גולדן-יוסטון משחק 4

OrEl74

Well-known member
מנהל
גולדן-יוסטון משחק 4

הרוקטס מגיעים כדי להלחם על הכבוד.
השאלה אם בכלל יש להם סיכוי?

מה דעתכם?

דעתי שאם גולדן באים עם רצח בעיניים כמו משחק קודם

הגיע זמנו של הארדן לגלח תזקן ולצאת לחופש

picki23

New member
בעיקר לגלח את הזקן

יפיוף הוא לא יהיה אבל הזקן הזה זה מותג ליצני באיזשהו מקום בעיניי ואני מאמין שבכדי להיות רציני צריך להתרכז בכדורסל ולא בלחגוג סלים בבחישת עוגות וכו'

OrEl74

Well-known member
מנהל
יאק! חשבתם פעם...

איזה גועל זה כשהזקן המיוזע הזה מתחכך בך כשהארדן חודר לסל?
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
שאלה למי שיש חשק לבדוק (כי אני מתעצל
)

קרה פעם ששתי סדרות הגמר האיזוריות הסתיימו ב-4:0?
&nbsp

botend

New member
כן ולא, וההוקס הייתה שם גם כן

כן - כי קרה פעם אחת ששתי סדרות הגמר האיזוריות נגמרו בסוויפ.
לא - כי זה לא היה סוויפ של 4-0
&nbsp
ב-1957 סיינט לואיס הוקס ניצחה במערב 3-0 את מיניאפוליס לייקרס (בשורותיה שיחק אז ג'ים פאקסון סיניור, אביו של ג'ון פאקסון שהיום בבולס) ובוסטון סלטיקס (האגדית של ראסל, קוזי וביל שרמן) ניצחה 3-0 את סירקיוז של דולף שייס (שנחשב לכדורסלן היהודי הגדול בכל הזמנים, או לפחות לאחד מהם - לצד תמיר גוטמן ועופר פליישר)
&nbsp
מצבים קרובים לזה מאוד היו ב-1970 (לייקרס משיבים להוקס כגמולם ומנצחים 4-0 והניקס מנצחים את מילווקי "רק" 4-1) 1974 (מילווקי מנצחים 4-0 את שיקגו ובוסטון מנצחת את הניקס 4-1) ו-1986 (בוסטון מנצחים את מילווקי 4-0 ויוסטון מנצחים את הלייקרס 4-1) .

אולי תחזיר את הפינה שלך לחיים, מתגעגע מאוד האמת.

זה היה אחד הדברים היותר מרעננים שהייתי קורא פה, בערך כמו הפינה של אליקו.
&nbsp
אני מניח שזה בגלל שאין לך זמן פנוי, אז אני סתם ישאיר את זה כדי לגרום למצפון שלך לעבוד קצת :)

botend

New member
וזה עובד

כן, היו לי כמה תקופות פסיכיות בעבודה. אולי היא עוד תשוב

אגב אני חושב שההוקס יקחו את המשחק הבא

אם הורפורד לא היה מורחק נראה לי הם היו לוקחים את המשחק האחרון

מישהו יכול להצביע על נקודת הזמן

בה השיפוט בNBA הפך להיות כל כך רכרוכי? אני מסתכל על ההרחקה של הורפורד ולא מבין על מה הוא הורחק.
כן , עבירה בלתי ספורטיבית אבל flagrant 2?
אני זוכר(ממשחקים שהורדתי ויוטיוב) שלשה אנשים קופצים על ג'ורדן בסוף שנות ה80 ופשוט מנסים למלוק לו את הראש פשוטו כמשמעו.
את לארי בירד וד"ר ג'יי בקרב אגרופים וכו' לא חסר..
היום כל פיפס קטן ישר רצים להרחיק, מזה השטויות האלו?

Palace's Brawl, Enough Said.

הליגה לפי דעתי עשתה 180 מעלות אחרי הקטטה בפאלאס בכל מה שקשור בחינוך שופטים להגבלת האגרסיביות במשחק כדי למנוע א' מקרים כמו הפאלאס, לאחר מכן זה הפך גם ככלי עזר לנסות להפחית פציעות של שחקנים בגלל אגרסיביות במשחק.

למרות שחוקים כמו ההגבלת שחקנים מלקפוץ מהספסל

הוגדרו מחדש הרבה לפני הפאלאס באמצע שנות ה-90(קנס והרחקה), אני אישית חושב שהפאלאס באמת זעזע את המערכת.

rapgamer4ever

New member
אני חושב שההרחקה הגיונית סך הכל

הורפורד ניסה להביא לו מרפק לפרצוף.
אם הורפורד גם היה מצליח אין ספק שזה מצדיק הרחקה. ככה חשבתי שיתנו לו פלגראנט 1 אבל מה שהוא עשה בהחלט עונה להגדרה של פלגראנט 2:
unnecessary and excessive contact committed by a player against an opponent
&nbsp
אני חושב שמכות בין שחקנים לא הופכים את הכדורסל לקשוח יותר אלא לאלים יותר. בשביל זה יש ענפי ספורט אלימים. ב-NBA שחקנים שמבצעים עבירות חזקות שקשורות למהלך המשחק לא יורחקו.
ממה שאני רואה שחקנים מורחקים בפלגראנט 2 באחד משני מקרים:
- מי שסתם מרביץ בלי קשר לכדורסל- אגרופים, מרפקים מכוונים, בעיטות וכו'.
- דחיפה גסה של שחקן שנמצא בתנועה, דבר שמסכן מאוד את אותו השחקן.
&nbsp
עבירות חזקות נעשות כל משחק וזה לא ביג דיל. זה שמלקו לג'ורדן את הראש ושבירד העיף אגרופים לא אומר שזו הדרך הנכונה לשחק כדורסל.

זו לא הדרך הנכונה מסכים איתך

אבל אני חושב שזה העלה את רמת המשחק של השחקנים באותו משחק ספציפי.
הטראש טוקינג הרקיע לשחקים, כל שחקן היה באטרף אחרי עבירה שלא קשורה למשחק, מנסה להוכיח את עצמו יותר ויותר. היית נהנה מהמשחק כל עוד הוא בגבול הטעם הטוב כמובן. אני לא מדבר על מקרה רון ארטסט שהוא עולה ליציעים לפוצץ אוהדים. זה כבר ישר לכלא לא לחדר ההלבשה.
סתם דוגמאות לכך:
יוסטון-קליבלנד מהעונה עם הבעיטה של הארדן לאשכים של לברון- פתאום ראינו את לברון נדלק .. זה מוסיף פלפל למשחק
ועוד ועוד משחקים לא חסר כאלו בכלל.
עוד דוגמא קלה
https://www.youtube.com/watch?v=vSg4BorW8F8

OrEl74

Well-known member
מנהל
תחילת המפנה...

1997:
https://www.youtube.com/watch?v=BfXSEyhbjRk
עד כמה שאני זוכר בעקבות המקרה הזה הורחקו משהו כמו 5 שחקנים (כולל פטריק יואינג שקם מהספסל) ולאחר מכן הליגה החליטוה על הרחקות והטלת קנסות על שחקנים שיקומו מהספסל במהלך המשחק.
&nbsp
אבל זה לא נגמר בזה כי ב-1998 הקבוצות נפגשו שוב:
https://www.youtube.com/watch?v=_05JqkoQaLM
&nbsp
וכמובן, כפי ששרקי ציין הקטטה ההיא בפייסרס שינתה את המפה לגמרי.
השופטים היום שורקים על כל שטות כי המטרה היא מראש למנוע מצבים כמו שראינו בניקס מול ההיט (שאגב, זה לא היה מחזה כזה נדיר לאותה תקופה, בטח לא בפלייאוף עם 2 קבוצות שלא ממש מחבבות אחת את השניה)
ככה השופטים למעשה מנסים למנוע הסלמה של המשחק.ע"י זה שעוד לפני שהקטטה מתחילה הם כבר מעיפים את מי שעלול להתחיל אותה.
&nbsp
&nbsp

כל פעם מחדש אני שואל את עצמי מה לעזעזל

ואן גנדי חשב לעצמו..יותר בטיחותי ללכת ברגל ליד הפילים בקרוגר פארק..

למעלה