רק שתדע אבל הבן אדם שהכי אהבתי שם מכל המפקדה המסריחה הזאת זה בוהדנה... איזה מותק של בן אדם אמרתי לו את זה איזה נשמה....

r o n 2 1

New member
ריקו נכון הנגד ליד הנגד

שהקים את צה"ל הוא דרוזי או בדואי ?

ReiKo

New member
חחח לא , אבל הוא נראה ערבי

מדבר כמו ערבי ומתנהג כמו ערבי

תמיררר

New member
אוי ואבוי... אכן, תמונות קשות

חח הוא די בסדר. למרות שאף פעם לא הבנתי אף מילה שלו "העכגחעגחל מפרולייט לנגגיגליג פלאטופ ךעגכילכ משפט מג"ד." תמיד כל בדיקת נשק אצלו או אצל סוויסה הייתה איכשהו מסתיימת באיום למשפט מג"ד. אבל... גדוד שקד, לך תבין :)

ReiKo

New member
גדוד של נבלות

אתה יודע מה הייתי עושה למיקי ? הייתי מתקשר אליו מחסוי עומד 5 מטר ממנו ומשגע לו ת'שכל והוא "ההההאאאאאאלוווווו?" "אהההההה?????!!!!" חחח רק הקול שלו אתה נופל...

למעלה