הבטחתי ,וכעת אקיים ... מ"ס שירים ..
כן ,מדובר בשירים בשפה לא נאותה ,הווה אומר קללות וניבולי פה ,אבל מה - מדובר בהומור ,כך שאין סיבה למישהו להיפגע ; מי שנגד זה - מומלץ לא לקרוא!! עזבת אותי ילדה קטנה ------------------- עזבת אותי ילדה קטנה (הוס!) הלכת לעיר הגדולה (הוס!) הלכת לעיר הגדולה, למצוא למצוא שם עבודה מצא אותך סרסור בכיר (הוס!) לקח אותך כיכר העיר (הוס!) כל יום קיבלת בין הבלונים, עשו ממך כמה מיליונים אחרי שנים של מכאוב (הוס!) מצאתיך זרוקה ברחוב (הוס!) כל המנוש על הריצפה, הכל נשפך הכל יצא אספתי אותך אל ביתי (הוס!) טיפלתי בך כמו ילדתי (הוס!) אך כשגבר עלי ייצרי, הכנסתי אותך אל מיטתי אחרי תשעה ירחי לידה (הוס!) נולד גולנצ'יק בן-זונה (הוס!) אחרי 18 שנה, הוא התגייס אל הצבא. כן הוא בחר לו רק בחי"ר (הוס!) הוא ישלם את המחיר (הוס!) בחר בחר הוא רק בחי"ר, הוא ישלם את המחיר יא שרמוטה, יא מלעונה, יש שרמוטה יא זונה ... שיר הקצינים ----------- יש לי ארון על הכתף אני קצין שמתקרנף יש לי חצ'קונים בפנים כי עברתי קורס קצינים שעות עומד בתחנה ואף אחד לי לא עוצר פתאום עובר חייל חפ"ש והוא מוציא לי את היד נה נה נה נה נה נה... שעות יושב בישיבות ואף אחד עלי לא שם פתאום עובר גם המג"ד והוא מוציא לי את היד נה נה נה נה נה... 7 כאן קודקוד ------------ כאן קודקוד, תעיר ת'מחלקה, תצאו מהזולה זיהינו מטרה! קודקוד כאן 7, המתן עוד עגולה, החבר'ה כאן בזולה שותים שתייה קרה! 7 כאן קודקוד, כולכם מרותקים, עד שתלמדו לדבר עם קודקודים! קודקוד כאן 7, כולנו עריקים! עד שתלמד לדבר עם וותיקים! קודקוד - מ"פ - מפקד פלוגה