גולני, גדוד 51

אוף

והחייל שלי רוטן,למה הוא לא שם.... קשה לנו אבל קשה הרבה יותר לצעירים האלה שמתבגרים מהר מידי במדינה שלנו.

Professional

New member
כל לוחם מתבגר הרבה יותר מהר

גם אם זה רק שזמן רגיעה. חבל שהם צריכים לעבור זאת בצורה הרבה יותר קשה בזמן לחימה. מתפלל שלא יהיו לנו אבידות ושכולם יחזרו לביתם בשלום.

angelika niki

New member
../images/Emo16.gif לזיכרם של הנופלים על ארץ ישראל

חנוקה מדמעות ,כל אשר יכולה לומר לך אב יקר אכן גידלת גבר והזכות היא שלך. ואתה מה יכול לומר? כמו כל ההורים הדואגים?! אין הרבה מה לומר רק להתפלל על שלומם ושלום כל עם ישראל. עם ישראל חי בסופו של דבר עוד יהיה טוב אחרי כל רע בא טוב.אמן

כחלחל

New member
גם אנחנו הורים ל גולנצ'יק 51

בננו נמצא כרגע באשדוד בלווית שלמה דהן ז"ל ובטח נפגשנו בסיום המסלול בנופש באשקלון חצי יממה לפני שנכנסו לעזה. תרשי לי לשלוח לך
ולהזמין אותך לפורום הורים לחיילים שם מצאנו הורים לחילים מכל הצבא שמתעדכנים, תומכים, מעודדים ומדברים על כל זה
נרכין ראש
ונצדיע לגולני שלנו 51

../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך../images/Emo7.gif

אני במקרה מכירה את סמ"ר עידן כהן שנפטר אתמול..ז"ל..יהי זכרו ברוך
וגם אחד מין הפצועים..צפניה משולם..החלמה מהירה..

avihuav

New member
הבן שלי היה במרון אה ראס

עד לפני שלושה ימים, הימים והלילות היו ימים של סהרוריות. ארחתי את אחת הבנות פה עם שני ילדיה מהצפון, והיא ראתה איך אני כוסס ציפורנים. והטלפון של אורון שלי מגיע והוא אומר לי "אבא אתה ב78 הרסתה את מרון אה ראס , היום אני הרסתי אותה עם חברי בכינון ישיר". כן הייתי שם , בשני המקומות המזורגים האילו , את מרון אה ראס אני וחברי פיצצנו במשך יומים עם 800 קילו ט.נ.ט. ומחקנו את הכפר הזה לשנים של שקט . בבינת ג'ביל ניצלתי פעמיים ממות , לא פעם ולא פעמיים הייתי שם בכל מיני סיטואציות , מקום מקולל. ורק המחשבה על איך ומה שקרה שם יכולה להקפיא אותי . כן יכול לומר לך בני מצד אחד ישר כוח בדרכך. אך הלב שלי רועד כל פעם שאתה לא עונה לטלפון שלי או שאני שומע מה קורה שם. רק תחזור הביתה בשלום אתה וכל חיילי צה"ל. אמן כן יהי רצון ...

למעלה