גולני, גדוד 51

לא יודעת...

איך מתמודדים עם אובדן כל כך גדול.. עצוב...אומנם הוא חזק, הוא גבר, ונראה לך שהצבא ביגר אותו... אבל עדיין, לא יכולה לתאר איך מתמודדים עם כל כך הרבה אובדן ,תמונות קשות וכאב. מה שבטוח, זה משהו שילווה אותו כל חייו.

R a c h e li

New member
אין מה לאמר

לפתוח את YNET ולראות את הילדים הורס אותי מאה ה-21 ואנחנו עוד עם החרטא הזו אוףףףףףףףףף

naama78

New member
../images/Emo16.gif

כל כך כואב. ילדים, פרחים שנקטפו בטרם עת. ולנו נשאר רק לכאוב ולחבק. ארץ אוכלת יושביה.

magic40

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo16.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

ד ו ל ה

New member
חיבוק ארוך ללא מילים...

לאבא ולבן כי באמת באמת אין מה לומר. שייגמר כבר הגהנום הזה

galia1962

New member
רק להקשיב ולחבק../images/Emo7.gif

ולאפשר גם לו לבכות... יום ארור פרחים ועולמות שנקטפו

ח ב ר מ ן

New member
../images/Emo16.gif נרים כולנו ../images/Emo16.gif לזכר חללי צה"ל

אשר שומרים עלינו בחייהם ,החלמה לכל הפצועים חילים ואזרחים כאחד מי יתן ולא נדע עוד צער אמן אמן ואמן. אורי ביום עצוב

ח ב ר מ ן

New member
../images/Emo16.gif נדליק כולנו../images/Emo16.gif לזכר חללי צה"ל

אשר שומרים עלינו בחייהם ,החלמה לכל הפצועים חילים ואזרחים כאחד מי יתן ולא נדע עוד צער אמן אמן ואמן. אורי ביום עצוב

מה שאפשר לומר ../images/Emo141.gif

מילות עידוד ונחמה, בעיקר. סומך עליך שתמצא את המלים הנכונות, את הטון הנכון ואת המינון הנכון.

מיקי 43

New member
ערסי

המציאות הישראלית מבגרת ומאמתת את הצעירים עם הקושי והשכול זה כואב זה קשה זה מותיר צלקות ולנו נותר להיות שם בשבילם להקשיב לחבק לתת חיזוק ולהיות עירניים על מנת שהצלקות הנפשיות לא יהיו חזקותלדאוג לטיפול בהם עי אנשי מקצוע והמון אהבה כשם שהם הולכים לחרף נפשם בעבורינו ודווקא בגלל שהיינו שם ואני מבינים את הקושי אני מצדיע להם מאחל החלמה לפצועים ואת כל מה שניתן לנחם את משפחות הנופלים מיקי

החתולית

New member
אומרים מה שחושבים שיעבור

אליו - מעודדים, משתתפים בעצב, נותנים מקום לעצב ולדמעות ומחבקים. מה עוד אפשר לעשות או לומר ? מעולם לא עמדתי במקום שלך, וזה גהינום שאני לא יכולה להתחיל לתאר.

למעלה