גולן טלקום או רמי לוי תקשורת?

גולן טלקום או רמי לוי תקשורת?

מפח נפש חוזר בעקבות חיובים מטורללים של פלאפון, החלטתי לעבור ספק.
אשמח להמלצה מנסיון עם החברות הקטנות.
יש לי סמארטפון S4 בשימוש ענף שיחות, SMS וגלישה.

אולה *

New member
הוט מובייל

אני מאוד מרוצה אחרי מעל שנתיים.
כרגע שני מספרים בתכנית של 69 ש"ח (שניהם יחד) ומספר אחד "לא דיברת - לא שילמת".
&nbsp

אומרים "אף פעם אל תגיד אף פעם" , אבל לשירותים של הוט לא אחבור יותר ***אף פעם*** לקח לנו שנים "להתגרש" ועדיין אחרי שנים אני עדיין מקבלת שיחות של "ערה

אולה *

New member
השירות שלהם ממש בסדר, וזה לא השירות של הוט

בשנה האחרונה הוצע לי בטלפון, ביוזמת הנציגים להוזיל חבילות. בפעם האחרונה הנציגה אפילו הציעה שאעשה את הפעולה דרך האתר, כי ככה זה זול יותר.

mom at work

New member
אם את מרוצה מהרשת של פלאפון, אז רמי לוי

אני איתם כבר כמה חודשים (כי באיזורנו יש קליטה רק ברשת פלאפון, ולפלאפון עצמם אני לא מתקרבת), בינתיים אין תלונות (אם כי התחלנו ברגל שמאל - הזמנתי סים באינטרנט וההזמנה לא נקלטה, כך שהייתי צריכה ללכת לסניף הפיזי).

Ani15

New member
גם אני ברמי לוי

מכיוון שהוא רוכב על רשת פלאפון, במקום בו יש קליטה טובה של פלאפון גם לרמי לוי תהיה (גולן רוכב על סלקום). השירות שלהם טוב, אבל אכן הקרבה למוקד שירות פיסי עוזרת (כמעט בכל סופר שלהם יש נקודת שירות). המחיר ממש זול (לפעמים צריך להזכיר להם שיש להם מבצע יותר טוב ושיעבירו אותך), השירות בטלפון אטי (הרבה זמן ייבוש עד שעונים) אבל יעיל (כשעונים).

רזאי

New member
אנחנו בגולן. העברנו אליהם הקיץ שישה קווים

כי נמאס לנו שפלאפון עושקים אותנו. אנחנו מאוד מרוצים.
את רוב התקשורת בעלי עשה איתם, אז אין לינסיון עם השירות האינטרנטי שלהם, אבל הוא אמר שהם יעילים.
כשלי היתה פעם בעיה התקשרתי לשירות הלקוחות. ענו לי במהירות ועזרו לי ביעילות. הרגשתי הבדל גדול מפלאפון שם נאלצתי להקשיב לג'ינגל אין סופי שסיפר לי כמה הם מוצלחים. בגולן באמת היו מוצלחים.

אני בגולן בערך מאז שהם התחילו לפעול.

מאד מרוצה. הילדים גם.
לפני כחודש גם בעלי עבר.
פועל פיקס. האתר שלהם מושלם, ממש, הכל מוסבר וברור. גם השירות הטלפוני יעיל (זמן המתנה לא קצרצר, אבל סביר).
&nbsp
אבל עכשיו גולן נהיו לי יקרים, ואני זוממת לערוק לוואלה-מובייל (הם של פלאפון).

מעיןבר

New member
תיכנסי לאתר ותבחרי חבילה אחרת

יש לי תזכורת לבדוק את זה אחת לתקופה ואני מחדשת רגע לפני שעובר למסלול היקר. זה עולה 50 ש"ח חד פעמי עבור החידוש וזהו.

אז זהו, שזה מרגיז אותי לשלם 50 ש"ח עבור מעבר מסלול.

זה לא דורש שומדבר מצידם. אפילו לא לשים לי סים במעטפה ולשלוח אלי.
אז אם כבר אני צריכה לשלם את אותם 50 ש"ח, הלכתי לבדוק מה מציעים המתחרים.
וכנראה שלצרכים שלי יש לפחות לחלקם הצעות לא פחות טובות (ובוואללה מובייל אפשר לקנות סים ב- 5 ש"ח בכל סניפי קופיקס).
אז ברמת העקרון, אם הם רוצים את ה- 50 ש"ח שלי, אז אני הולכת לבדוק אם אפשר לקבל תמורה יותר טובה לאותם 50 ש"ח.
(ושיהיה ברור שזה רק בשביל הפרינציפ, כי אני מאד מרוצה מהשירות שלהם ואם היו נותנים לי לעבור למסלול מוזל בלי התשלום הדבילי הזה, בכלל לא הייתי בודקת אפשרויות אחרות. אבל הם מתעקשים אז גמני מתעקשת והם עומדים להפסיד לקוחה עם 4 קווי טלפון).

מעיןבר

New member
אני על מסלול של 37 ש"ח בחודש.

הארכתי לשנה, אז למעשה זה אומר שאני משלמת 41 ש"ח בחודש ואני מבחינתי משלמת על הנוחות של לא לנדוד בין רשתות ולהסתגל. אני מאוד חוסכת, אבל לא מתעסקת עם פרינציפים, זה עושה לי יותר מידי כאב ראש ומבחינתי גם כאב ראש הוא סוג של מחיר. לא עושה פרינציפ על 4-5 ש"ח בחודש.

אז אני כן
(עושה פרינציפ על 5 ש"ח בחודש)

הנדידה בין רשתות היא מאד מאד פשוטה, ומכיוון שלא מחליפים מכשיר (שזו כידוע לך אחת הפוביות הגדולות שלי
) אז גם אין ייסורי התרגלות.
כרגע אני משלמת לגולן 137 ש"ח לחודש, עבור 4 קווים. הקווים של הילדים מאד מאד מוגבלים וכבר לא מתאימים לצרכים שלהם, כך שאני צריכה לשדרג אותם בכל מקרה. אני יכולה להעביר את כולנו לחבילת ה- 37 כשקו שני ב- 18 ולשלם 110 ש"ח לחודש. עלות המעבר תהיה 200 ש"ח (כי זה 50 ש"ח כפול 4). ואני יכולה לעבור לוואללה מובייל, לשלם 108 ש"ח (שני קווים ב- 54) לחודש, ועלות המעבר תהיה 20 ש"ח (5 ש"ח לסים בקופיקס). לא רואה שום סיבה לא לעבור אליהם.

אגב, הסיבה שעדיין לא עשיתי את זה

היא שהאיש עבר לפני כחודש מפלאפון לגולן, ועכשיו פלאפון מחזרת אחריו בשלל הצעות מפתות לכל המשפחה. אז אני מחכה לראות לאן הן ירדו ואולי אעבור ישירות אליהם.

yuliyuli1

New member
תיזהרי מהצעות מפתות של פלאפון

כל קשר בין מה שהם מבטיחים למה שאת מקבלת בפועל מקרי בהחלט (מהניסיון שלי), וכל חודש את מקבלת חשבונית שונה לגמרי שאי אפשר להבין אותה בכלל (וכמובן על סכום גבוה בהרבה ממה שסיכמת איתם).

כרמיון

New member
תיזהרי גם אם הם מציעים לך מתנות

לא מזמן היה סיפור עם פלאפון שהם חילקו לאנשים טאבלטים "חינם" ואחר כך חייבו אותם עליהם מדי חודש. הם גם חייבו אותם במחיר שגבוה ממחיר אותם טאבלטים בשוק. יש תביעה ייצוגית נגדם בעניין הזה. הרושם שלי הוא שמדובר ממש במעשה נוכלות. אגב, אני מכירה אנשים שטוענים שאפילו לא החתימו אותם על הסכם בעניין הזה (למרות ההיתממות שלהם שאנשים "פשוט לא קוראים את האותיות הקטנות". יש מקרים שבהם לא היו בכלל אותיות קטנות).

למעלה