גולני שלי

גק777

New member
גולני שלי

שלום אני סטודנט (משוחרר טרי) שמכין עבודה על הוואי צבאי. במסגרת עבודתי אני זקוק בהקדם להמנונים של חילות ויחידות כמו גול גולני שלי... או מי שחלם גבעתי... אני בטוח שלכל חייל ולכל יחידה יש את ההמנון שלהם ואני צריך אותם משהו יכול להגיד לי אך אני יכול להשיג. זה חשוב ודחוף לי תודה רבה מראש אמיר

mor4ges

New member
חה"ן- הנדסה קרבית

אתה יכול להריץ חיפוש בשירונט.. בטוח תמצא שם :] בהצלחה

mor4ges

New member
לא מודיעין!

הא!! יש את של חמ"נ באמת.. איך זה הולך שכחתי :)

תמיררר

New member
מי שחלם גבעתי..!! ../images/Emo13.gif

אני מקווה שאני זוכר ת'שיר המטומטם הזה (מצד שני אני לא מדחיק את העובדה שאני זוכר אותו..) בכל מקרה: מול אורות של זריחה ושקיעות של אביב את קולה של הרוח שמעתי זו הרוח אשר מהלכת סביב זו הרוח ששמה הוא גבעתי מי שחלם גבעתי מי שנשם גבעתי מי שהלך עמנו בדרכים שב וחוזר גבעתי שב ואומר גבעתי עם גבעתי הלאה ממשיכים אל גבעות הטרשים הצבר והדום בעקבות לוחמים אז הגעתי (?) בחולות המדבר ברחבי הדרום שם מצאתי עקבות של גבעתי והיום הם חוזרים ונושאים על גבם את תרמיל הרעות בו נשבעתי הם שבים למפה ממדבר ומים ולוקחים הם את רוח גבעתי מי שחלם גבעתי מי שלחם גבעתי מי שהלך עמנו בדרכים...

ReiKo

New member
חחח אני זוכר שהפצתי בטרום טירונות

גירסה אחרת "מי שחלם גבעתי מי שנשם גבעתי מי ששכח אותנו בשטחים" ואשכרה היה איזה אהבל שחשב שככה שרים את זה יאללה שתישרף כל גבעתי!

Jan22

New member
טוב ,קצת שירי פלוגה ..קצת גסים ..

המשק"ית קליעה ,עושה מקבץ של שתיים ,ושהיא עושה נפ"מ רואים לה ת'שדיים; המדס"ניקית עושה 20 במתח ,ושהיא עולה רואים לה את הפתח ... יש גם את המשק"ית ת"ש ,אבל עליה יש את השיר הכי כבד ! יש עוד הרבה ,פשוט הם קצת בשפה לא נאותה ,אז נשאיר את זה באוויר - הימים הטובים .

Jan22

New member
את רוצה את השיר על המש"קית ת"ש ?

ALL YOU HAVE TO DO IS ASK ...

Misha345

New member
יש לנו משקית תש

יש לה דגדגן דנדש אם היא תאבד אותו היא תעלה עליו מתש לה להללהלהלהללה להלה יש לנו משקית ויש לה אופנוע כשהיא עולה עליו, רואים לה ת'מנוע

m121

New member
חחחחחחחחח......... נו , בוא נשמע

יותר נכון נקרא.......... נ.ב. הייתם שרים להן את זה בפנים? ומה עשית בצבא?

Jan22

New member
זה אולי יישמע לך אבסורד ..

אבל הן היו שרות את השירים איתנו ,כן איתנו !! - היינו שרים את זה בחדר אוכל ,בנסיעות ,בכל מקום פתוח ! בדר"כ משק"יות למיניהן (כגון ת"ש ,חינוך ,קליעה ושות') ביחידות קרביות נחשבות כחלק מהפלוגה , ולכן הן לוקחות את הכל בהומור. בהחלט ימים יפים.

Jan22

New member
בואו נבהיר נקודה ,אני כבר לא בצבא!

כך שאני לא אומר לא "קדימה" ובטח לא "יאללה" לסופה ! מבין בוריה ?

למעלה