גולדן-יוסטון משחק 2

fatnoam

Active member
ברואר שמר טוב על סטף

מוזר לי שלא ראינו את זה קורה קודם. מקהייל צריך לקרוא יותר פה בפורום כנראה. בכל מקרה גם הטראפים בסוף היו טובים, צריך לראות אם יוסטון יעשו בזה שימוש נוסף, אולי הם יצליחו לנצח ככה משחק.
&nbsp
יש משהו שמדאיג אותי לאורך כל הפלייאוף עם גולדן סטייט - תמיד שהם פותחים הפרש ומובילים, הם מתחילים להיות שאננים.
&nbsp
שני המשחקים היו צמודים, אבל משום מה נראה לי שיוסטון פשוט לא יכולה לנצח אותם. אולי בטקסס ילך להם יותר טוב. במשחק הראשון כל המשלימים של יוסטון היו נפלאים, עכשיו רק ג'ונס וטרי היו בסדר, בעוד שהארדן והווארד היו מושלמים, וגם זה לא הספיק. גולדן מציבה את הרף ממש גבוה.
&nbsp
כיף לראות את הארדן מול סטף במשחק, קרב אישי ראש בראש, אבל הם לא מפסיקים לשתף את חבריהם לקבוצה, שני כדורסלנים אמיתיים בדם.
&nbsp
גולדן ניצחו למרות משחק חלש של קליי ובארנס. בוגוט היה טוב, איגי וברבוסה היו אחראים לריצה ברבע השני שכמעט וגמרה את המשחק. דייויד לי לא שיחק, כנראה שהסדרה הזו פחות בשבילו.

BeniTaz

New member
העונה הזאת פחות בשביל דיוויד לי

פשוט לא רלוונטי. אפילו שמאריס ספייטס (הנהדר העונה!) פצוע, לי עדיין לא משחק.

מסכים לגבי ברואר, השאלה מה עוד זה ייגרור.

אם יוסטון מריצה הרכב בלי רכז אז היא תסבול מבעיית ריווח קשה כשברואר-סמית'-הווארד יחלקו את המגרש. גם הארדן ייצטרך להיות מוביל הכדור הבלעדי שמעלה את הכדור מהחצי אז זה יוסיף עוד עומס לנטל העצום גם ככה שהוא סוחב על עצמו.
&nbsp
מצד שני אם היא משחקת עם רכז + ברואר אז נשאלת השאלה איפה מחביאים את הרכז. על קליי תומפסון זאת כמובן לא התשובה, כי הוא פשוט ישרוף אותו. האריסון בארנס או אפילו דריימונד גרין זה אופציה טיפה עדיפה אבל גם היא עלולה להיות קטסטרופלית. כן, טרי הוחלף על גרין כחלק משיטת המשחק של יוסטון כל הזמן ולא קרה שום אסון אבל באופן קבוע זה יכול ללכת אחרת.
&nbsp
בקיצור, ברואר על קארי זה מהלך טוב שמקהייל ניסה לא פעם ולא פעמיים אבל זאת לא טקטיקה שהוא רוצה להשתמש בה פול טיים כדי למנוע ממנו צרות אחרות. ייתכן שזאת החלטה לא נכונה ואני מניח שבמשחקים הבאים עם הגב על הקיר נראה את ההרכב הזה רץ יותר.

בפריוויו הצאתי לפתוח עם ברואר, אריזה והארדן

אתה לא יכול לומר שטרי רכז. הוא משמש בעיקר כקלע, והארדן משמש כעושה משחק (מייצר לעצמו ולאחרים, הלילה סיים עם 9 אסיסטים). אני חושב שברואר עדיף על טרי בהגנה, וטרי עדיף על ברואר כסקורר מהספסל. אריזה או ברואר יסתדרו עם העברת הכדור מעבר לחצי, בשביל להוריד את הנטל מהארדן.

rapgamer4ever

New member
השיקול לדעתי הוא קליעה מבחוץ

גולדן לא מכבדת את הקליעה של סמית' וטרנס ג'ונס, גם ברואר קלעי חלש (33% בפלייאוף הנוכחי, 29% בקריירה). יהיה ליוסטון קשה להשיג מבטים טובים כשרק שני שחקנים מהווים איום מבחוץ.
אני גם חושב ששווה לבדוק את האופציה הזאת אבל מבין למה מקהייל בוחר בינתיים לשחק דקות מוגבלות עם ההרכב הנ"ל.

בדיוק מה שאמרתי בהודעה הקודמת...

לא הבנתי את הקישור להודעה שלי

אנחנו כל הזמן משתמשים במילה רכז כדי לתאר מי שמשחק 1, קלעי מי שמשחק 2 וכך הלאה. בהודעה שלי בפירוש אמרתי שמה שייפגע קודם כל זה הריווח והתייחסתי לכך שטרי עוזר בעיקר בהעברת הכדור והובלת כדור משנית להארדן שרוב העומס בתחום הזה עליו.

rapgamer4ever

New member
הטראפים האלה לא טובים לאורך משחק

קרי אשף עם הכדור, אי אפשר לסגור אותו ככה כל-כך בקלות.
זה היה אפקטיבי בפוזשנים האחרונים כי גולדן באה לסחוט שעון. בהתקפה רגילה אם אתה עושה טראפים כאלה אתה ישר חוטף שלשה פנויה או לייאפ.
&nbsp
ברבע הראשון הווריורס היו מעולים בריבאונד ההגנה ושרפו את המגרש.
אני חייב לפרגן ליוסטון, הם אמנם פחות טובים מהקבוצה הטובה בליגה אבל הם הצליחו למתוח אותה פעמיים ולחזור מפיגור לא פשוט בכלל. אני לא אגיד ש1-1 היה משקף יותר אבל יש לנו פה יריבה חזקה.

fatnoam

Active member
אפשר להשתמש בהם פעם פעמיים ברבע

ולא פעם פעמיים בסוף.
&nbsp
לא הייתי מנהיג את זה כשיטה בהגנה אבל פה ושם להפתיע עם זה, למה לא. שינסו קצת להוציא את סטף מהמשחק שלו...

מור תור

New member
לא יודע מה הארדן יכול לעשות עוד

אלו הממוצעים ל2 המשחקים הראשונים:
58.5% מהשדה
33 נקודות בממוצע
10.5 ריבאונדים
9 אסיסטים
מדהים

dark happy shadow

Member
מנהל
הסיכום שלי
מאמן גולדן עם כמה טעויות ענקיות
אחת שלא לא לקח פסק זמן ולכן היה קרוב להפסיד את המשחק על כלום
שינוי ההגנה על הארדן מה שעבד כל כך טוב במשחק הראשון היה צריך להמשיך עם זה כשזה עבד גם בסיום של משחק מספר 2 היטב.
&nbsp
השופטים עשו שגיאה ענקית לטובת יוסטון ברבע השלישי, אבל החזירו אותה עם החוץ לגולדן ברבע הרביעי בתמורה כשחוץ מזה הם היו סבילים לשם שינוי.
&nbsp
אם גולדן תמשיך להצמיד להארדן את השמירה הכפולה, הוא יכול למסור כמה שהוא רוצה וזה עדיין יגמר 4-0 או 4-1 לגולדן, אם השופטים לא יתנו להארדן מתנות מיותרות.
&nbsp
אחת השגיאות של מאמן גולדן היא יותר מדי מנוחה לכוכב הכי גדול שלו, מה עובר לו בראש אני לא מבין כל כך במיוחד כאשר הקיילר השני של גולדן לא פוגע בזריקות בטוחות.

למעלה